Fejl på Maxtor 300gb ved skrivning?

Diverse d.  02. marts. 2006, skrevet af Poul_madsen
Vist: 242 gange.

Poul_madsen
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-03-2006 19:49:27
Svar/Indlæg:
133/22
Hej

http://edbpriser.dk/Listprices...

Har sådan en sat til mit IC7-Max3 mobo sammen med de andre sata diske jeg har..

Mit problem opstår når jeg skriver til disken ryger vi ned og snakker omkring 1-2mb /sec hvor læse hastighed er omkring de 60-70 stykker... den er helt ny fra RMA (EN LANG LANG LANG RMA) så vil helst kunne finde ud af hvad der er galt hvis den skal til Rma igen..

Jeg kunne ikke forstille mig det havde noget at gøre jeg har smidt en Sata 300 på en Sata 150 controller men andre der har oplevet sådan noget??


kort sagt... hjælp søges :)

på forhånd tak!

FnaX
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-03-2006 19:52:10
Svar/Indlæg:
4156/111
hmm... hvordan fandt du ud af at den kun skrev med 1-2 mb/s?



Poul_madsen
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-03-2006 19:57:59
Svar/Indlæg:
133/22
#1

Overfør. med Total Commander!



Bullet
 
Moderator
Tilføjet:
03-03-2006 03:32:08
Svar/Indlæg:
1743/90
kast lortet i havet og køb en ny pc



Poul_madsen
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 10:23:27
Svar/Indlæg:
133/22
#3

Sikke et brugbart forslag.... x(



Bullet
 
Moderator
Tilføjet:
03-03-2006 15:50:17
Svar/Indlæg:
1743/90
Ej, men mener der er lidt bøvl med det på max3, prøv at smide den på silicon image controlleren, og hvis den er på den allerede, så kast det i havet ;)

Og du har opdateret bios og driver?


Poul_madsen
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-03-2006 17:11:33
Svar/Indlæg:
133/22
#5

Der kører på den silicon controller desværre, og ja alle driver og bios er fuldt up2date.. jeg har 3 andre maxtor diske på den controller og der er no prob... det sære er at jeg lige har overført over netværk til den og det kører bare med 9-11 mb/sec....



Bullet
 
Moderator
Tilføjet:
19-03-2006 20:45:32
Svar/Indlæg:
1743/90
Det er jo klart når det er over netværket med den hastighed.... prøv at hente hdtach og test