Nyt design på Hardware-TEST

Litteratur d.  02. marts. 2006, skrevet af B@NG
Vist: 790 gange.

B@NG
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-03-2006 23:30:29
Svar/Indlæg:
3638/1316
Kommentar til nyhed på: http://www.overclocking.dk/new...
steen
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 02:21:43
Svar/Indlæg:
2870/65
Exsqueese me...det er da ikke kønt det i har lavet. :00B@NG
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 02:26:29
Svar/Indlæg:
3638/1316
#1 > Tjah, det syntes vi jo sjovt nok selv :)

Tilvænning :i :e


steen
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 02:27:39
Svar/Indlæg:
2870/65
Fint nok....synes nu at det er en rodet affære.Tom
 
Superbruger
Tilføjet:
03-03-2006 02:28:51
Svar/Indlæg:
428/81
Det er tilvænning Steen - jeg syns og sablede også Steen og Bang MEGET indtil jeg fik det mellem hænderne...B@NG
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 02:29:48
Svar/Indlæg:
3638/1316
#3 > Når man har været en del af det tidligere, skal der helt klart tilvænning til.
Vi har kørt med det et stykke tid nu, og det bliver bedre og bedre :)

Men igen, vi har jo ikke allesammen ens smag ;)

Ellers blev det sq svært at holde på konerne :o :eTom
 
Superbruger
Tilføjet:
03-03-2006 02:31:19
Svar/Indlæg:
428/81
Online ikonet skal jeg lige checke ud *GG*


Illuminati
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 02:34:25
Svar/Indlæg:
10398/435
jeg synes det er nice nok.. kan godt lide de 6 knapper i toppen. Så er det lettere at ramme "forum"-knappen :)Bullet
 
Moderator
Tilføjet:
03-03-2006 03:29:25
Svar/Indlæg:
1743/90
fuck hvor det er klamt for det første er siden for grå og ik til at overskue, og menu'er ja klamt da..............!!!!!!!!

sry for udtrykket men det ligner fandme noget ¤#¤#¤ ærligtalt...

kunne bare lide det gamle.... og hvad med at designerne/koderne brugte mere tid på at lave det til php ? waste of time

Men eller GJ til koderne, siden er noget hurtigere end før... det skal i have....:)


Abild
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 03:33:22
Svar/Indlæg:
1287/32
Jeg har lige fra første dag det nye banner kom gået og frygtet at designet på det ville danne grundlaget for den nye side. Og til min store gru havde jeg ret.

Da jeg lige skulle trykke F5 en sidste gang før jeg arbejdede mig vej hen til dynerne var det bestemt ikke et positivt førsteindtryk der mødte mig.

Jeg håber i er klar over at undersøgelser har vist at folk danner sig et indtryk af en hjemmeside de besøger på under et sekund og at dette førsteindtryk er en meget vigtig faktor der bestemmer om folk bliver på en side eller forlader siden.

Designet på den nye side er mere noget jeg ville associere med en gamer hp lavet af 16 årige. Den ligner bestemt ikke danmarks bedste hw portal.

Hvorvidt sammen slåningen af OC og HT var klog kan diskuteres.

I har altid markedsført OC som det "anderledes" hardwareforum hvor det tekniske niveau var en smule højere end det gennemsnitslige hw forum. Spørgsmålet er hvorvidt denne linje kan opretholdes med et samlet OC/HT hvor alle 13-årige CS noobs som bare søgte efter test på et grafikkort pludseligt får mere åbenlys adgang til et forum der slet ikke ligger indenfor deres målgruppe. At i har tilføjet en spilsektion er med til at tiltrække flere 13 årige cs noobs. En spilsektion går da også imod alt hvad denne side nogen sinde har stået for? Team bag oc... Hvad er der sket? er i alle sammen blevet for pengehungrende til at opretholde en side for brugernes bedste?

Jeg mener personligt at en større adskillelse af siden ville være en god ide. Folk som interesserer sig i gaming er nødvendigvis ikke særligt interesseret i overclocking eller hardware og folk som interesserer sig overclocking er nødvendigvis heller ikke de store gamere. Folk som bare har brug for et forum som et alternativ til FONA sælgere i deres søgen efter en ny bærbar comp er nødvendigvis ikke interesseret i at blive blandet sammen med nogle af overstående grupper.

Så samlet mener jeg at i har ladet siden tage en mere "mainstream" drejning. De tidligere ambitioner om at holde overclocking.dk hw fokuseret ser desværre ud til at være fuldstændig forsvundet. I risikerer at miste jeres kernegruppe af brugere og i risikerer at miste meget af dem seriøse stemning der i øjeblikket gør forumet så unikt. Små specialiserede hjemmesider vil for det meste have langt mere at byde på en store brede sider. Hvis man ser bort fra de virkelig store sider som er i stand til at dække alle områder ligeså godt, og så stor mere jeg ikke HT er.

Jeg ser det som meget positivt at i har lavet en HTPC del, den har manglet. Dog havde jeg hellere set en egen side om HTPC'er

En stor faldgrube som en stor del af designere faktisk har det med at falde i er at fordi man har photoshop foran sig betyder det ikke at man behøver at bruge alle dets funktioner og filtre i hver eneste ting man laver.

Desuden er flash noget der i mine øjne en uting der er altfor udbredt i dag.

Flash er den eneste løsning som i dag findes for at distribuere animeret vektor grafik og streaming video ud til en lang række forskellige platforme. Dog mener jeg at flash i alt for høj grad bliver brugt til ting som menusystemer.
OC's nye menusystem kunne sagtens laves med DHTML, en hurtigere og mere effektiv løsning som samtidigt også integrerer bedre med den øvrige webside.

Det der i mine øjne er oc's værste fejl er pointboksen ved tests
No offence men det undrer mig virkeligt hvad den idiot som har fundet på at bruge flash til statisk indhold har været på. Pointkassen (som i øvrig er ubegribelig grim) kunne laves med helt standard html og nogle billeder.

En anden overvejelse mht brug af flash er at der sidder folk derude med tekstbaserede browsere eller mobiltelefoner og gerne vil besøge hwt.

Endvidere skal m an også tænke på at flash animationer til tider kan være cpu slugende monstre som godt kan sende en ældre comp i knæ.

På det eneste tidspunkt hvor rene flash sider IMO er retfærdiggjort (givet at de samtidigt har en ren tekst udgave af siden) er ved ting som band hjemmesider der indeholder små mængder information og hvor et stærkt "visual appeal" er vigtigt. Men til sider som denne hvor folk i hovedsag går efter information skal flash holdes ude af billedet.

Farver burde også være noget designere har godt kendskab til.
Farvetemaet på det gamle OC var suverænt. Meget få sider har haft et bedre farvetema hvor man ikke blev træt i øjnene af at se på siden i legere tid. Det så også rimeligt lækkert ud.

Grå er en underlig kedelig farve. Det er ikke en farve man har lyst til at sidde og se på i lengere perioder. Store kontraster er også meget vigtigt i forbindelse med hjemmesidedesign. Kontrasten mellem de to grå nuancer er på langt nær stor nok og det bliver trættende at læse i længden.

Grå er samtidigt også en ret stilfuld farve som jeg bruger i stor stil i forbindelse med mine hjemmesider men for at den skal fungere skal den IMO matches med en anden kraftig farve. Mine favoritter er mørk dueblå og stærk orange. En ren grå side er simpelthen kedelig og deprimerende.

Koden har forbedret sig en del siden forrige version. Det er dejligt at se at I i stor grad har valgt at undgå tables. Dog er det skuffende at i stadig laver fuldstændig grundlæggende fejl i jeres html kode. Fx er mange værdier ikke i citationstegn.
Og når i nu kører med XHTML 1.0 trans DTD kan I ligeså godt fuldføre understøttelsen:
Alle tags og attribs i lowercase
Alle tags skal afsluttes ex. <br /> etc...

Font taggen blev uddateret i HTML 4.01, men af en eller anden grund er den stadig brugt vidt omkring. Se at få den væk... CSS er fremtiden.

Det undrer mig også at i definerer styles pr. tag. I kunne spare en masse båndbredde ved at have alt css i en fil for sig.

Blind design's hjemmeside burde have fået nogle store alarmklokker til at ringe hos hvemend der hyrede dem. Den deler mange mine kritikpunkter med det nye hwt.

Dette er ingen direkte kritik af designeren men nærmere den person som valgte designeren til opgaven. Perfekte all around designere findes ikke. Enhver designer vil have sine styrker og svagheder og en designer vil beherske visse designtyper bedre end andre. Designeren af det nye OC var åbenbart ikke den rette til opgaven. Desværre.

Håber i ikke tager det altfor personligt jeg setter meget stor pris på jeres arbejde med denne side, men common. I kan gøre det bedre!


