X700pro støjreduktions-software

Grafikkort d.  26. februar. 2006, skrevet af palle22
Vist: 319 gange.

palle22
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-02-2006 11:59:59
Svar/Indlæg:
818/185
Hey
Jeg har lige sat et x700pro agp fra GeCube i mit system. Blæseren tordner afsted, også når jeg bare surfer her på siden,,, Findes der et blæserstyringsprogram til den slags? Eller skal jeg bare finde mig i støjen?
Mvh

Emillos
 
Overclocker
Tilføjet:
26-02-2006 12:03:38
Svar/Indlæg:
14078/622
Rivatuner skulle kunne gøre det ;)



palle22
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-02-2006 12:04:00
Svar/Indlæg:
818/185
Cool




palle22
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-02-2006 12:21:02
Svar/Indlæg:
818/185
well, det var cool, men hvordan er det lige man gør?? 🙂



Emillos
 
Overclocker
Tilføjet:
26-02-2006 12:23:52
Svar/Indlæg:
14078/622
->#3
Hehe.. :)..

Du går ind i Rivatuner (surprise!:e) -> Customize(under afsnittet "Driver settings") -> System settings -> (fanen)fan

Og så er det bare at skrue ned ;)

Men husk at holde øje med temps



palle22
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-02-2006 12:32:34
Svar/Indlæg:
818/185
Nå, men kortet laver artifacts i atitool ved standard hastighed... og det allerede efter 5 sekunder ca... Kan jeg have installeret noget forkert, eller skal jeg bare se om jeg kan få sælger til at annulere handlen?
Jeg har sat strømstikket i.



Emillos
 
Overclocker
Tilføjet:
26-02-2006 12:53:34
Svar/Indlæg:
14078/622
->#5
Wow!.. hvor varmt bliver kortet ? ?:(



palle22
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-02-2006 12:58:20
Svar/Indlæg:
818/185
#6 det ved jeg ikke hvor jeg kan se?
Men jeg scanner for artifacts med atitool, og så laver den artifacts... har prøvet med omega driver også, det er samme sted den laver dem...



Emillos
 
Overclocker
Tilføjet:
26-02-2006 13:11:01
Svar/Indlæg:
14078/622
->#7
Det burde stå under driveren ?

Prøv at mærke på køleprofilen, om den er varm



palle22
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-02-2006 13:16:12
Svar/Indlæg:
818/185
#8 den er ikke varm, kun en lille smule lun... Og kabinettet er åbent, så den får masser af strøm... måske er der fejl på kortet?
Eller kan der være andet galt?



Emillos
 
Overclocker
Tilføjet:
26-02-2006 13:19:31
Svar/Indlæg:
14078/622
->#9
Det kan være fordi at profilen ikke sidder ordentligt..´

Men ligemeget hvad, ville jeg få sælger til at lade købet gå tilbage.



palle22
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-02-2006 13:25:04
Svar/Indlæg:
818/185
#10 den prøver jeg, der er jo ikke meget ved at få et kort til 700 der ikke virker



riska
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-02-2006 15:13:12
Svar/Indlæg:
7241/275
det er en fejl i atitool har du hentet den nyeste beta 24 013 mener jeg den hedder



palle22
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-02-2006 15:29:56
Svar/Indlæg:
818/185
Riska jeps, den laver dem stadig... skruer jeg memory ned på 450 laver den ikke fejl, der må være en fejl i en ram-kreds eller hvad det nu hedder...
Nogen der ved om der er temp monitor og fan control på det her kort? ATITOOL kan åbenbart ikke finde noget, rivatuner heller ikke, så vidt jeg kan se...



palle22
 
Elitebruger
Tilføjet:
27-02-2006 12:29:06
Svar/Indlæg:
818/185
Omegas artifact tester finder ingen artifacts... så det er muligvis atitool der her en fejl?
Er der nogen der ved om det kan passe at jeg ikke kan kontrollere hastigheden på køleren?
Det ville være rart, da kortet skal bruges i forbindelse med visning af film på tv... så går det jo ikke at det larmer vildt, og jeg tror det køler fint uden at være så støjende
Mvh



palle22
 
Elitebruger
Tilføjet:
27-02-2006 18:54:48
Svar/Indlæg:
818/185
well, må gå ud fra I enten ikke kender kortet, eller I bare har opgivet min uvidenhed 🙂



Emillos
 
Overclocker
Tilføjet:
27-02-2006 18:57:17
Svar/Indlæg:
14078/622
->#14
Det er næppe en fejl.. umiddelbart..
Men hvis det KUN fejler i ATiTools må det være en fejl, eller også kan det vel være ligemeget ? ;)

Virkede min "guide" i #4 ikke ?




palle22
 
Elitebruger
Tilføjet:
27-02-2006 19:15:32
Svar/Indlæg:
818/185
#16
Jeg kan ikke finde afsnittet der hedder driver settings?
Der er noget low profile system, refresh, colour, diagnostic, monitoring og driver-reload... er det den rette customize knap jeg trykker på?
Til højre, ca midt i vinduet?

Den laver ikke ikke synlige artifacts i 3dmark05, så jeg tror måske atitool har svært ved dette kort?