Antec Truepower NEW 750 - Erfaringer?

Diverse d.  05. maj. 2009, skrevet af LeetDonkey
Vist: 590 gange.

LeetDonkey
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-05-2009 07:38:04
Svar/Indlæg:
680/41
Hej er der nogen der har erfaring med en Antec Truepower NEW 750?

Min aldrende 500watts er desværre ikke helt nok til mit nye setup, så jeg skal have en PSU med lidt flere muskler 🙂
bamselinen
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-05-2009 07:45:00
Svar/Indlæg:
2144/218
Jeg har deres NEO psu som så vidt jeg ved er modellen lige under og den køre super godt det er en 550W og jeg har et HD4850x2 kort som der er et lille OC på samt en E8400 der kører 4Ghz lige nu og den driver alt det uden de større problemer.

Dog vil jeg gerne have en der er lidt mere poweri bare for en sikkerheds skyld


LeetDonkey
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-05-2009 07:46:53
Svar/Indlæg:
680/41
#1

Jeg har selv en Antec NEO 500watt, den har tjent mig fint, dog er den ikke kraftig nok mere, og jeg må have mig en ny 🙂

Jeg er tilbøjelig til at blive hos Antec da NEO'en aldrig har givet problemer


bamselinen
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-05-2009 07:48:57
Svar/Indlæg:
2144/218
#2 ja det er en god PSU det er helt sikkert og dejlig støjsvag. Jeg står lige PT og vakler mellem en corsair og at finde en ny antec.


LeetDonkey
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-05-2009 07:52:47
Svar/Indlæg:
680/41
#3

Corsair skulle også lave fine PSU'er 🙂

Jeg tror bare jeg er lidt på tværs, da jeg ser dem helt ukritisk blive anbefalet til højre og venstre 😉


bamselinen
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-05-2009 08:01:33
Svar/Indlæg:
2144/218
Tja nu er det vel enten sådan at der er noget om snakken eller også er det bare fanbois hehe, men helt ærligt jeg har haft en 620W corsair som var rigtig god solgte den med mit gamle system. Jeg har heller ikke helt besluttet mig endnu med hensyn til hvilken PSU, da jeg gerne vil have modular, 650W eller over og samtidig en god støjsvag psu.


LeetDonkey
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-05-2009 10:01:48
Svar/Indlæg:
680/41
Jeg så lige at den lokale hardwarebiks har en Thermaltake Toughpower 750watts til 829 kr, så det ender nok med at blive sådan én 😀

Edit:
Og så ikke alligevel.. den kan vist kun give 18A på 12V ☹


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-05-2009 10:09:51
Svar/Indlæg:
8762/174
Den antec neo er fin 🙂

Bruger selv en HX620 fra corsair og den fungere ganske fint og kørte jo selv med den på det system du købte af mig 😀

Ellers så ville jeg anbefale at du lige tager et ekstra kig på silverstone og deres udvalg


LeetDonkey
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-05-2009 10:20:42
Svar/Indlæg:
680/41
#7 Bizart... min 500watts leverer 1A mindre på 12V end den HX620'er... :-S

Arrh.. vent..Jeg tror dog forskellen ligger i at min samlet max kan trække 462 watt ud af 12V ☹
Kombineret med et grafikkort der suger noget nær 200watt (8800GT 600MHz@750)
Samt 4 harddiske, 1 optisk drev, 1 pumpe, og en processor som nok også suger noget nær 200 watt når den er OC'ed, så er der dælme ikke meget at tage af.
Så mon ikke den toughpower kan leve op til mine krav? :)-
Det er bare så dejligt nemt når nu den er i den lokale HW biks :)


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-05-2009 10:25:30
Svar/Indlæg:
8762/174
#8

Jo den TT burde være okay 🙂

Men jo den QX9650 ES trækker en del strøm jeg havde systemet oppe og toppe 580 watt load da jeg load testede med en strømmåler.

Og det var bare computeren alene så skal der lige lægges strømforbruget fra det peltier element jeg har oveni sammen med water chilleren 🤣

Kan et eller andet sted godt forstå min fatter er lidt knotten på mig han mener jeg bruger for meget strøm 🤡

Nej nej slet ikke 😲


LeetDonkey
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-05-2009 10:31:59
Svar/Indlæg:
680/41
#9

Var det målt på primærsiden eller sekundærsiden? 🙂

Peltier elementet er jo en strømsluger uden lige i sig selv, jeg overvejede det selv indtil jeg regnede på hvor meget den ville suge... jesus christ!

