Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  1452,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: Fourcom

Overclockning

Her er billedet fra CPU-Z og der blev det til 4,3 GHz med AMD RYZENMASTER softwaren.

 

Her er de indstillinger jeg har brugt ved overclokningen. Det er meget med forskel om det overclock jeg har lavet giver lidt ekstra ydelse, men i mange af testene giver det dog lidt ekstra.

 

3Dmark:

Her i 3DMark testen placerer MSI MPG X570 sig omkring middel i de to første tests. I de to sidste tests ligger de dog mere hen mod toppen af de samlede bundkort.

 

Basemark CL:

Basemark testen klarer MSI MPG X570 helt fint og alle i den ende af skalaen og helt uventet scorer MSI højest i Fraktal testen som det ellers ikke klarede specielt godt ved stock hastighed. Her scorer det hele fantastiske 1441 point, det er faktisk til en anden plads lige efter ASUS VIII HERO og må siges at være godt gået.

 

Cinebench R15:

I denne test er resultatet ganske udmærket og MSI MPG X570 scorer højest af samtlige bundkort.

 

Aida Extreme:

I AIDA testen ser vi igen en fint høj score hele vejen igennem alle 3 tests.

 

PCmark10:


Også PCMark 10 testene klarer MSI bundkortet ganske fint og er med i den høje ende af bundkortene der sammenlignes med. Den validerede score ligger også på 98% hvilket er helt fint i PCMark 10 testen.

 

wPrime:

Wprime testen ved 4,3 GHz klarer MSI bundkortet og er kun overgået af ASROCK SL og AORUS PRO bundkortene i den korte test. I den lange test scorer MSI kortet lavest af alle.

 

CrystalDiskMark 6x x64:

I denne test klarer MSI bundkortet så ganske godt, det er dog i de fleste tests lige en tand efter de andre.