IronFist
 
Superbruger
Tilføjet:
03-03-2006 03:39:16
Svar/Indlæg:
409/12
Damn....... Mit hjerte gik da lige i stå for et kort øjeblik.

Det "gamle" design var da ellers helt iorden, simpelt og dejlig overskueligt. Men da der ikke, er nogle alternativer til denne side, så må man jo bare lære, at elske det nye design.


Symbol
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 05:25:47
Svar/Indlæg:
576/62

Der var jeg sq lige ved at få morgenkaffen galt i halsen ?:(

Nu er det jo helt sikkert et spørgsmål om tilvænning, men umiddelbart virker det lidt rodet.
Tror dog det nok skal blive alletiders.Disco
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 05:38:28
Svar/Indlæg:
270/58
Det er bestemt heller ikke mig! Gik helt i panik og trykede på OC logoet flere gange - men der var ikke noget at gøre.

Hvad med at lave et Stylesheet med de gamle farver, det her er bestemt ikke hyggeligt i min verden, siden er da meget sjov, omend den er får poppet til min smag. Men det var selv topbanneret.

Kan huske en af de ting I syntes der var MEGET vigtigt ved det gamle design, var at det skulle være enkelt...nu hoppede I da lige i den anden grøft.

HTPC-delen er et lækkert tiltag. Men ville godt bytte det for det gamle design.


heinrich
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 07:35:45
Svar/Indlæg:
1341/56

jeg kan godt leve med designet, men farven... hvis i laver så man kan vælge de gamle farver hvis man har lyst til det, så tror jeg mange ville blive galde.

så ville alting helelr ikke virke så fremmet...

og min højre klik menu :( den kan i da ikke fjerne, det var den abselut bedste feature ved oc.dk...


Advanced
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 07:37:15
Svar/Indlæg:
6899/119
piv piv :(


Martin.v.R
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 08:00:36
Svar/Indlæg:
8555/439
kan vi ikke få den Gammel side op igen ,den her er trist og grå som en regnvejersdag. :(kibidk
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 08:10:28
Svar/Indlæg:
722/35
Ja jeg vil starte med at sige, at det måske heller ikke lige er mig - mest fordi man sidder lidt med en følelse af, at overclocking.dk simpelt hen bare er forsvundet i processen. MEN - som flere også siger, så er det blot et spørgsmål om tilvænning - det er faktisk menneskets største force, vores tilvænnings- og omstillingsevne.
Når det nu ligesom er hardwaretest.dk der har "vundet" med hensyn til designet, så kunne I jo passende have ladet oc.dk have "vundet" farvesammensætningen ;)
Jeg synes måske endda, at der godt måtte komme en anelse mere spræl over de blå farver hvis det skulle ende med det. Både disse gråtoner og de gamle blå toner er faktisk en smule "støvede". For min skyld måtte der godt komme lidt mere klare farver på siden. Det er faktisk min største anke til det nye design.
Ud over det, så tror jeg nu også at det nok skal blive godt, når vi lige har vænnet os til den nye opsætning af siden.Millum
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 08:18:48
Svar/Indlæg:
345/45
Morgen folkens

Damm man sidder sku lige og tænker hnmm hva står der forkert i mit link til oc.dk.

Den med lidt tilvænning er vist en underdrivelse :e

Nåh men syntes nu heller ikke helt om det nye look men hva det kommer velbeatmore
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 08:44:03
Svar/Indlæg:
3943/44
hmm - jeg er forvirret!

Artikler - og så kommer artikler om HTPC, og der efter om SPIL

Og det er kun overclocking og forum (igen forvirende) der har forum, jeg syntes som minimum at htpc og spil skal have egne fora!

Og så er menuen i flash, ingen mulighed for at højreklikke, og åbne flere sektioner!

Syntes der er mange gode ideer, men syntes dog den er blevet lidt sær!

Start med at smide det flash væk!

bare lige min umiddelbare mening!

[edit]
og så er der ikke auto overskrift mere! (det er noget hat! for den skal man selv skrive så ) og så blev vi vist lovet en rediger knap på indlægget!

og når man ikke skriver nogen overskrift, kommer ens tekst som html neden under! (måske et sikkerheds problem eller bare et problem!)

Og så skrifttypen på flash banner temmeligt sært! små bogstaver er jo den halve størrelse af de store!

[edit igen]
Jeg viste ikke at mit indlæg ikke kom ind pga. manglede overskrift! før jeg scrollede helt ned for at se det, og så er fejl tekst ikke særlig tydelig, den skal nærmest skrære ens øjne ud! og når i bruger en lille skrifttype, så gør den da rød!

og så er der community (som jeg heller aldrig har forstået navnet på!) der er ikke streger under alle links og det skifter hvilke der ikke er understreget!!


Huddy
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 08:45:44
Svar/Indlæg:
1881/217
Jeg synes, at i skal give det en chance :)

De første par gange, jeg loggede ind på den nye side (mens den var under udvikling), skulle jeg også først tilpasse mig selv og alle mine indre urer og dimzer - plus de løse dingenoter.
Men efter, det er sket, er jeg faktisk gået hen og blevet temlig glad for HT og OC.

Der er trodsalt stadig noget, der hedder OC ;)
OC, er "bare" blevet et "semi-åben" forum-del af HT, også er det blevet ryddet op på OC-delen, i form af Køb/salg har fået sin egen sektion også er der blevet tilføjet et "Vuderings afsnit".

I like it - ALOT :p


#20
sko
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 08:48:31
Svar/Indlæg:
1953/463
Som sagt....så kræver det tilvænning...

Skribenterne og folk bag oc, har også påpeget det som mange af jer skriver..og for os har det også krævet tilvænning

Men giv det nu en chance...
Zodric
 
Superbruger
Tilføjet:
03-03-2006 08:56:36
Svar/Indlæg:
48/6
Jeg har aldrig kunne li' hwt rent design messigt og det har overhovedet ikke ændret sig til det gode her!

Jeg vil MEGET gerne have overclocking igen som en seperat side! det går simpelthen ikke at lægge dem sammen! Desuden var oc perfekt som den var og det burde i have været klar over!beatmore
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 08:58:59
Svar/Indlæg:
3943/44
Og hvad laver fan i bunden, ud over at tage mine resurser! man kommer jo aldrig der ned! :00

Syntes det er rart nok der er kommet en ny side, problemet er bare at det er jo den samme side bare i andre farver og med mere flash!

Alle de gamle småting (som vi regnede med at få rettet ved update) er der stadigt!

og hvor blev mit tag af i #18

Og hvorfor er der ikke nogen i denne tråd der er online! (ikke engang mig!)

og damn hvor er jeg hård til at sable hjemmesider :e

(og fandt lige ud af at man stadigt ryger til toppen af tekst boks når man sætter smiley ind!

[edit] denne gang ville den så godt sætte overskrift ind!Zodric
 
Superbruger
Tilføjet:
03-03-2006 09:16:29
Svar/Indlæg:
48/6
Jeg har siddet den sidste time og rystet på hovedet mens jeg har bevæget mig rundt på siden!
Jeg forstår virkelig ikke hvad det skulle til for?
Det føles som en random bæ site! der er ikke noget "specielt" ved siden mere!

I MISS OC x(Gilbert
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 09:22:30
Svar/Indlæg:
4089/252
Synes vi skal helt tilbage til version 1!. Det kunne sq ikke være dårligt:)Erroneus
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 09:25:49
Svar/Indlæg:
673/19
Siden er hurtigere... vigtigt!

Ja den er meget grå, så det kræver lidt tilvæning, måske der kunne komme et "oldchool" tema eller er man rigtigt hardcore henter man da bare Userstyles extension til Firefox og bruger det til at ændre farverne for sig selv :e

Syntes bestemt ikke siden virker rodet, ikke set i forhold til den gamle, problemet er bare folk ikke har 100% styr på hvor tingene ligger nu, så tilvæning folks 8)

Den fan i bunden er lidt gejlet ja, kan fjernes med Addblock ;)Huddy
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 09:28:28
Svar/Indlæg:
1881/217
I er godt nok ikke ret meget åben og i mødekommende for forandringer.

I skal tænke på, at det som har givet HT / OC sit "specielle" liv, har været jer selv - ikke designet, men brugerne.

Havde I også regnet med, at PHP versionen, havde haft det helt samme design som det "gamle" OC?
Og så vidt jeg kunne forstå, så tog i imod PHP-idéen med åbenarme og spredte ben med et smil på læberne.

Så skulle vi åbenbart have lavet det her Redesign i PHP istedet.

