Windows 7 og DanskeBank

Software/OS d.  27. april. 2009, skrevet af Burgurne
Vist: 4535 gange.

Burgurne
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
27-04-2009 23:57:04
Svar/Indlæg:
5253/1149
Hej.
Jeg har installeret Windows 7 build 7100, men jeg kan ikke finde ud af at logge ind i DanskeBanks webbank.
Først rodede jeg lidt med at få installeret og aktiveret det ActiveX-program der benyttes ved logon. Men det kører nu ser det ud til.
Jeg har en oplåst login-key på en backup, som jeg benytter ved nyinstalleringer af Windows, og som jeg også forsøger at benytte her.
Jeg når dertil, hvor key'en er fundet, jeg har indtastet mit password, og så tygger den lidt på det, hvorefter der kommer et vindue frem og siger:

Message from webpage:
Der er sket en fejl i forbindelse med Log-On.


Og ellers intet andet. Nogen her med Windows 7 som kan logge på danskebanks webbank?

Jeg har prøvet at slette internet temp-files osv, men det giver ingen forskel.
taker
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-04-2009 01:05:27
Svar/Indlæg:
292/84
hey du skal ind i indstillinger og give den tilladelse til at må gå ind på siden det skal du inde i sikkerhed og så i websteder du har tillid til og under websteder der skal du skrive danskebank.dk og tilføje høber du forstår hvad det er jeg mener


NoNig
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-04-2009 06:08:28
Svar/Indlæg:
23124/739
-> #0

Du skal køre din internetbrowser som administrator, så er vi i hvert fald i gang 🙂


anru2007
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-04-2009 08:36:53
Svar/Indlæg:
5872/423
#0 du skal bruge explore 🙂


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-04-2009 08:38:53
Svar/Indlæg:
8762/174
Du skal bruge IE også skal det sættes op på samme måde som vista i bowseren.

Og ja så skal du køre IE som administrator så skulle det virke 🙂


colombodk
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-04-2009 09:59:27
Svar/Indlæg:
826/60
hehe, du skal da slet ikke bruge Danske Banks usikre ActiveX halløj; skift til ActivCard-løsningen så er du fri for alt det med nøgler osv.

Eller skift til Jyske bank; de bruger i forvejen et system som er vedtaget bliver standard i Danmark.


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-04-2009 10:01:04
Svar/Indlæg:
8762/174
#5

Ja det er noget være fis det danske bank bruger har godt nok haft mange problemer med min netbank når de opdatere deres system konstant på grund af fejl...


colombodk
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-04-2009 10:05:34
Svar/Indlæg:
826/60


Burgurne
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
28-04-2009 19:00:04
Svar/Indlæg:
5253/1149
Problemet er løst. Kundeservice-siden og downloade esecure manuelt, og så lade den installere den vej, så kører det.


red_martians
 
Moderator
Tilføjet:
05-05-2009 18:27:38
Svar/Indlæg:
7880/1165
nu er jeg også landet i det her problem... kan altså ikke finde det der download på deres hjemmeside??


red_martians
 
Moderator
Tilføjet:
05-05-2009 18:31:48
Svar/Indlæg:
7880/1165
og hvordan blvier man administrator på IE??


MadsAG
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-05-2009 18:33:40
Svar/Indlæg:
5415/53
#10 Højreklikker?

Btw, syntes altid bankernes system er dårligt.

Hvem gider dog rode rundt med sine penge i IE.


red_martians
 
Moderator
Tilføjet:
05-05-2009 18:37:08
Svar/Indlæg:
7880/1165
på explore-logoet?


MadsAG
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-05-2009 18:54:27
Svar/Indlæg:
5415/53
#12 Ja, en genvej burde også kunne gøre det.

