Error på cpu..

Benchmark d.  07. maj. 2009, skrevet af Quex
Vist: 642 gange.

Quex
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-05-2009 20:18:14
Svar/Indlæg:
290/92
Har lige testet min processor, med occt. Den testede idle til at starte med, og så 2 sekunder inde i testen hvor den brugte 100%, stoppede den og meldte en fejl på Core#1.
Hvordan finder jeg ud af hvad fejlen er?
Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-05-2009 20:48:02
Svar/Indlæg:
8762/174
Du har ikke overclocket den?



Quex
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-05-2009 21:10:14
Svar/Indlæg:
290/92
Jo, det har jeg gjort i samme omgang.. Har clocket den til 3,6 og testen var egentlig ment til for at se om hvor høj temperaturen er..


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-05-2009 21:12:47
Svar/Indlæg:
8762/174
#2

Hvis dit overclock ikke er stabilt så kommer den med fejl 🙂


Quex
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-05-2009 21:15:32
Svar/Indlæg:
290/92
Jamen for satan da også.. Må godt lige bande lidt..

Har sat FSB'en på 400 og vcore på 1,25.. Hvad mere skal jeg så gøre? Seriøst hvor jeg fatter hat af det ligenu da..!


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-05-2009 21:18:42
Svar/Indlæg:
8762/174
#4

Prøv at give north brigde en smule mere volt


Quex
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-05-2009 21:41:20
Svar/Indlæg:
290/92
Den er pt sat på auto.. Hvor ser jeg hvad den kører std? CPU-Z?


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-05-2009 21:57:13
Svar/Indlæg:
8762/174
#6

Everest kan fortælle dig det 🙂


Quex
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-05-2009 22:12:56
Svar/Indlæg:
290/92
Kan ikke finde det på google. :D..


slaske6
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-05-2009 22:16:09
Svar/Indlæg:
1540/39
uden at spille for klog men giv den 1.4 volt til nb der ville mit p45 600 fsb og vcore lidt højere 1.3 fordi den vdropper nok lidt
😉


#10
Quex
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-05-2009 00:27:57
Svar/Indlæg:
290/92
Kan se den Vdropper en del. Har det noget med PSU'en at gøre?

Den melder stadig fejl, har sat Vcore til 1.35 målt til 1,31 og NB til 1,36.. Skal den stadig have mere?


slaske6
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-05-2009 15:11:36
Svar/Indlæg:
1540/39
hva giver du cpu vtt og pll?
Nb ville jeg gi 1.4 nbvolt .
dine ram setting er de 5-5-5-15
😉 og hva for de af volt ??
hvilke strappings kører du
smid evt en screenshot af cpuz ,ram og mhz

og en meget vigtig ting er hvor varm bliver din cpu under load ved occt ?

nej har intet psu at gøre
😉


#12
Quex
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-05-2009 16:34:07
Svar/Indlæg:
290/92
Ved ikke hvad strappings er.. :D..

Billeder:





Mine ran får bare "auto" volt

Det undre mig dog lidt at der i OCCT står under voltage ved 12V: 1,34V.. Den svinger dog lidt, men det højeste jeg har set er på ca 4V


slaske6
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-05-2009 16:52:23
Svar/Indlæg:
1540/39
det vigtigste hvor varm er cpu
og gi lige ram 2.1volt
sæt lige rammene til cas 6 istedet for 5 kun for at udelukke rammene der fejler


#14
Quex
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-05-2009 16:56:19
Svar/Indlæg:
290/92
Hvordan sætter jeg dem til CAS 6? :D..

Min processor inden den fejler i testen ligger den på 50-55grader..


slaske6
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-05-2009 19:05:23
Svar/Indlæg:
1540/39
jammen så smid lige din vcore op på 1,4 volt sker der ikk noget ved 🙂


#16
Quex
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-05-2009 22:36:13
Svar/Indlæg:
290/92
Det intel skriver, er det bare vejledende?


slaske6
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-05-2009 22:44:01
Svar/Indlæg:
1540/39
ja de oc jo ikke deres cpuer ven
🙂


#18
Quex
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-05-2009 22:46:43
Svar/Indlæg:
290/92
Korrekt, havde bare forståelsen af at det begyndte at blive kriminelt over.. Hvad er så "faregrænsen"?


slaske6
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-05-2009 22:49:22
Svar/Indlæg:
1540/39
fare grænsen er de 65-70 grader load
prøv med de 1,4 i vcore og kik på tempen mester


#20
Quex
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-05-2009 22:53:35
Svar/Indlæg:
290/92
Kigger jeg på søndag når jeg kommer hjem igen. Men tak for det indtil videre


slaske6
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-05-2009 22:59:41
Svar/Indlæg:
1540/39
np 😛


#22
Quex
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 20:05:32
Svar/Indlæg:
290/92
Har lige købt ny strømforsyning og køler til den..

Under test kommer den ikke over 60 grader, og giver den 1,5V. Stadig en FSB på 400.. Og den melder stadig fejl.. What to do?