I er som sagt velkommen til at komme med kritik, men giv det nu lige en chance :)Erroneus
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 09:28:30
Svar/Indlæg:
673/19
Iøvrigt må jeg grine lidt over nogle's kommentar:

KLAMT!11!1!!!11
Bæ site

Slap af med børehavesproget, det bliver i ikke rigtigt taget seriøst på.heinrich
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 09:31:41
Svar/Indlæg:
1341/56
efter at have bevæget mig lidt rundt, kan jeg faktisk godt lide det. der er stadig en oc.dk afdeling som er isoleret og som man nemt kan komme ind på. det er det vigtigste for mig...

den er hurtig og rimelig overskuelig når man har vænnet sig en smule til det.

de eneste problemer jeg kna se lige nu er farven, og højre klik menuen, også lige den lille ting at man skal skrive en overskrift i hvergang man vil lave et indlæg...

ellers synes jeg faktisk i har gjort et glmirende stykke arbejde :D


Shutdown
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 09:32:18
Svar/Indlæg:
8947/160
Jeg bryder mig ikke om det.!! Jeg kan i det hele taget ikke lide forandringer.


Gilbert
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 09:32:50
Svar/Indlæg:
4089/252
Er sikker på at siden nok skal ende med at blive populær, når folk først har fundet ud af hvordan de hele hænger sammen. Dog synes jeg det er en fjollet ide at lave login i toppen med flash, hvad hvis man sidder på feks job eller skole på en maskine uden flashplugin? Det er lidt som at skyde sig selv i foden:)Huddy
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 09:33:51
Svar/Indlæg:
1881/217
#27

Tak, lige mine ord :)

Alle kan sige "Bæ", men at udtrykke sig som konstruktiv kritisk, er faktisk noget, som vi har tænkt os at bruge :)beatmore
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 09:36:35
Svar/Indlæg:
3943/44
#26 - jeg har lavet en del hjemmesider efterhånden og prøver at sætte mig i første gangs brugerens sted og kikker derfor meget på overskuelighed og ikke så meget på design!

se indlæg #18 og #22 - jeg syntes ikke jeg kommer med meget ubegrundet kritik, jeg på peger gamle og nye fejl, og så ting der undre mig (og så brokker jeg mig over flash)

og til jer der siger den er hurtigere, jeg oplever ingen forskel (sidder normaltvis også på mindst 100mbit!) men jeg oplevede stor forskel da den kom på den nye server!

[edit] Og endnu en gang overskrifts fejl!

[edit igen] overskrifts fejl og manglede tag hænger åbenbart sammen!


Huddy
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 09:37:48
Svar/Indlæg:
1881/217
#28

Nemlig, OC.dk, er der stadig. Bare som et Faneblad i toppen, frem for en højreknaps mulighed i den tidligere HT / OC topbanner :)


#30

Vi vil tage det med i bunken af overvejelser, hvordan vi kan tilbyde en alternativ login måde :)Gilbert
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 09:40:21
Svar/Indlæg:
4089/252
i kan lave det grafisk ligeså godt hvis i bare bygger det over png filer fremfor jpg og gif.Huddy
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 09:41:07
Svar/Indlæg:
1881/217
#32

Så vidt, jeg kan se, så er den kritik heller ikke rettet mod dig :)


Ang.


Gilbert
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 09:42:48
Svar/Indlæg:
4089/252
så fix et script som tjekker om der er flash plugin, hvis dette ikke er tilfældet vises png versionen med loginform osv. Burde kunne gøres, har dog kun styr på PHP og meget begrænset på asp.Huddy
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 09:44:25
Svar/Indlæg:
1881/217
#37

Prøv at fortæl mig, hvad dit brugernavn var?


-> Alle.

Har i læst denne her?
http://www.hwt.dk/test_show.as...beatmore
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 09:50:55
Svar/Indlæg:
3943/44
#35 hov, læste det ikke ordenligt!, sidder til forslæsning, og har også lidt et problem med mulititaskning!

savner dog godt nok den redigerings knap på indlægget!
tester lige html fejl:

[edit] man kunne alligevel ikke sætte et billede ind!


Martin.v.R
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 10:02:26
Svar/Indlæg:
8555/439
har lige fundet en FEJL har haft loget ud,og da jeg kommer ind på side,er jeg stadig på.#40
ruzz
 
Superbruger
Tilføjet:
03-03-2006 10:22:54
Svar/Indlæg:
734/32
Man kan undre sig over at overclocking.dk er så lille en side at man er nødt til at lægge den sammen med HT.dk for at den kan overleve. Jeg har altid troet at oc.dk var den side der havde flest brugere ifht. HT.dk
Dette er åbenbart enden for www.overclocking.dk som selvstændig side - genfødt som et faneblad.
Jeg venter spændt på hvor mange måneder der går inden dette forum fungerer som HOL nr 2.dk

RIP overclocking.dk


[G.N.U.]
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 10:25:47
Svar/Indlæg:
2175/21
hmmm det kom ikkke med sidst....

farver: alt for lyst...evt en mørkere kant yderst højre/venstre...det her gør ligefrem ondt i øjnene efter et stykke tid....

"mine topics" eller hvad den hedder: linieafstand er for lille....

evt lav 2 themes...det lyse og et mørkt tak.[G.N.U.]
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 10:27:52
Svar/Indlæg:
2175/21
og en EDIT knap!...og så viser den faktisk ikke om man er logged ind eller ej i disse indlæg rød/grøn firkant her til venstre :)beatmore
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 10:31:17
Svar/Indlæg:
3943/44
#42 oc og ht har hængt sammen i lang tid - forummerne har også hængt sammen længe! - derfor nogle af de sære tråde om alt muligt andet!

og så den fælles portal vi har haft længe nu!

men tror nok at det skal blive fint, men der skal bare rettes nogle ting! og tilføjes et par små ting, har selv skrevet en del her i nyheden, men er ved at samle lidt mere!


#44
B@NG
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 10:31:51
Svar/Indlæg:
3638/1316
Ork en smøre :o

Alle bliver hørt, vær ikke i tvivl om det.
For de af jer der kan huske det helt gamle "OC" - så skru lige tiden tilbage da vi lancerede den OC, der fandtes for kort tid siden :x

Det kunne man heller ikke vænne sig til og dommedag var nær :(
Men det blev jo altså til en side, i åbenbart blev glade for alligevel :i

Der er ikke nogen sider der er glemt her, heller ikke OC.
På OC er der jo netop lagt fokus på de ting, som er eksistens grundlaget for OC:
OC artikler
Gæste artikler
Forum der er i den "hårde" ende, altså extrem køling osv.

At der kommer flere ting på, har jo noget med udviklingen at gøre.

Designet er blevet som det er, fordi at siderne skulle lægges sammen.
Man kunne godt have brugt det tidligere Hardware-TEST eller OverClocking design, men vi følte det var tid til noget nyt.

Bær over med de "bugs" der er, vi fixer dem så hurtigt vi overhovedet kan :)


[G.N.U.]
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 10:33:14
Svar/Indlæg:
2175/21
håber ikke i har vlagt dette fordi i overvejer at fusionere med edbpriser.......for umiddelbart virker den her side parat til det.....men giver det da en chance... men #9 skrev det ret godt faktisk...beatmore
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 10:43:23
Svar/Indlæg:
3943/44
B@NG vi vil have den hellige chip tilbage! det var tider!


Fearless
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 10:50:27
Svar/Indlæg:
4533/104
Eneste negative jeg kan komme på er faktisk at farve valget godt kunne ha været bedrer. Alle de grå og mørke farver der bliver brugt foruden hvid er meget iriterende for øjnende IMO.. og de er også ret kedelige gråvejs aktige. Men hvis ellers man ændrede lidt på farverne så tror jeg bestemt at det nye design bliver fedt og overskueligt og nemt at bruge. But thats youst my 5 cents. :)
Ham_Selv^
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 10:57:16
Svar/Indlæg:
2453/80
efter at have kæmpet mig op i stolen igen, kan jeg ikke sige meget end at jeg ryster mere end en tunet vibrator..
og hvor er smileys ?? :(


The
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 11:06:12
Svar/Indlæg:
1836/61
TIL Webmaster:

Ændre skrifttypen ved login til noget der er lettere at læse.

Håber sku ikke det kun er mig der synes det.Anonym2020102112223
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 11:07:14
Svar/Indlæg:
125/39
Altså nu har jeg været med helt tilbage fra dengang laksen regerede OC.dk - ergo jeg har oplevet det meste gennem oc.dk's tider, og jeg er egentligt ikke så negativt stemt overfor det nye design.

Jeg er selv medlem af et kæmpe community site (www.xplayn.com ) og jeg er bekendt med folks reaktioner ovenpå skift af design (XplayN er oppe på v6 efterhånden), og hver gang sidder folk og tuder og opfører sig somom at deres verden er gået under.

