Test: Steelseries Apex Pro TKL Keyboard

Styre-enheder d.  12. december. 2019, skrevet af neemos 2 Kommentarer.  Vist: 6669 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: neemos
Oversættelse: donto

Pristjek på  1599,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

 

 

Apex Pro TKL tastaturet et blevet testet ved brug i min dagligdag over flere dage, samt i diverse spil.
 

 

Switches

Apex Pro TKL er udstyret med nye switches fra Steelseries selv, deres såkaldte OmniPoint switches. De opfører sig på alle måder som Cherry MX red, altså ikke noget taktilt bump/feedback, men derimod en meget blød følelse når man skriver på det. Hver tast kan indstilles så du selv bestemmer hvornår den skal aktivere, altså  hvor dybt ned du skal trykke før at der sker noget.

Steelseries stoler på deres eget produkt som de plejer og lover at hver tast kan klare 100 millioner tryk, så dobbelt så meget holdbarhed som der normalt loves, da det plejer at ligge på 50 millioner. Lyden er ganske subtil, og burde ikke være et problem selvom man sidder man andre mennesker tæt på sig. 

 

Gaming

Hvordan klarer Apex Pro TKL sig så i gaming? Ganske sublimt må jeg sige. Jeg er faktisk noget overrasket over, hvor stor betydning det kan have hvornår en tast reagerer, og jeg har nydt at man ikke behøver at trykke helt i bund, før der sker noget når man sidder og spiller. Jeg har brugt AWSD til at reagerer let, så jeg ikke behøver at trykke så hårdt, men har så f.eks sat G-tasten op til at der skal trykkes noget længere ned, så jeg ikke får smidt en granat afsted ved en fejl. 

Kort sagt, så er dette tastatur perfekt til alle gamere, men specielt til dem der ikke har så meget plads at boltre sig på, er TKL form faktoren virkelig dejlig. 

 

Komfort

Steelseries er kendt for at lave virkelig gode produkter til gamerne, og de har heller ikke skuffet denne gang. Når man sætter sig med Apex Pro TKL for første gang, så er man slet ikke i tvivl om at Steelseries har lagt mange tanker i komforten. Tasterne er behagelige at skrive på, også ved længere tids brug og der er sørget for en magnetisk håndledsstøtte, som er beklædt med gummi. Gummien gør at det føles utroligt behageligt at sidde i lang tid og game, og jeg har ikke oplevet at mine arme har brokket sig som de ellers kan gøre ved tastaturer uden håndledsstøtter.

 

Lyd og lys

Lyden når man sidder og gamer eller skriver, er utrolig stille, når man tænker på at det er et mekanisk tastatur, og jeg er imponeret over både lyden og følelsen. Selvom jeg har siddet tæt på andre, mens jeg har testet tastaturet, så har der ikke været noget brok over det, hvor hvis jeg har testet et med f.eks Cherry MX blue, så bliver der sendt lidt onde blikke.
 


Lyset i Apex Pro TKL er virkelig flot og utroligt stærkt. Aluminiums pladen der er brugt under tasterne giver et super fedt genskær og lyset skinner fint igennem alle taster, så du uden problemer kan se hvad der foregår i mørket. Oven i det, så har Steelseries med deres software, sørget for at du kan få alle dine Steelseries enheder til at spille sammen lysmæssigt, og du har mulighed for at opsætte belysningen på dit tastatur præcist som du ønsker det.


På næste side kommer konklusionen.

 

 

bamselinen
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-12-2019 13:30:34
Svar/Indlæg:
2144/218

Jeg er ihvertfald glad for mit det kører bare

 neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
12-12-2019 18:37:55
Svar/Indlæg:
1120/307

det er et super awsome tastatur, det er helt sikkert