3Dmark06 + rivatuner problemer

Software/OS d.  22. april. 2009, skrevet af Rasmus66
Vist: 515 gange.

Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-04-2009 20:31:33
Svar/Indlæg:
8762/174
Sidder for sjovs skyld og hygge clocker nu 🙂

Har monteret vandkøling på begge mine kort igen så jeg kan hive en pæn core og ram speed hjem.

Jeg bemytter rivatuner til arbejdet.

Men jeg har nogle problemer med 3Dmark06 der muligvis skyldes rivatuner.
Når jeg starter 3dmark og køre en test så på et tidspunkt i testen fryser den og stopper testen og jeg for fejl meddelsen device lost.

Efter lidt googlen rundt fandt jeg en tror på rivatuners forum der ganske rigtig bekræftede min mistanke og flere havde problemer med det ☹

Men for at gøre en lang historie kort så vil jeg gerne lige høre om der er nogle som ved hvordan man løser dette problem?

Catalyst control center sætter lidt en kæp i hjulet for mit oc i det at det kun kan oc til 700 mhz på core.

Det mærkelige er dog at det kun er for nyligt at dette problem er opstået har ikke oplevet det før og har brugt rivatuner i lang lang tid 😐

Tak på forhånd

//Rasmus66
Pvt.P.Nutz
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-04-2009 20:40:29
Svar/Indlæg:
5224/222
Sikker på at det ikke er varme/ustabilitet?


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-04-2009 20:45:38
Svar/Indlæg:
8762/174
#1

Meget sikker.

har før kørt 720/1150 med vand 100% stabilt

Og hvis jeg bare sætter den til 650/1050 i rivatuner så melder den device lost fejl.

Det er dog pt kun den ene der er vandkølet (mangler lige nogle heatsink til rammene) men temp på det med vand ligger på 28 grader og 39 grader load og det med luft ligger på 35 grader idle 49 grader load med fan speed sat til 50%


Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
22-04-2009 20:47:26
Svar/Indlæg:
15875/631
Hvad med Vantage ? Hvis det kun sker i 3m06, så ski' da hul i 3dm06 😉


Pvt.P.Nutz
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-04-2009 20:57:20
Svar/Indlæg:
5224/222
Du har selvf. kørt FurMark...?


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-04-2009 21:01:09
Svar/Indlæg:
8762/174
#3

Nope det sker ikke i vantage bruger det heller ikke så tit da jeg ikke har købt en advance edition endnu 😳

#4

Furmark??


Pvt.P.Nutz
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-04-2009 21:11:48
Svar/Indlæg:
5224/222
stresser gpu på et helt andet niveau end vantage osv


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-04-2009 21:15:50
Svar/Indlæg:
8762/174
#6

i stil med ATI Tool?

For jeg kan fint køre en artifac scan igennem uden fejl 🙂


Pvt.P.Nutz
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-04-2009 21:18:43
Svar/Indlæg:
5224/222
#7 Ja... ok så er det ikke stabilitet eller varme


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-04-2009 21:32:09
Svar/Indlæg:
8762/174
#8

Nej fejlen ligger enten ved rivatuner eller futuremark 😕

har lige kørt en vantage igennem med 715/1135 uden nogle fejl det er åbenbart kun i 3dmark06 den brokker sig 😐