Det er et spørgsmål om tilvænning, og ofte ender det med at folk faktisk bedre kan lide det end det forrige.

Konstruktiv kritik er en god ting, men nogle af de her "tilsvininger" er simpelthen for åndsvage. Sitet kommer ingen vegne ved at der sidder en folk møgunger og føler deres verden er ødelagt pga. et design - come on folks..

"Hyggen" ved oc.dk blev ikke skabt udfra et design - det blev skabt af brugerne, det må I ikke glemme.

Dog savner jeg (ligesom på det gamle site), at brugernavnet i toppen er linket til ens egen brugerprofil.


The
 
Chefredaktør
Tilføjet:
03-03-2006 11:12:27
Svar/Indlæg:
4708/1687
Vi høre på jer - og overvejer ?:( at genindfører højrekliks menu igen...:)

The BossIronFist
 
Superbruger
Tilføjet:
03-03-2006 11:22:39
Svar/Indlæg:
409/12
Jeg vil tilslutte mig dem, der mener at farven er skudt ved siden af. Kontrasten mellem tekst og baggrund er alt for svag. Det hele flyder næsten sammen, som en gang grå snot.

Det virker som om, at størstedelen af sider i The World Wide Web bruger hvid som baggrund, sansynligvis fordi at det er det mest behagelige for øjnene.

Hvis det er for smertefuldt for Jer, at ændre baggrundsfarverne, så kunne i måske bare gøre teksten mere sort. Lige så sort som baggrunden i reklamebanneret og teksten i de 6 hovedmenuer.


gogge
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 11:27:30
Svar/Indlæg:
589/75
i skal nok passe på i jager dem væk som har været på oc.dk i længere tid da det er en stor forvandling så hurtigt og på den nye sides design virke lidt som en børnelokker "if u get the point" ... :00heinrich
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 11:29:31
Svar/Indlæg:
1341/56

#53
ikke overveje, i skal gøre det :P og det kan kun gå for langsomt :DSajmon
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 11:31:45
Svar/Indlæg:
6624/113
Jeg løber f.eks ingen steder.

Jeg havde også mine tvivl, men synes generelt at designet er vellykket nu hvor jeg har brugt det lidt. Som flere siger, kunne der godt være lidt mere kontrast mellem tekst og baggrund, og så kunne siden godt være lidt mere blå i det - men det er mere fordi jeg vil have overgangen fra det gamle til det nye design skal være glidende, og ikke fordi det reelt set ville ændre det store.

Mennesker er vanedyr - men i endnu større grad tilvænningsdyr, så mon ikke vi overlever det her også? :DThe
 
Chefredaktør
Tilføjet:
03-03-2006 11:35:08
Svar/Indlæg:
4708/1687
#55

Det mener vi bestemt også at vi har taget hensyn til - i og med at:

Fanebladet "Overclocking" på forsiden - som er en del af det gamle OC.
Fanebladet "Køb/Salg" på forsiden - har fået en fremhævet position.
Fanebladet "Forum" på forsiden - har fået et fremhævet position.

Selvfølgelig er det altid svært at vende sig til noget nyt - men prøv det nu af et stykke tid og se om i ikke bliver glade for det.

I starten var jeg og B@NG også kritisk over for det - men som dagene gik, blev vi mere og mere glade og overbevist om at dette er det rigtige, også med farverne.


Så et stort "bravo" fra os til vores grafiker - Bastian og Seppe.The Bossgogge
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 11:36:56
Svar/Indlæg:
589/75
sajmon sagde hellere ikke alle løb :00 ...

men f.eks jeg selv gider ikke side her og prøve og hjælpe folk / spørge o noget vis jeg ved af der kun kommer svar fra ca 7, 13'årige cs nørder med cola i hårdt og ostepops finger .. ;)Sajmon
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 11:40:15
Svar/Indlæg:
6624/113
#59 - Det lyder som om du mener noget specifikt..?

Er lidt forvirret over dit indlæg. ?:( :00#59
B@NG
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 11:40:52
Svar/Indlæg:
3638/1316
#52 > You said it :)

Det var nemlig det samme da vi skiftede fra v.1 til v.2

Dog kan jeg sige at vi ikke er overraskede over reaktionen :)
Vi vidste godt den ville komme, også i stor stil.

Vi er modtagelige overfor kritikken, men ikke så meget endnu.
Når der er gået 2-4 uger, så vil vi gerne tage debatten op. Så tror jeg (og håber da virkelig) at mange har ændret mening.

Mange af disse indlæg er skrevet af OC'ere der:
Vågnede, tændte sin comp, tog en morgenpisser :e og gik ind på HT/OC for at blive blændet, forskrækket og lamslået.
På et splitsekund er der skrevet en kommentar om farverne eller lign.

Come on, farverne er vel det mindste problem :o
Om den er grå, blå, grøn eller sort betyder da noget, meeeen ;)

Prøv nu siden, læs artiklen der forklarer lidt om det hele :)


heinrich
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 11:45:54
Svar/Indlæg:
1341/56

dejligt i har fikset overskrift problemet :)

en anden lille en, når man er logget ind som gæst, og går ind under en nyhed, så kan man ikke se indlæg nr, oppe i højre hjørne.


og tag det da som en kompliment at det er farverne der bliver brokket mest over. for det må jo betyde at resten er ok :Dgogge
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 11:48:55
Svar/Indlæg:
589/75
Nej #60
det jeg mener bare af nu hvor det bliver lagt "helt rigtig" sammen vil der også blive holdt mere øje med folk
så der ikke kommer i milliard million mindre årige og lame og bare laver lort i hver enkelt indlæg ??

der vil jo værer mere potentiale for det med dette design :r

det er jeg sku bange for vis der simpelt hen ikke bliver lavet sådan man skal oprette sig med en computer som jeg går meget ind for.

da folk tit spørg om en masse hjælp men vi sider med ingen info om dere maskine .. og skal sige hver eneste gang vi skla have INFO!!!! .. :p

så nej går ikke målrettet efter nogen jo selv alle bag siden men i er jo vandt til og blive slappet hele tiden :e :pred_martians
 
Moderator
Tilføjet:
03-03-2006 11:49:10
Svar/Indlæg:
7880/1165
:) #62: kan der faktisk være noget om :)

#og til OC-brugerne: Helt ærligt.. i har fået en så OC-fokuseret underside som muligt... her er ekstrem-køling og overclocking i centrum.. og ved at gå derind, undgår i jo CS-lamerne som i brokker jer over ;) 8)Sajmon
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 11:56:43
Svar/Indlæg:
6624/113
:e#64
B@NG
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 12:00:52
Svar/Indlæg:
3638/1316
Hehe der så du lige lyset hva red_martians ;)

Men det ER nemlig sådan det er.
Hvis man ikke gider de "useriøse" eller bare software relaterede spørgsmål, så findes der jo netop OC siden.

Jeg tror nu ikke det bliver et problem for vores crew at opretholde ro og orden. Det har virket i over 5 år, hvorfor skulle det stoppe nu? :00


red_martians
 
Moderator
Tilføjet:
03-03-2006 12:11:05
Svar/Indlæg:
7880/1165
#66: nej ikke helt... :l#66
B@NG
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 12:12:26
Svar/Indlæg:
3638/1316
#67 > :00


heinrich
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 12:17:59
Svar/Indlæg:
1341/56
ej jeres opdatering har spist 200 af mine svar, nu var man ellers lige ved at være ved de 1000 :P :00

og i har fikset F5 problemet helt :D (kan ikke huske om det forsvandt på den gamle, eller om folk bare lærte det....)gogge
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 12:21:01
Svar/Indlæg:
589/75
ja den har spist en del indlæg fra folk og svar :POverbuary
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 12:22:15
Svar/Indlæg:
1762/50
Noooooooo..

Vil have det gamle tilbage.. x(heinrich
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 12:24:29
Svar/Indlæg:
1341/56

hmm hvis jeg går ind på nyheden, fra overclocking, også klikker på den udner nyhedder, så kna jeg ikke se indlæg nr oppe i højre hjørne.

og der er heller ikke en default overskrift


hvis jeg går ind under nyheden fra forummet, så virker begge ovenstående ting....


Lars_hjort
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 12:35:23
Svar/Indlæg:
1900/33
Synes siden ser fin ud men kiggede lige hurtigt under htpc artiklerne og kiggede på tv-tunerne og undrede mig over hvor POV's tvtunervar, den lå så inde under artikler og tvtunere hvor de andre ikke lå ?:(

Desuden kunne baggrundsfarven godt være lidt mere ovre i det blålige;)

/Lars


Overbuary
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 13:08:58
Svar/Indlæg:
1762/50
->#73

Helt enig, den gamle baggrundsfarve var fed.. 8)Tonnilerche
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 13:30:10
Svar/Indlæg:
6052/189
Tja..