Tryk "Kør som adminstrator" eller hvordan det nu er formuleret i dit OS.


red_martians
 
Moderator
Tilføjet:
05-05-2009 19:55:32
Svar/Indlæg:
7880/1165
#13: Så fik jeg løst det.. nu brokker den sig over at det er forkert kode eller brugernavn... Shitty system 😐 😩

Til andre.. husk at bruge 32bit versionen af explore.. :-s


krikke
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-05-2009 22:00:07
Svar/Indlæg:
2315/16
Hmm ja min er lige så tosset med win7 7100 64 bit
Jeg kan slet ikke komme ind uanset hvad jeg gør den bliver ved at sige "Der er sket en fejl i forbindelse med Log-On"

Skod bank 😕 jeg skifter ski snart bank gider ikke ders oldnordiske system :no:

Hvad gør i for at få det til at virke helt præcis?gerne skåret ud i pap 🙂

jeg har kørt som admin på IE8 install java osv. men ikke om det virker :'-(


Grislum
 
Overclocker
Tilføjet:
05-05-2009 22:13:24
Svar/Indlæg:
302/31
0# + 8# Komm gerne med en uddybende forklaring på hvorda ndu løste det, jeg sidder også fast :)


krikke
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-05-2009 04:34:39
Svar/Indlæg:
2315/16
#16

Øv ja men så kan jeg da trøste mig med jeg ikke er den eneste 😛 😳
Nå men jeg prøver lige igen når jeg har fri fra job,ellers er det tilbage på vista. 😕


krikke
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-05-2009 19:50:56
Svar/Indlæg:
2315/16
Okay så har jeg fået løst problemmet ved at gå ind her og hente eSafekey og køre den manuelt 🙂
www.danskebank.dk/info


red_martians
 
Moderator
Tilføjet:
06-05-2009 21:02:12
Svar/Indlæg:
7880/1165
#18.. hmm hjalp ikke her.. måske den key jeg har gemt var låst.. prøver nu at bestille ny pinkode.... så må vi se hvad der sker.


krikke
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-05-2009 21:29:17
Svar/Indlæg:
2315/16
#19

Ja den har sikkert været låst så,du kan evt prøve det på en anden com,inden du bestiller ny.
Ellers gå i banken i morgen hvis du skal have ny key, ellers får du den ikke før i næste uge 😕 der kan snilt gå 4 arb.dage


EDIT:Virker den ikke på en anden com.er den låst.(prøvede det i dag) 😉


BlingBling
 
Superbruger
Tilføjet:
06-05-2009 21:31:34
Svar/Indlæg:
198/26
Gør som #1 og #18 så virker det. Har lige prøvet det.

Hvis I stadig ikke kan komme ind skyldes det højst sandsynligt som #19 nævner, at I ikke har låst jeres key op da I tog en sikkerhedskopi, og derfor kun virker med jeres gamle Windows/Linux installation. Man kan ringe til Kundeservice eller møde personligt op i banken for at få en ny kode.


kinajumjum
 
Superbruger
Tilføjet:
01-06-2009 22:59:42
Svar/Indlæg:
22/1
Sådan køres E-safe til Danske Bank i Windows 7 (jeg haavde kun problemet i RC 7100);

1) Sørg for at køre IE som administrator (højreklik, vælg "Kør som Adm..)

2) Download Esafe manuelt, evt på skrivebordet. Højreklik, vælg "Kør som Adm.."
Det installeres. Genstart evt Explorer?, husk igen at køre som admin.

3) Logon. I vinduet vælges linket "Søg efter bruger ID", OGSÅ selvom du allerede HAR indlæst det.
Find din sikkerhedskopi (som allerede skal være låst op fra din gamle com, ellers er det kort sagt værdiløst!)
Installér, og vælg "Gem til standardplacering, som er...".

Nu bliver du logget på, alt er som det plejer.

Hvis ikke - ny engangs kode. 🙂


Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af kinajumjum d. 01-06-2009 23:00:42.


epps8000
 
Nørd
Tilføjet:
02-06-2009 08:05:20
Svar/Indlæg:
41/7
Eller en bedre løsning.

Skift IE ud med Firefox eller Google Chrome =)


red_martians
 
Moderator
Tilføjet:
02-06-2009 09:46:39
Svar/Indlæg:
7880/1165
Jeg skulle bestille ny pinkode.. så kørte det.