WIN 7 RC HD Problem

Software/OS d.  10. maj. 2009, skrevet af fmp
Vist: 397 gange.

fmp
 
Overclocker
Tilføjet:
10-05-2009 08:16:11
Svar/Indlæg:
25/1
Efter jeg har lagt RC istedet for 7057 på kan jeg ikke finde min lager hd, det mærkelige er den står i device manger som ok, og under computer mangement ---> storage står den til at være ok og aktiv og selvfølgie partioneret.

Har kigget lidt på nette og kan se jeg ikke er den eneste der har det problem, men deres løsning er jeg ikke tilfredsmed. De vil have man skal instalere den med ACHI slået til i bios, Det virker også for så kan jeg da nemt se den i dennecomputer (computer). men når ACHI er slået til tager min computer 5-9 sekunder længer om at starte op, da den bruger en masse tid på at instalere det.. så det jeg gern vil er bare at kunne start min hd op i almindelig ide mode.

en anden ting er at når jeg prøver at instalere den i ide mode er det også som om den hænger flere gange under instalation. Lige så snart jeg skifter til ACHI hænger den igen steder.

Håber der er nogen der kan hjælp.. 🙂
fmp
 
Overclocker
Tilføjet:
15-05-2009 17:53:51
Svar/Indlæg:
25/1
Har selv fundet en løsning, jeg instaleret forfra men så kun med en hd sat til, her efter satte jeg den anden til og det virkede.