Jeg vil lige give det et par dage..

Men jeg savner sgu den harmoniske blå farve.Advanced
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 14:01:23
Svar/Indlæg:
6899/119
Jeg tænkte på..

Det her med, at man skal skrive en overskrift når man poster. Hvad i himlen er det godt for? Sådan som jeg ser det, så står det ingen steder om jeg skriver bussemand eller sødmælk? :e

Anyway.. Mere kontrast i farverne og så den DEJLIGE højrekliksmenu, så ville jeg nok sige OK for det ;)


matt??
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 14:15:46
Svar/Indlæg:
5590/32
Finder det meget irriterende, at man ikke kan åbne billeder.. :(
Og så kræver det her desing da bare en smule tilvending. Men ellers ser det nu meget fedt ud :).
Og hvad er det nu for noget? Din overskrift er for kort.
Felter markeret med * indeholder fejl.
Er det nu en nødvendighed med overskrift?matt??
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 14:28:42
Svar/Indlæg:
5590/32
Hmm, hvordan kommer man ind i folks profiler?
Og hvor er smiley-panelet?


#77
B@NG
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 15:11:55
Svar/Indlæg:
3638/1316
#78 > Det er nu heller ikke bare kommet ud af det blå :)

Vi ved godt at førstegangsbrugere bedømmer siden på et splitsekund, men dem som kommenterer her er jo netop IKKE de brugere. Det er dem som har fået noget andet end de er vant til ;)

Kritikken af vores sidste redesign af OC var mindst ligeså hård, men alligevel blev det jo vendt til noget positivt, når først man lærte at bruge siden.

Jeg vil stadig sige "tilvænning" til de eksisterende brugere, uanset om jeg må eller ej ;)

#79 > På samme måde som altid?
Ved at klikke på navnet, eller "se billede profil for XXXXX system" :)cornerrage
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 15:12:30
Svar/Indlæg:
3532/303
Hvorfor skal man lave overskrift ?

Det er dejligt at man nu kan få en mail når der er svaret på ens indlæg, men hvorfor ikke bare lave en played ligende status ? Tjekker oc.dk mere end jeg tjekker mig mail.

www.hwt.dk :

300 - 1577

og

www.hwt.dk :

undefined

Hvorfor kommer de java genererede pis fejl lige meget hvad jeg gør ? Hvorfor er i gået tilbage til asp ? Hvordan kunne i overhovedet overveje at gå til så kedelige farver ? Ærligtalt lever oc.dk på brugerne, brugerne lever jo ikke på oc.dk. Man kan ikke engang shift klikke mere pga. flash. Hvorfor overhovedet bruge flash når en fin venstre menu klarede arbejdet flot, ellers kunne man vel lave en diskret top bar ?
Hvad laver det der i bunden ? Det er det eneste sted i har valgt at bruge gif filer, men også det mest ligegyldige der er på siden.
Så er der den flotte (?) Sorte kant på hele siden, og ja, det betyder noget når noget ser forkert ud.
Generelt ligner det mest af alt en dårlig clan side skabelon til fri afbenyttelse. Log ind systemet virkede ikke de 2 første gange jeg prøvede, der opdaterede den bare, meget flot.
Det er noget værre popknald i har gang i og jeg kan på ingen måde tillægge mig jeres mening i at lave den kedelig grå og forsøge at lave designet dynamisk og blødt, det giver det kun det useriøse look og at man skal kæmpe sig ind til oc delen (Som har det med at lave ASP fejl) er bestemt heller ikke et plus.
Det er sgu en trist drejning som siden har lavet, lige meget hvor meget der bliver sagt at det jo er brugerne der "vælger" indholdet så er udseendet altså også afgørende.

Håber i tager det konstruktivt, men håber samtidig også at i overvejer at enten smide det gamle op igen eller i det mindste få slettet flash, det knald i bunden, få fikset nogle farver som man kan læse uden at få hovedpine og de andre ting jeg har været inde på. Kan sige at jeg nu har læst alle ovenstående indlæg igennem og mine øjne har været knebet sammen og mit hoved dungre, det er på ingen måde fedt, vel ?

Mvh. Rage - Som sidste punkt, så synes jeg dog stadig i har prøvet og med god mening endda, det skal i have.


cornerrage
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 15:14:41
Svar/Indlæg:
3532/303

Bang skrev: "#79 > På samme måde som altid?
Ved at klikke på navnet, eller "se billede profil for XXXXX system""

Jeg kan sgu ikke klikke på noget navn ?
[Edit]Derudover siger en mate at siden bugger i en lidt ældre opera. Kalder noget snask i databasen
[Edit2] Jeg kan forresten slet ikke tåle snakken om PC-Spil, det giver mig maridt.


Lars_hjort
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 15:17:29
Svar/Indlæg:
1900/33
#79 Ved at trykke på pc'en under brugernavnet!
#80 Jeg kan ikke trykke på brugernavnet;)

En anden ting er at man kan trykke på OC i banneret men man ryger ikke ind på overclocking men istedet hardware-test.dk

/Lars


matt??
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 15:20:01
Svar/Indlæg:
5590/32
Da jeg skrev det, kunne man hverken trykke på brugernavnet eller "se billede profil for XXXXX system" ;).cornerrage
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 15:21:23
Svar/Indlæg:
3532/303
nu kan jeg se smilies igen, det begynder da at ligne noget#83
FnaX
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 16:04:26
Svar/Indlæg:
4156/111
Eh, jeg synes at det er fedt nok at i har lavet et nyt design. Det er alt for kedeligt at køre med samme design i længere tid. Det eneste der irritere mig lidt er at det ligner lidt noget winXP style? Med de runde kanter og det der? Men udover det er det fedt nok!

Eh og kunne i ikke også lige optimere den til os der stadig køre 1024x768? :p

Som en sidste ting. Jeg er sikker på at alle de fejl der nu må være bliver rettet hurtigst muligt. Men det er altså ikke nemt at lave så meget om på et design uden at lave fejl! :P


Emerpus
 
Superbruger
Tilføjet:
03-03-2006 16:23:36
Svar/Indlæg:
626/20
At sitet nu er opbygget lidt anderledes tror jeg godt, at jeg kan vænne mig til, og for så vidt er det nye look også pænt nok (men måske lidt kedeligt og koldt efter min smag). At sitet er blevet hurtigere er naturligvis et plus.

Min største indvending er, at gråt-i-gråt simpelthen giver for lidt kontrast, og det gør siderne meget sværere at læse. Jeg synes det er blevet meget sværere at få et overblik over indholdet, og øjnene må knibes sammen (og nej, jeg trænger ikke til briller). Det må I meget gerne gøre noget ved, hvis Overclocking fortsat skal være min foretrukne HW-portal. ;)


kibidk
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 16:27:13
Svar/Indlæg:
722/35
Hvad blev der af den gamle søgefunktion??


Ne0nfarven
 
Superbruger
Tilføjet:
03-03-2006 16:35:11
Svar/Indlæg:
286/51
Synes det kunne være fedt med et stylesheet!

Men jeg vil dog ikke klage over designet. Jeg kan nu meget godt lide det, men savner da det "gamle".


Zodric
 
Superbruger
Tilføjet:
03-03-2006 16:40:02
Svar/Indlæg:
48/6
hvis folk stadigvæk vil have oc som seperat side om et par uger vil i så ordne det?

Jeg bryder mig bestemt ikke om fanebladene og login menu!
Jeg synes det er fint hvis i vil beholde det her til hwt men oc fortjener bare sin egen site!
Jeg føler bare den her sammenlægning vil gå hen og blive for meget hol, kan godt være i siger vi kan flygte til overclocking fanen og være i fred men tvivler stærkt på jeg er den eneste som ikke holder sig til 1 sektion af siden! Man kan ikke lade være med at kigge på alt det andet og bliver det for meget gider jeg ikke komme her mere!
Spil sektionen kan virkelig ødelægge meget af det fred og orden som ellers var på oc!
red_martians
 
Moderator
Tilføjet:
03-03-2006 17:03:03
Svar/Indlæg:
7880/1165
Problemet er nok at i taler om OC... Det her er ikke OC længere, men Hardware-test.com, med en meget specifik OC-underside. :)

Hardware-test.com har fået tydelige forbedringer, og er langt mere overskueligt end det gamle design. Det gamle HWT-test design var rodet, fyldt med alt for mange menuer, og virkede overproppet. Det synes jeg klart vi har fået rettet op på.

Jeg er helt sikker på at HWT-brugerne har fået en klart bedre side, hvor det er langt lettere at finde de artikler man vil kigge på. Derudover er der et klart defineret forum, en en tydeligt køb/slag underside, der har været godt skjult på HWT.
Overclocking.dk-brugernes side er nedlagt... OC.dk er ikke en hjemmeside der eksisterer længere. De få brugere der brugte den side må ty til hardware-tests OC-del. :)

Jeg er måske hård... men OC.dk er død.


