Aldri mere EK kølerhovder igen!

Vandkøling d.  17. april. 2009, skrevet af The Heatkiller
Vist: 776 gange.

The
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-04-2009 09:35:37
Svar/Indlæg:
1405/100
Hej alle

Min dag igår gik med at få sat kølerhovede på mit høj elske 4870x2 kort
Og ALt gik fint kørte 4 timer uden korte i for at cheke for udtætheder.

Alt var fint og det hele fik sat kort på og teste det med 3dmark06 og fik det samme som jeg nomalt få.

Nå jeg fik spille lidt COD5 igår aftens og det var dejligt ikke at skulle høre på almen fra blæseren på korte.

Nå så her til morgen da jeg starter min computer op går den i stå under op starte kan ikke lige finde ud af hvad der er galt åbener min computer og ser noget grøn ved den ene ram køler som sidder overen på 😲 og med det sammen skeller jeg det af og kan se at skure hullet som den ene skrue skal sidde i er utæt 😩 😩 😩 😩 😩

Nå lægge lige nogler bileder op nå jeg få fåe lidt strøm på mit kamare igen 😩 😩 😩 😩 😩 😩 😩 😩 😩 😩 😩 😩 😩 😩











Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-04-2009 09:39:13
Svar/Indlæg:
8762/174
Hvilken kølervæske har du så brugt?

Du kan jo være heldig at væsken ikke er elektrisk ledene.

Men hvem siger at blokken har været utæt fra fabrikken det kan jo være en monterings fejl eller en fejl 40.

Men hvis det er blokken som er defekt så skal den jo bare tilbage til der hvor du har købt den


Nof
 
Overclocker
Tilføjet:
17-04-2009 09:59:51
Svar/Indlæg:
590/30
Jeg har kørt med EK i 2 år nu uden problemer kan jeg kun sige.. men slf kan du har været uheldig og have fået et hovede der er en fejl på


MightyWanker
 
Overclocker
Tilføjet:
17-04-2009 10:06:26
Svar/Indlæg:
175/25
Jeg kører selv primært med EK blokke, dog undtagen min CPU køler, og havde kun problemer da jeg monterede indledningsvis, og den læk jeg havde var kun fordi jeg havde overspændt mine fittings.

Brug fingermullerne når du monterer, så din o-ring ikke bliver overklemt. især når du har med acetal produkter at gøre.

Nu samler jeg normalt mine vandsetups på ret kort tid, smider det ind og starter maskinen op, men anbefaler altid at man lader det kører 24-48 timer før man sætter det i reel drift.

Ellers så tag fat i din leverandør, kunne forestille mig du har købt dem hos Coolerkit og spørg dem, Thomas er reel nok og kan sikkert hjælpe dig med at fejlfinde, hvis der ikke er tale om et DOA produkt?


The
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-04-2009 10:20:15
Svar/Indlæg:
1405/100
#1 jeg bruge nomalt vand blading men måske er jeg heldig nok til at få det til at virke igen efter en rensing

#2 Ja uheldig er jeg sku godt nok for tiden

#3 Jeg er ikke nybegyder inde for vand og det her er første gang at jeg har fåe smader noget af det. Men det er en fejl som jeg ikke hade nogle mulighed for at opdage før skaden var sket

Her er lidt billeder

http://imageload.dk/browse/fil...
http://imageload.dk/browse/fil...
http://imageload.dk/browse/fil...
http://imageload.dk/browse/fil...
http://imageload.dk/browse/fil...
http://imageload.dk/browse/fil...


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-04-2009 10:26:50
Svar/Indlæg:
8762/174
#4

De sorte farver rundt om ram klodsen ser ikke lige frem lovene ud 😕

Men prøv og tør det af med en noget køkken rulle også lad det ligge og tørre i nogle dage.

Det kan være det virker igen så 🙂


The
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-04-2009 10:28:06
Svar/Indlæg:
1405/100
#3

Kølerhovede har jeg det sværer købt burgt og ingen kvitt på så jeg ved ikke helt om det er købt i danmark eller ved EK selv.

Men det er osse lige meget jeg skal aldri har noget fra dem af igen. 😎


The
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-04-2009 10:29:30
Svar/Indlæg:
1405/100
#4 Nej det ser ikke for godt ud.... Men jeg har noget rens som nok skal få det af igen og få det til at se ud som nyt igen


Maximus
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-04-2009 10:35:02
Svar/Indlæg:
538/20
vi må bare håbe det overlever - det er sgu altid træls når sådan noget sker


The
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-04-2009 10:36:38
Svar/Indlæg:
1405/100
#8 Ja især når man ikke hade mulighede for at gøre noget for det var for sket 😕


lumske
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-04-2009 11:04:33
Svar/Indlæg:
3485/76
jeg fik en læk fra min NB der gik ned og tyllede vand udover mit 3870X2, åbenbart må det ikke ha været ledende da det havde ramt hele bagsiden af gfx'et og computeren kørte bare videre 😴


bornholm
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-04-2009 12:24:17
Svar/Indlæg:
2958/84
Det ser også ud til at den ene ramblok ikke har haft så god kontakt. 😕


The
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-04-2009 12:28:29
Svar/Indlæg:
1405/100
Nå nu fik jeg da den rense af nu må jeg bare håbe at det virker inu 😐


Fearless
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-04-2009 12:43:59
Svar/Indlæg:
4533/104
#0 det er risikoen ved at køre med vand..

lær at lev med det.

har selv redet et gfx og et mobo , fra den visse død engang mit vand lækkede(den gang jeg havde vandkøling), ved at slukke hurtigst muligt og bruge en hårtørrer i nolge minutter samt lade det stå utændt i ca 24 timer, og så ellers fixe vandkølingen derefter.