Jeg har efterhånden også vænnet mig til at SLUKKE PC'en når jeg går fra den, eller i det mindste sætte den i S3 standby :)
Fik lige et smæk på strømregningen sidste gang, men media center og 42" plasma skærm hjælper nok heller ikke på det *suk*


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-05-2009 10:34:49
Svar/Indlæg:
8762/174
#10

Det var bare med sådan en måle fætter i strømstikket der bliver slået til psu så total forbruget bliver målt 🙂

Tør slet slet ikke sætte den til så den målte alt det udstyr jeg brugte tror bare har havde stået error TILT 🤣


#12
FSP
 
Superbruger
Tilføjet:
05-05-2009 10:47:05
Svar/Indlæg:
423/28
Har selv en Antec NeoPower 650. den er jeg super tilfreds med 🙂


LeetDonkey
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-05-2009 18:06:09
Svar/Indlæg:
680/41
Så fik jeg min toughpower :)

Det hjalp ikke på processor OC, men det hjalp på rammene

Dog virker bios'en ikke så finpudset når det kommer til DDR3 timings på det her board.
Det kræver et par forsøg med at gemme settings før den reelt forstår hvad jeg vil have den til 🙂
Den autodetecter simpelthen subsettings forkert på hukommelsen..


LeetDonkey
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-05-2009 18:30:38
Svar/Indlæg:
680/41
Næææh hvor fint!

Nu kører den FSB500/DD3-2000 😀


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-05-2009 18:59:52
Svar/Indlæg:
8762/174
#13

Har du sat den setting med rammene til extreme?

Den skal nemlig stå på standard for ellers sætter den dine timmings på rammene alt for skarpt hvilket gør at du ikke kan køre over 4 ghz stabilt


LeetDonkey
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-05-2009 20:11:04
Svar/Indlæg:
680/41
#15

Næh den stod bare til standard :) Jeg fik det skam også til at virke, det virker bare som om at den lige skal have et par gange til at detecte subsettings ordentligt :)


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-05-2009 21:01:53
Svar/Indlæg:
8762/174
#16

Jep skulle den også gøre fik ikke resettet bios inden jeg fik pakkene boardet ned 😳


LeetDonkey
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-05-2009 21:20:14
Svar/Indlæg:
680/41
#17

Jeg resettede det da jeg fik det, det er jo dejligt nemt på det board 😀


LeetDonkey
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-05-2009 09:14:01
Svar/Indlæg:
680/41
Nå, det endte med FSB 450 da NB'en blev lidt mere end bare håndlun ved den spænding og 500MHz 🙂

Systemet lyder heller ikke så hårdt spændt for når det starter mere, pumpen kunne godt 'knurre' lidt inden den kom igang med den anden PSU, jeg havde egentligt afskrevet det som en slidt pumpe 🤣


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-05-2009 09:20:09
Svar/Indlæg:
8762/174
sæt den til multiplier 6 så skulle boardet kunne køre 550 mhz fsb uden problemer 😀

Prøvede det selv og det kørte bare super stabilt 🙂

Men du skal have vand på nb eller en blæser hen over den ellers så bliverden lidt lun ja.

Jeg kørte selv med vand på nb og kom ikke over 45 grader på noget tidspunkt selv om peltier elementet varmede vandet en del op 🤣



LeetDonkey
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-05-2009 09:33:28
Svar/Indlæg:
680/41
#20

Jeg havde svært ved at hive multiplieren op når jeg kørte 500 🙂 men jeg blev også en smule bekymret for NB'en da den fik en lidt ubehagelig tempratur 😀
Hmm TEC'en har nok hjulpet dig til de 4.2GHz, den begrænsning på ca. 3.8GHz jeg løber ind i er nok fordi jeg ikke kan køle CPU'en nok ned :-S
Varmen forøger jo den elektriske modstand, og det er muligvis nok til at den ikke vil rende hurtigere 🙂

Det kan godt være jeg hælder vand på NB'en, jeg synes bare studserne så meget små ud, så jeg skal lige lave et eller andet med noget reduktion og parallelt flow 🙂



Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-05-2009 09:38:52
Svar/Indlæg:
8762/174
#21

Det er 8 mm studser der sidder på nb

8-10 mm psuh on slanger passer lige på dem 🙂

Men 4,2 ghz kørte jeg 24/7 det var først når jeg skulle op over 4,5 ghz at jeg satte tec elementet til 😀

EDIT:

Her er et rigtig godt review af bundkortet med bla billeder af read point så du kan måle vcore osv på et multimeter til bench 🙂

http://www.hardwarecanucks.com...


LeetDonkey
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-05-2009 09:46:09
Svar/Indlæg:
680/41
#22

Nå for søren, min Asetek slange er 10x7, så det skulle da nok gå 🙂
Synes bare hi-flow studserne på min dangerden TDX så noget større ud :-S men jeg havde også et MAS Med at få dem på 🤣

Kunne du rende Prime95 igennem uden problemer ved 4.2? 🙂


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-05-2009 09:48:29
Svar/Indlæg:
8762/174
#23

Jeg kunne køre prime i 6 timer uden så meget som en eneste fejl ved 4,2 ghz 🙂

Og den blev ikke ret varm. Load lå på omkring 55 grader med nogle low noise blæsere på radiatoren.



LeetDonkey
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-05-2009 09:51:14
Svar/Indlæg:
680/41
#24 jeg kan lige kigge på det når jeg får hældt vand på NB'en, mine RAM kan ligeså godt få lov til at rende alt hvad de kan 🙂