Prinsvalium
 
Superbruger
Tilføjet:
03-03-2006 17:19:22
Svar/Indlæg:
461/64
#91 Bittert i min verden at OC er død, plus det nye her er lidt kikset efter min mening. Jeg håber sgu med tiden at man vender sig til det.


red_martians
 
Moderator
Tilføjet:
03-03-2006 17:36:30
Svar/Indlæg:
7880/1165
#92: Tror du må vende dig til det.... og lære at se det positive i det 100% OC-forum.


#91
B@NG
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 18:02:58
Svar/Indlæg:
3638/1316
#81 > Du siger du har fået ondt i øjnene af at læse denne tråd...

Hvis du har læst den, hvorfor i alverden stiller du så de samme spørgsmål som allerede er besvaret? :00

At OC.dk har levet på brugerne er noget du har fået helt og aldeles galt i halsen. OC.dk har siden dag 1 kostet penge at drive, og der har aldrig været udsigt til andet. Så desværre, brugerne lever på OC!

Gå tilbage til ASP? Vi har da aldrig haft andet...

Fejlene du beskriver vil jeg ikke kommentere, da de enten er rettet, eller også er de besvaret længere oppe.

Der er absolut ingen chance for at vi går tilbage til de gamle sider.
Der er jo en mening med alting. Vi bruger ikke så lang tid og så mange ressourcer på sådan et projekt her, for at høre lidt negativ kritik fra 30 brugere, og så gå tilbage igen...

Jeg er lidt uenig i at OC er død. Faktisk vil jeg vove påstanden og sige at OC er mere levende (eller bliver det), end den har været i lang tid.
Men det er i jo selv en del af ;)
Hvis i kan lade en grå farve slagte OC, såååh :00 ;)


Naitsab
 
Overclocker
Tilføjet:
03-03-2006 18:09:18
Svar/Indlæg:
25/0
Alle har ret til deres mening, og kan du ikke lide site designet, fair!

Men skal du kritisere så gør det på en fornuftig måde så der kan komme noget godt ud af det.

For mig er en ordblind 17 årig knægt, uden nogen form for design uddannelse bag sig, der brækker så meget væmmelse op kl 3.30 en torsdag nat, over et website... tja... en lille smule trist. Endnu mere trist at andre sluger det råt...

Skam over jer der bare ryger på flamer vogen uden lige at stoppe op og tænke over:
Er der mon en dybere mening med tingene...
Mon ikke de har gode intentioner for siden...
Mon ikke et professionel og branche uddanet designer tænker sig om før han tager pennen til papieret?
Bliver siden ikke tjekket, testet og vurderet før den bliver kastet for løverne?

Påstande om tekst-basserede browserer og mobil telefoner... Come on... Men skal vi liiige ta den aligevel, Så er det kun 0,48% af sidens hits er ikke FF, IE, opera, eller anden "normal" browser. Mon ikke de sidste er bots?

Dejligt at se at siden er blevet omprogrameret?... think again, det er samme system, bare på nyt design, og så et par tweaks. Hvis siden er hurtigere skyldes det mest de pga. de 1,2 mb os vi har fået optimeret væk fra sidens design.

Men nu henviser du jo til dine stilfulde blå og orange sites, så hiv et par links op ad lommen og pral med hvad du har udrettet af hjemmeside designs som "bare holder hele vejen"....

Køl af folkens, det er stadig jeres forum, om det er blåt eller brunt... eller gråt for den sags skyld. Det er jeres ord der bestemmer hvor fedt et forum det er, ikke indpakningen.

BlAzKoWiCz
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 18:55:28
Svar/Indlæg:
2732/41
94# Jeg har ikke læst hele tråde men jeg vil Meget gerne have mulighed for at vælge det gamle design,

no offence men det her er alt for uoverskueligt og minder mest om en CS klan side blandet sammen med HOL.dk,
" If it works, dont fix it "

Ikke at jeg er utilfreds med at siden bliver opdateret engang i mellem med nye funktioner, men i kunne have lavet en afstemning om hvilke design siden kunne skifte til.Emerpus
 
Superbruger
Tilføjet:
03-03-2006 19:26:20
Svar/Indlæg:
626/20
#95

Jeg er sikker på, at I har gode intentioner, og din opfordring til at være saglig i kritikken kan jeg også sagtens tilslutte mig. Jeg synes dog måske det havde haft en bedre virkning, hvis du havde undladt at tale ned til ordblinde og 17-årige natteravne i processen.

Helt overordnet er det jo fedt, at I gerne vil gøre sitet bedre, og når de mange bugs og børnesygdomme er fikset, er jeg da også sikker på, at folk bliver glade for forbedringerne.

Noget af det som går mest igen i kritikken - farvevalget - tror jeg dog vi er mange som får svært ved at elske, og det synes jeg I bør lytte til. Og det handler ikke om subjektiv smag, for den kan som bekendt diskuteres i det uendelige. Det jeg synes gør kritikken legitim handler om 2 ting: Identitet og praktisk anvendelighed.

Image, og de følelser der er knyttet til det, hænger i stor udstrækning sammen med de farver, der er en del af identiteten. Overclocking.dk var en succes som mange brugere var glade for og har en positiv opfattelse af, og rigtig mange af de (gode!) associationer som brugerne forbandt med sitet er gået tabt med farveskiftet. Det synes jeg er synd. I bedste fald kan I håbe på at skabe en ny identitet, som med tiden vil blive lige så stærk som den gamle, men udover tid vil det koste en dedikeret arbejdsindsats, som I i princippet kunne have været foruden, hvis I havde sørget for at skabe større genkendelighed til det gamle site.

Praktisk anvendelighed handler om, at det nye gråt-i-gråt site har mindre kontrast end det gamle, hvilket gør indholdet sværere at læse (som jeg og flere andre allerede har påpeget ovenfor). Det synes jeg er et helt faktuelt problem, som man godt kan finde en bedre løsning på.

Sluttelig må jeg også sige, at selvom indholdet naturligvis er det vigtigste, så betyder indpakningen altså en hel del for, hvor fedt sitet er. Ellers var der vel heller ingen grund til at optimere på designet i første omgang, vel? ;)


Find.HTX
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 20:01:18
Svar/Indlæg:
835/72
Tror godt jeg kan vænne mig til at se på siden, men en ting irreterer mig lige nu..Når man går ind i en tråd som denne er det svært at scrolle og se indlægs numre samtidgi, jeg mangler at de står for sig selv, ville være nemmer at overskue..


red_martians
 
Moderator
Tilføjet:
03-03-2006 20:28:51
Svar/Indlæg:
7880/1165
#97: Vi overvejer det da, men som du selv siger, vi skal lige ha ordnet nogle onde bugs. i mellemtiden kan vi så se om vores nye design giver brugere.. I dag har vi ihvertfald fået nogle af de højeste besøsgstal nogensinde.. ihvertfald på en fredag der plejer at være en af vores dårligste dage.

#98: Der burde siden minde meget om det fra oc, indlægsnumrene er godt nok lidt skjulte, men tror det er fordi man er vandt til at kigge et andet sted. Men som ejg ved burde det være det samme.


IronFist
 
Superbruger
Tilføjet:
03-03-2006 21:14:41
Svar/Indlæg:
409/12
#99: Det lyder super, at I stadig er åbne for ændringer. Blev lidt bekymret for at Crews tålmodighed var sluppet helt op, efter at have læst #94 og #95

Inde hos http://www.xtremesystems.org/f... bruger de nogenlunde samme farver som Jer, dog ikke helt så gråt i gråt. Der virker det synsmæssigt bedre, da teksten står i klar kontrast til baggrunden.

Nu går der vel ikke for lang tid, inden I ændre på farver/kontraster ?. For jeg er allerede blevet mega skiløjet, har fået tiks og alt muligt, altsammen siden kl 3 - 4 stykker i morges.Find.HTX
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 21:30:51
Svar/Indlæg:
835/72
#99 ja, men det gør at det tager længere tid at lave indlæg, og det kan godt virke lidt frustrererne.


Find.HTX
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 21:32:25
Svar/Indlæg:
835/72
#100 håber også at der ikke går for lang tid inden kontrasterne bliver lavet skarpere.

Forresten er der en mening i den overskrift man selv laver??


KoGeR|Max
 
Superbruger
Tilføjet:
03-03-2006 21:55:08
Svar/Indlæg:
218/22
undskyld.... hvorfor har i dræbt oc.dk ?

Det nye design er helt hen i vejret efter min mening.
Hvorfor skal det være grafiks pænt ? OC.dk super nice som den var!

