4870x2 tænder ikke skærmen..

Grafikkort d.  30. april. 2009, skrevet af kasper2
Vist: 656 gange.

kasper2
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-04-2009 08:13:30
Svar/Indlæg:
996/49
hey..

har lige købt en brugt 4870x2 herinde fra.. men da jeg fik smidt den i, tænder skærmen desværre ik..

har husket begge strømstik..
har prøvet at sætte den org køler i stikket, og blæseren kører bare på fuld knald hele tiden?
pcen virker fint med anden gfx.
har prøvet at CC, virkede heller ik.
men han har kørt med kølehovedet monteret, så den er ikke ny monteret.

og bundkortet giver koden 7f:
switch back to text mode if full screen logo is supported.
if errors occur report errors & wait for keys.
if no errors occur or F1 key pressed to continue: clear EPA or customization logo.
Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
30-04-2009 09:31:39
Svar/Indlæg:
15899/633
Har du prøvet at sætte skærmen til begge DVI udgange ? hvis du bruger en adapter skal de nogen gange skrues godt fast i kortet.


micbanand
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-04-2009 09:46:01
Svar/Indlæg:
703/74
hvilket gfx sad i før?
kunne være noget driver som driller
har du prøvet at resette bios
den 7f kode hvad betyder den ifølge din manual?


Mogphenu
 
Superbruger
Tilføjet:
30-04-2009 10:27:43
Svar/Indlæg:
15/0
Hey...

- Reagerer den anderledes, hvis du undlader at tilslutte de ekstra pci-x strømstik, eller er det stadig kode 7F ?
- Har du prøvet at lave en "clear cmos"?


kasper2
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-04-2009 11:27:51
Svar/Indlæg:
996/49
Kører med direkte dvi ind i den, og har prøvet begge porte.. Og har os prøvet at cc, og taget batteriet ud.. Men har ikke prøvet at tage strømmen fra den, prøver jeg li.. #2 det står oppe i 0 hvad det betyder;)


kasper2
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-04-2009 11:52:06
Svar/Indlæg:
996/49
når man tager strømmen fra den, går blæseren helt amok, kører virkelig fuld skrue. og så lyser "d13" og "d14".. så blæseren kører ikke med helt fuld skrue når man har strøm sat til den..


Mogphenu
 
Superbruger
Tilføjet:
30-04-2009 12:11:01
Svar/Indlæg:
15/0
#5
...men skriver den stadig den samme kode, F7?
eller skriver den d13 og d14?


kasper2
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-04-2009 12:58:21
Svar/Indlæg:
996/49
d13 og d14 er de to lys dioder der lyser på gfxen..

og bundkortet viser stadig "7f"


Mogphenu
 
Superbruger
Tilføjet:
30-04-2009 13:09:52
Svar/Indlæg:
15/0
Lignende problem/løsning:
http://www.tomshardware.co.uk/...

(Det er godt nok et andet chipset, men værd at prøve)


Mogphenu
 
Superbruger
Tilføjet:
30-04-2009 13:17:57
Svar/Indlæg:
15/0
Hmm... flere antyder at der er problemer mellem ix38 og 4870x2:
http://www.ocforums.com/showth...
http://forums.hexus.net/abit-c...

Prøv en anden mb-bios!


kasper2
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-04-2009 14:38:28
Svar/Indlæg:
996/49
okai, ja det lyder da godt nok meget som en bios problem, det heller ikke særlig længe siden jeg opdateret bios, det skulle jeg aldrig ha gjort så.. hehe.. har godt nok aldrig hørt om at bios ikke gider arbejde sammen med gfx.. men tak mogphenu;) prøver li at makke lidt vidrer i det;)


MazdaMadsen
 
Moderator
Tilføjet:
30-04-2009 14:41:11
Svar/Indlæg:
5005/108
Sidder kortet helt i? Har oplevet det samme med mit kort, og det var fordi det ikke sad rigtigt i porten. Tag det ud og prøv igen.


kasper2
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-04-2009 15:57:46
Svar/Indlæg:
996/49
#11 har haft det ude mange gange nu;) hehe men ja det rigtig nok, nogle gange kan det godt drille.


Karsten-B
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-04-2009 16:22:15
Svar/Indlæg:
1245/70
http://hwt.dk/forumthread.aspx...

nogle gange kan det også betale sig at søge herinde om problemer

--------CB


Mogphenu
 
Superbruger
Tilføjet:
30-04-2009 17:35:37
Svar/Indlæg:
15/0
#13
Smart Ass 😛


kasper2
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-04-2009 22:31:50
Svar/Indlæg:
996/49
#14 😉

men gode nyheder, den virkede på min fætters (pederrs) pc, så det er nok bar noget bios problem;)