M.Thomsen
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-04-2009 13:18:12
Svar/Indlæg:
4036/50
JEg har selv haft flere lækager, uden at det har brændt noget af, til trods for at både mit GFX og MoBo har haft sejlet i vand/kølervæske blanding.

Det du har dér, ligner mere at der er kommet noget AS5 ud på, eller måske noget andet termisk pasta, som så har været korrosivt, og har ædt lakken på GFX i det område, og nu har lavet problemet.

Men prøv at fjerne skidtet med noget sprit på en vatpind, og få så meget af det snask væk som muligt, så burde det komme til at fungere OK igen, forudsat der ikke er kommet nogen skrue e.l. ned i printet, og har ødelagt printet på dén måde.


MightyWanker
 
Overclocker
Tilføjet:
17-04-2009 13:57:08
Svar/Indlæg:
175/25
#4

Der kan jo være fejl i alle produkter, det eneste problem her er så bare at der er væske involveret sammen med elektronik, som gør en fejl en sjat mere kritisk ved lækager...

Har du checket O ringen i klodsen omkring det monteringshul der, for hvis der er tale om lækage ser det da ud som om at skulle komme derfra? Har du haft sat blokken til vand igen for at se hvor lækken kommer fra?


The
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-04-2009 14:32:56
Svar/Indlæg:
1405/100
#15 ja jeg har haft blokke på igen for at se og vandet kom fra det skrue hul og det gjrode det stille og roligt kome der lidt vand ud.

Men det svære står korte ikke til at redde der er modstade som er brædt væk eller smelde vis vi kan kan klade det noget. Så om jeg lade det ligge i et år ville være lige meget for det kommer ikke til at virke igen 😩 køber aldri EK igen


Miccim
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-04-2009 14:36:39
Svar/Indlæg:
3232/127
Hallo mand, du har købt brugt og oplever fejl og skriver: aldrig mere EK 🤡


bodyman
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-04-2009 16:00:50
Svar/Indlæg:
2333/391
EK FOR ❤ EVER 😀


#19
1EaR
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-04-2009 16:06:49
Svar/Indlæg:
5735/122
#16 hvis det er modstande kan du med lidt snilde prøve at montere nogle nye 😲


Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
17-04-2009 16:18:04
Svar/Indlæg:
15893/632
Ej det er fandme surt ☹

Derfor jeg ikke kører med vand længere, jeg har ikke tid til at vente på at samle og teste i flere døgn.
Nu kører jeg kun med O2, det gør ikke noget hvis det lækker 😉


Chrisp
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-04-2009 18:12:18
Svar/Indlæg:
617/52
skal ikke gøre mig klog på det, men hvis vandet kommer fra skruehullet (som jeg mener at forstå det udfra det du skriver), så lyder det for mig mere som om der har været skruet en ukurant skrue i der er gået for langt ind og har lavet hul ind til væsken i kølehovedet..
Jeg kan ikke forstille mig at der er lavet "hul igennem" sådan et sted, fra fabrikkens side?


The
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-04-2009 21:06:39
Svar/Indlæg:
1405/100
#20 *GG* Ja tro os bare jeg holder mig til det frem over

#21 Rigtig nok vægen ser ude til at være tynd. Men jeg har gammen læst EK side og de skriver at EK dækker ikke skader der sker med deres kølerhovede og derfor er der inte at kommer efter

Det er bare surt røv 😉


Sdammads
 
Superbruger
Tilføjet:
17-04-2009 23:36:56
Svar/Indlæg:
1037/59
#0
Kæft hvor motherf***ing nedern... Føler 100% med dig :'-(

EK plejer da ellers at lave rimlig fornuftige vandkølingsblokke... 😕

Omg...bare mega nedtur... :'-(


Wise
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-04-2009 08:33:23
Svar/Indlæg:
1604/60
Vil nu give #21 ret i den observation, de skruer der følger med EK hoveder er jo af forskellig længde, og hvis nu en skrue er kørt op igennem kobber og op i vandet, så kan der jo altså trænge lidt vand ud, især når temp stiger i hele systemet efter nogle timers kørsel..

Men surt er det, har selv prøvet at miste et GFX, det var dog en fejl 40, men derfor var Gfx alligevel smadret 😩


Shutdown
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-04-2009 08:51:04
Svar/Indlæg:
8947/160
Ekstra surt fordi det er et 4870x2. Ikke ligefrem low end. Men hvad med at snakke med Riska, du kan evt betale ham for at kigge på kortet, hvis man kan skaffe de modstande der er brændt af kan han måske lodde dem på igen. ( Han er ond med en loddkolbe ). Eller en anden med samme skills, hvis du kender en?


The
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-04-2009 12:31:48
Svar/Indlæg:
1405/100
#25 nej vis det bare hade været et low end kort så hade jeg bare haft griner på 🤣

Men tak for støtten fra jer alle 🙂