Dette betyder bar jeg ikke har lyst til og komme her mere! men vi da håbe at i lavet en den om som før.....


#101
jrl
 
Superbruger
Tilføjet:
03-03-2006 22:01:56
Svar/Indlæg:
212/61
ARGH

Nice design.
MEN Farven gør sgu teksten svær at læse, kunne i ikke finde en farve der fremhæver teksten lidt bedre, så vi ikke bliver trætte i vores små øjne.

og for hulen, siden er sgu svær at overskue. MEN hva, det vænner vi os nok til eneste anke er farvevalget i forhold til teksten. DET SKAL I SGU LAVE OM


Naitsab
 
Overclocker
Tilføjet:
03-03-2006 22:15:00
Svar/Indlæg:
25/0
Godt svaret...

Min point i at lange lidt ud efter #9, så var det med ren og skær formål af at bekræfte min egen point, low hits er primitive. Det tager 20 min at flame 1½ side, men det har taget mig måneder at bygge! Så sparker man løg, sparker jeg klart igen!

Nåh men til dine points. Min point af farve valg var at prøve at designmæssigt ramme en PC, en PC som jeg så ville "casemodde" hvor mange af jer har ikke en grå skærm? men det er jo ikke den der er det vigtige, det er hva der bliver vist på den. Derfor er den grå valgt, udover det er de kølige greyscales og hvide nu hvad der hitter i Media verdenen... vi snakker Ipods, Børstet stål media centers osv.... Det er det vi beskæftiger os med, og ikke legoklodser. 10er på der ikke er nogen der udgiver et blåt fjernsyn med orange knapper de næste mange år!

Farver og føelser, den havde jeg forudset. Selvfølgelig knytter man nogle ting til et design. Jeg forventer ikke en fredlig overgang og at alle klapper, men at folk tænker sig om og måske er åbne over for noget nyt. Ellers sker der jo ikke noget...

Hvad forbedringer angår, så vil vi da gøre alt hvad vi kan for at alt bare flyder for jer brugere, men man kan vende sig til meget og nogle gange skal man have et spark for at rykke til noget nyt og bedrer... HT bevæger sig i en ny retning og det markere det her design.

Som jeg sagde, skaber gode indlæg og svar den gode stemning i OC, men OC er nu en 1/6 af HT. Derfor kan vi ikke bassere et design kun på vores hardcore OC fans, og deres ønsker om faste rammer ind i det næste årtusinde.

Sidst men ikke mindst, Høj kontrast emnet. Høj kontrast = nemt at læse liggeri mange folks besvisthed som en logisk tanke. Men det stammer fra det er godt til bøger og print... for der bestemmer man selv lyssætingen relativt nemt. Man drejer lidt på stolen og flytter lidt på lampen. Men når man sidder foran en skærm så er det virkelig få der sætter deres LCD på "tekst" når de logger ind på HT for at læse en anmeldese. Men når en skærm lyser så anstrenger det øjet, specielt i et mørkt rum. Så derfor har vi valgt at lægge en lavere kontrast netop for at gør det mere behageligt at læse for brugerne... Tænk lidt over den gutter... jeg mener det bør give mening. Om ik andet tjek det ud over den næste uges tid og se om det er "slemt!" hvis ikke... så har designeren måske tænkt over tingene.

tak til Emerpus for et godt oplæg med points der kan tages alvorligt!Anti-Pjerrot
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 22:36:39
Svar/Indlæg:
2126/135
Damn - det her stinker ... im off,

håber jeg får det bedre, for der skal edermanme meget kaffe til at klare den bommert der er blevet lavet!


Teresa
 
Moderator
Tilføjet:
03-03-2006 23:05:47
Svar/Indlæg:
2458/91
#106

Sikke et ubehageligt surt opstød at komme med. Kom med brugbar kritik, dét dér kan ikke bruges til noget. Det ødelægger bare ens humør på en ellers dejlig fredag aten....


Pederrs
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-03-2006 23:55:54
Svar/Indlæg:
1198/35
Hmmm nu har jeg brugt siden en dag og testet den lidt igennem. Da jeg kom ind på den her fra morgenen af fik jeg et chok som de fleste andre :) men jeg synes egentlig at designet er i orden. Jeg læste ca. halvdelen af denne tråd i skolen, og som nogle andre nævner for man altså lidt ondt i øjnene, det er ikke løgn.

Jeg synes dog siden er lidt uoverskuelig, men det kan godt være det bare er tilvænning der skal til. Man skal dog også tænke på, at hvis der kommer brugere ind som stort set ikke bruger denne side, kan det være svært for dem at finde rundt på den.

Så er der jo også diskussionen om OC emnet. Jeg er meget ked af at OC.dk er blevet forvandlet fra selvstædig side til et faneblad. Det var en unik side her i Danmark, der findes ikke andre der direkte beskæftiger sig med samme tema. Jeg synes OC forsvinder i mængden af alt det andet, som nu er kommet her på siden. Desuden er jeg også lidt bange for alle de 13-årige CS nørder, der får "nemmere" ved at hærge vores forum :e
Det jeg godt kan lide ved OC er, at de fleste brugere er hardcore hardware nørder der sidder på forumet, og ikke nogle der forsøger at ødelægge det for andre. Sådan skal det blive ved med at være!
Jeg håber ikke OC forsvinder i mængden men jeg kunne godt frygte det lidt.

Kunne i ikke godt lave så www.hwt.dk/oc førte hen til netop OC fanebladet?

Jeg kan nemt se den gode ide i det i har lavet. Jeg synes dog man skal passe på med at gabe over så mange ting på en gang, da det netop bliver meget overskueligt og flere ting godt kan forsvinde i mængden.

Men nu for vi jo se, hvordan det kommer til at gå i fremtiden jeg håber da det bedste.


kibidk
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-03-2006 00:21:00
Svar/Indlæg:
722/35
En ting jeg synes skal roses, er måden billeder behandles på i artikler m.m. Det fungerer helt perfekt det med at man får det forstørrede billede direkte oven på teksten, og det forsvinder igen ved et enkelt klik. Det er meget bedre end at der skal loades en ny side eller et helt nyt browservindue starter op. Så stor ros for det 😉


Woodgnome
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-03-2006 00:56:04
Svar/Indlæg:
1888/560
#100 med nogle af de meget "velovervejede" kommentarer der har været, fordstår jeg godt, hvis nogen fra kræv skulle være blevet træt af at læse flere kommentarer allerede. Her menes de folk, som har brugt ca. 0 sekunder på at danne sig et indtryk af designet på den nye side, for derefter at tude side op og side ned om det. Nu er der selvfølgelig også en hel del af jer, der godt kan finde ud af at komme med konstruktiv kritik og samtidig sige det på en pæn måde - det er vi glade for. Til resten: Tænk før i skriver - det andet holder ikke.

#103 & #106 fandme nice med noget konstruktiv kritik! Mere af den slags fra jeres side - JA TAK... :00

#108 www.overclocking.dk kommer til at føre til Overclocking fanebladet !!! WEEEE, det bliver jo nærmest som før portalsiden :).


Pederrs
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-03-2006 10:12:12
Svar/Indlæg:
1198/35
#110
Okay.... Jeg så også lige at www.hwt.dk/oc er begyndt at virke :)


Emillos
 
Overclocker
Tilføjet:
04-03-2006 11:41:27
Svar/Indlæg:
14078/622
Hvis du ser en klunke på din vej, vær ej rad - tag' den til dig !..

Kan i forresten ikke få ordnet 3dmark05/06-lister ?
Det er næsten pinligt at et site som hwt ikke har det ;)


#110
B@NG
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-03-2006 11:47:50
Svar/Indlæg:
3638/1316
Vi kan se flere der nu har brugt siden, har trukket deres negative kommentarer tilbage :)

Som vi selv ser det, så har vi jo mange og gode artikler på HT.
Vi har nogle super gode brugere, med et mega godt forum, som bliver styret med hård og retfærdig hånd fra crew.
Vi har en køb/salg sektion der virkelig er vokset den seneste tid.

Så naturligvis vil vi gerne kombinere disse ting, til ét stort godt site, hvor alle kan komme nemt til og fra de forskellige kategorier.

Der er i denne sammenlægning blevet vist stor hensyn til OC.
Siden er jo, efter min mening, ændret til det "bedre".
Der er kommet fokus på Gæste artikler.
I har nyhederne herinde.
Der er blevet sorteret i forum kategorierne, så i netop IKKE får de "almene" tråde herind.

