Timing på ram

Bundkort & CPU d.  15. maj. 2009, skrevet af Brian MC
Vist: 837 gange.

Brian
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-05-2009 14:24:02
Svar/Indlæg:
848/210
Hej

tænkte på om der ikke var nogen der kunne hjælpe mig med timing på mine OCZ Reaper HPC Edition 3 x 2 GB 2000Mhz

http://peecee.dk/upload/view/1...

Hilsen Brian
Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-05-2009 14:32:02
Svar/Indlæg:
8762/174
hvorfor rode med timmings de er sku lave nok 🙂


Brian
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-05-2009 14:44:39
Svar/Indlæg:
848/210
okay men hvad er det så der går galt med ram Mhz det står PC3-8500 og det er jo slet ikke PC3-16000 som de jo er


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-05-2009 14:46:53
Svar/Indlæg:
8762/174
#2

Det skal du ændre med en ram divider så de køre med deres fulde hastighed 🙂

jeg er ikke lige så skarp endnu på det med I7 så der nok lige en anden som må træde ind og forklare dig hvordan den lige hænger sammen


Brian
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-05-2009 16:01:20
Svar/Indlæg:
848/210
okay nogen der ved hvordan jeg sætter min ram divider så de køre fuld hastighed


noxon
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-05-2009 17:22:43
Svar/Indlæg:
3274/21
Du skal godt op i MHz før de timing er ok ! :)

Du finder det under OC menuen i bios, DRAM Frequency



Brian
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-05-2009 18:58:10
Svar/Indlæg:
848/210
atm køre jeg 3600 men har da kørt 3800 men kan da godt være jeg bare skal stille min timing til standart

kigger lige på det tak


tobiasds
 
Overclocker
Tilføjet:
15-05-2009 19:29:03
Svar/Indlæg:
257/15
Du skal have dem til at køre omkring de 1000 MHz (Edit: Nok lidt mindre da du kører med lavere timings end std.) da det er det de kører std. Men det med at der står PC3-8500 skal du ikke tage dig af, det gør dig også hos mig 🙂


Brian
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-05-2009 19:54:28
Svar/Indlæg:
848/210
ARH nu kan jeg ikke starte min pc!!!

jeg har prøvet at resette bios med reset/start knappen jeg har prøvet at at flytte jumper samt taget batt fra...

den kommer bare med en code 88


noxon
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-05-2009 20:02:54
Svar/Indlæg:
3274/21
Tjek lige manualen, der er vist mere end en reset jumper, hvor det kun er en der afhjælper 88ern. Husk strøm helt fra psu også.


Brian
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-05-2009 20:21:04
Svar/Indlæg:
848/210
jeg har prøvet dem alle uden held :(
så det er nok en RMA :( ØVØVØV


noxon
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-05-2009 20:41:25
Svar/Indlæg:
3274/21
#10

Ikke sikkert, vi fik også den fejl på det kort da vi var til CeC i Tivoli, vi havde også erklæret kortet dødt, men vi fik det vækket til live igen.

Nosfer@tu mener vi gjorde sådan her:
Strøm helt fra psu, alle ram ud, flyt jumper, ud med batteri, kortslut de to punkter hvor batteriet sidder, vent 5 min, flyt jumper tilbage, i med batteri, psu on, start, sluk, i med 1 ram stang, power on igen. -Så skulle den tænde normalt:)


Brian
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-05-2009 21:18:39
Svar/Indlæg:
848/210
#11
det hjalp ikk :(


noxon
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-05-2009 21:39:06
Svar/Indlæg:
3274/21
Vi havde dog også biosen helt ude, og testede den ok i et board magen til. samt havde ALT fra bundkortet, clear bios som beskrevet ovenfor blev også udført flere gange. Så det var ikke nemt at få det til at virke igen, men det lykkedes :)


Brian
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-05-2009 21:48:00
Svar/Indlæg:
848/210
har taget alt fra minus bios,
og har prøver MANGE gange nu. men jeg har sendt en rma til proshop nu