Vista installation vil ikke fuldføre ?

Software/OS d.  22. april. 2009, skrevet af Jes Dahlmann
Vist: 530 gange.

Jes
 
Superbruger
Tilføjet:
22-04-2009 16:42:52
Svar/Indlæg:
17/7
Hej...

Jeg er netop ved at installere Vista 64bit Ultimate på min maskine. Første del af installationen forløber som den skal, men når installationen skal fuldføres sker der ikke igenting, den går dog ikke i hak, da musen stadig er aktiv...

Har tænkt på om det evt. kunne være mine sata drivere der var noget galt med, men synes efter hånden jeg har prøvet alle de sata drivere jeg har til mit bundkort...

Håber på der sidder nogen derude der kan hjælpe mig ?

Mit system er følgende:

AMD Phenom II X4 940
ASUS M4N72-e
8GB Kingston Hyper-X RAM
9800gx2
2x HDD (160gb og 500gb, begge sata)

Synes ikke det burde være mit system der er noget i vejen med ?

På forhånd tak...

/Jes Dahlmann
NoNig
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-04-2009 16:53:51
Svar/Indlæg:
23124/739
-> #0

Tjek om "ACHI" (i BIOS) er slået til. Det giver altid bøvl hos mig...


matt??
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-04-2009 16:55:25
Svar/Indlæg:
5564/32
Hvis ikke det virker med at slå ACHI til, så prøv med den halve mængde ram.


Zorba
 
Superbruger
Tilføjet:
22-04-2009 16:56:35
Svar/Indlæg:
1142/59
#0 jeg går ud fra det er en vista dvd med SP1 integreret? Såfremt det ikke er, så kan der godt opstå problemer under installationen. Jeg mener bare det plejer at opstå før du når så langt som du gør, men det var bare for lige at tjekke op på det.


Jes
 
Superbruger
Tilføjet:
22-04-2009 16:57:20
Svar/Indlæg:
17/7
Det prøver jeg lige...

Er i gang med 2Gb ram i nu, vender tilbage om lidt med et resultat :)...

Ja det er med SP1, så jeg ved ikke hvad det kan være...


Nightcover
 
Overclocker
Tilføjet:
22-04-2009 17:14:49
Svar/Indlæg:
620/11
Det kan være harddisk problem. Har før prøvet at en harddisk ikke længere kan installere OS systemer, så den sku skiftes ud.


Jes
 
Superbruger
Tilføjet:
22-04-2009 17:19:36
Svar/Indlæg:
17/7
Har lige prøvet igen med kun 2gb ram i , men igen uden ændringer...

Hvad skal jeg gøre ?


NoNig
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-04-2009 17:39:27
Svar/Indlæg:
23124/739
-> #6

Du har ligeledes slået ACHI fra?


LMG03
 
Superbruger
Tilføjet:
22-04-2009 18:24:14
Svar/Indlæg:
283/14
nu ved jeg godt at mit forslag lyder helt ude i hampen, men mit gæt ligger på at det er en korrupt kopi(kald det hvad i har lyst til) af vista du har.
men jeg har oplevet at have dårlige dvd-skiver/brænder, under alle omstændigheder lige pludslig under installation af ubuntu 7.10 og xp kunne det finde på bare at stoppe.

tag dvd'en over til en ven, prøv så at installere den på en partition på hans pc og se om du får samme resultat. får du ikke samme resultat, så skæld mig ud til den tid.


Jes
 
Superbruger
Tilføjet:
22-04-2009 19:11:32
Svar/Indlæg:
17/7
#7 Ja det er også slået fra...

#8 Vil nu ikke skælde dig ud, men den virker fint hos min ven. Installerede den faktisk ved ham inden ved mig selv, så det er ikke som du tror...

Kan det virkelig passe at jeg ikke kan installere den ?






LMG03
 
Superbruger
Tilføjet:
22-04-2009 20:45:47
Svar/Indlæg:
283/14
prøv og lån hans drev? jeg ved godt at det er mærkelig men du har jo prøvet alle andres forslag. man må jo prøve indtil det virker.