Jeg er slet ikke nervøs for at OC "dør" eller at den bliver flamet af: citat: "13-årige CS nørder".
Det ved i da godt at vores crew ikke tillader ;)Vi retter stadig bugs og småting på siden.
Inden vi tager den helt store omgang, vil vi selvfølgelig gerne have i når at danne jer et "indtryk".
At man åbner siden og råber "ARGH OC er død" er ikke hverken fedt eller velovervejet ;)

Konstruktiv kritik er derimod MERE end velkommen!


Pederrs
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-03-2006 11:48:15
Svar/Indlæg:
1198/35
#112
Ja de skal altså bare med ved denne opdatering.


cornerrage
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-03-2006 12:49:41
Svar/Indlæg:
3532/303
B@NG; Jeg undskylder mit lettere ubegrundede opstød tidligere og prøver igen.

Selvfølgelig har i lagt en masse arbejde i det og det at der er omkostninger ved en sådan side kan jeg selvfølgelig godt se er noget der medvirker til at i føler at vi er der for at siden kan eksistere og måske samtidig omvendt. En slags symbiose kan man vel kalde det, men jeg synes at der har været så mange klager om kontrasten(Farverne?) at det var noget i burde tage til revision. Har Naitsab brugt photoshop til designet kan man faktisk forholdsvist simpelt lave en fuld farve ændring på relativt kort tid. Jeg har selv arbejdet med photoshop og har ingen kvaler i at sige at Naitsab både er bedre end mig og virkelig har gjort et flot stykke arbejde, men han har været en smule uheldig med kontrasten.
Det er fint forklaret længere oppe, mht. din forklaring om bog vs. computer, men der er bare lige det at når man fx kører 1600 * 1200 er halvdelen af siden alligevel hvid, så det er stadig anstrengende. Hvid kan for så vidt være fint, men ligegyldigt for dem der måske ikke lige bruger min opløsning eller højere. At siden er grå er du egentlig sluppet meget godt afsted med da det nemt kan komme til at blive en lidt kedelig og grå(Ja, haha) affære, men det har du egentlig gjort godt. Hvis du så bare tager og toner lidt ned for den grå skrift vil den stå lidt klarere, den skal ikke være sort, men længere hen i den dur.
Jeg har det, som mange andre, lidt blandet med at i har sammenlagt oc og hwt. Der har været mange gode argumenter for og imod, alt i alt synes jeg dog helt personligt at det skal skildes lidt mere, men det er jo nok bare min patriotisme til oc.dk der kommer op ;)
Jeres valg af flash er jeg stadig ikke meget for, det er for mit vedkomne ikke et kæmpe tab, men at man ikke kan shift klikke er til at dø over.
Logind har i fået til at være flash og virke med opera, se det begynder at ligne noget, problemet som også er ved flash, animationer og alt for meget gfx lir er bare at der er nogle af os(Har ingen anelse om hvor mange) der bruger to computere. Den ene vælter jeg rundt på oc med, mens den anden er gamer, photoshop, film og hvad jeg nu ellers må finde på af ligegyldigheder. Min "surfer" comp er bare ikke skide high-end, faktisk er den det stik modsatte, den er heller ikke særlig glad for flash og deslige.
Al ros til billederne i nyheder, det er noget der virker og så virker det tilmed fabelagtigt.
Optimeringer, yes sir. Der var en der skrev at det var over en megabyte i havde skåret fra kødet, meget imponerende, selvom jeg slet ikke kan fatte hvad i har skåret fra. Der må virkelig har været meget slack.
Selvom vi brugere hårdnakket står ved vores gode gamle oc.dk etc synes jeg faktisk det er fint at se el kræw stå ved deres beslutning, håber bare at vi får fikset de problemer som der nuengang er når man (re)lancerer en side som denne, specielt kontrasten som i allerede har hørt nok for.
Til sidst en lille ros til jeres indsats, undskyld vi kræver mere :p

[Edit] Glemte lige; Det er sgu respektløst at svine en ordblind bare fordi han kritiserer. Ved godt det ikke er så sort hvidt og man så bestemt kan blive træt af kritik myndet på en selv, men påtrods af at jeg hverken er admin eller noget ser jeg helst hwt.dk(som man lige skal vende sig til at kalde det :p) fri fra sådan en tone... Tak :)

Mvh. Rage


Find.HTX
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-03-2006 13:35:54
Svar/Indlæg:
835/72
Kan se i har fået lavet så overskriften automatisk bliver sat ind, men jeg ku godt tænke mig i overvejede det med indlægs numrerne, altså flytte dem så de står lidt for sig selv..


Pederrs
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-03-2006 14:07:14
Svar/Indlæg:
1198/35
Til dem der har brug for at tage afsked med den gamle OC side :e
http://www.hardware-test.dk/oc...


IronFist
 
Superbruger
Tilføjet:
04-03-2006 14:40:43
Svar/Indlæg:
409/12
#117: LOL

Selvom der er fare for at man tærsker langhalm på denne sag, så vil jeg sige at det gamle design var da helt i top.Find.HTX
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-03-2006 14:42:03
Svar/Indlæg:
835/72
#117..
Der kan man se hvor behageligt det er at se på, jeg tror man kan vænne sig til det nye look, men det er svært at koncentrerer sig om at læse når man er mega træt som jeg er lige nu..


Find.HTX
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-03-2006 16:11:53
Svar/Indlæg:
835/72
Ahh.. kan se det kun er under artikler der ikke er numre i højre hjørne.. :D mangler bare en smiley menu.. :D

EDIT: Jeg kan se der er flere fejl under artiklen i forhold til under indlæg.. men kan ikke uploaded billeder lige nu så kan ikke vise hvordan det ser ud, men hvis en admin/skribent skriver til mig har jeg nogle screenshot jeg kan sende.. :D
Og når jeg vil slette billed i min profil laver den også fejl..


#118
PRJ
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-03-2006 17:39:06
Svar/Indlæg:
1249/247
Sorry Design Team

Andre før mig har beskrevet det bedre, men bakker desværre op om den generalle utilfredshed.

Kort fortalt...

Beklageligt imige skift

Sammensmæltning af for mange funtioner.

Trættende opsætning af hjemmesiden, funktioner spredet ud over hele skærmen.

Deprimerende farvevalg.

Dobbelt klik nogle steder og ikke andre.

Jeg ser frem til næste bruger venlige design og håber kun dette er en.... Beta udgave

Desværre :l

Mvh PRJ


perry_78
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-03-2006 19:50:16
Svar/Indlæg:
1304/117
Nice nok at der er byt design, men dette er efter min mening lidt ubrugeligt :( Layouten er utroligt forvirende.


#120
big
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-03-2006 20:47:19
Svar/Indlæg:
286/18
Hvor er Toplisten blevet af????Woodgnome
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-03-2006 21:02:16
Svar/Indlæg:
1888/560
#123 de kommer igen...


-FiDo-
 
Superbruger
Tilføjet:
06-03-2006 11:25:44
Svar/Indlæg:
243/10
What .. the ... Hell.....

Okay, jeg har opholdt mig paa hol.dk i et stykke tid nu.. Alene fordi jeg mistede interessen for OC..
Nu fik jeg saa lige lyst til at kigge forbi og smide et par visdomsord til hoejre og venstre..

Det foerste der moeder mig er saa et farvevalg som ikke alene er grimt, det er ogsaa irriterende for oejnene at se paa..

Kontraster anyone? Enhver der har lavet hjemmesider i mere en 2 uger VED at kontraster er det der faar oejet til at slappe af..
Hvis man kun har een grundfarve flyder alting sammen..

De nye menuer er saadan set "okay".. Det er sikkert bare tilvaenning fra min side af.. Og jeg kan godt lide ideen i det..

Naeste spoergsmaal ligger saa i jeres "rettelser"..

Autologin virker ikke.. Egentligt er jeg ikke logget ind hvis jeg proever at bruge denne funktion..
Det tog mig ! 6 ! forsoeg at logge ind..


Og maa indroemme at det generelle "feel" jeg faar af det her er et halvhjertet forsoeg paa at tjene reklame penge..

Men okay, et stoerre community burde give en mere delt viden.. Problemet vil saa vaere at folk i gaming communities somregel ligger paa det niveau der bliver omtalt som "CS-noobs" ...

Ialt, skuffet.. Og flash? Jeg vil daarligt kommentere det med andet end at min mac ikke vil have noget med jeres side at goere ever again :)


#123
k-roy
 
Superbruger
Tilføjet:
06-03-2006 15:39:14
Svar/Indlæg:
133/28
Altså... må os sige jeg savner lidt det gamle selv om det måske handler om tilvæning...
Syntes det virker ret rodet... specielt os at bare man køre musen over de kategorier i toppen så skifter det.. men altså ja... savner det gamle :)


tornberg
 
Superbruger
Tilføjet:
07-03-2006 16:37:40
Svar/Indlæg:
480/124
Søgefunktion i forums er VÆK :l