Crossfire ?

Grafikkort d.  20. maj. 2009, skrevet af poulsen48
Vist: 360 gange.

poulsen48
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 10:35:47
Svar/Indlæg:
2815/254
Hey hwt.dk


jeg har nu fået mig et 4850 kort mere

så nu har jeg

asus 4850 1 gb
asus 4850 512mb


det nye kort er på de 512mb

det bliver fint installeret i windows vista ultimate 64 bit
og catalyst control center har også fundet det

men i feks 3d mark vantage får jeg de samme point`s som jeg gjode da jeg kun havede 1 stk 4850 1 gb i maskinen

hvad er der galt ???......


mvh Dennis
Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 10:42:44
Svar/Indlæg:
8762/174
har du husket at slå crossfire til i CCC? 😛

Du kan se om det er slået til via gpu-z


poulsen48
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 10:46:25
Svar/Indlæg:
2815/254
hvordan slår jeg det til i CCC ???? hvor finder jeg det henne ????......



mvh Dennis


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 10:49:33
Svar/Indlæg:
8762/174
Der skulle gerne komme en menu i den sidebar i CCC hvor der står crossfire.

Der skal du sætte crossfire til enabled hvis den menu ikke er dukket op endnu så har den ikke fundet det sidste kort


poulsen48
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 10:55:48
Svar/Indlæg:
2815/254
jeg kan se i CCC i infomation center - graphics Hradware at det andet kort står som Disablet


hvordan Enabler jeg dette kort ????


har prøvet i enhedshonteringen men der er det ikke slået fra



er det fordi jeg har sprunget 1 pci-E port over på bundkortet???....


jeg gjorde det for at optimer kølingen af begge kort



mvh Dennis


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 10:59:22
Svar/Indlæg:
8762/174
#4

De skal side i PCI-E port 1 og 2 så du skal rykke det andet kort op.

Et lille trick jeg fik fortalt af riska er at du kan prøve at køre med et enkelt kort i PCI-E port 2 også starte windows op så finder den automatisk en driver til kortet.

Så slukker du computeren og sætter et kort i PCI-E port 1 og sætter crossfire brigdne på og starter computeren.

Så skulle CCC se begge kort og crossfire kan nu enables 🙂


poulsen48
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 11:04:43
Svar/Indlæg:
2815/254
ok lige nu sidder de i 1 og 3


prøver lige og rykker det ene kort op i port 2


mvh Dennis


vanovich
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 11:23:58
Svar/Indlæg:
3972/242
du har vel et bro fra et kort til den anden?


poulsen48
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 11:24:46
Svar/Indlæg:
2815/254
har sat det op i port 2 nu men jeg kan stadig ikke få det til at virke

og jeg kan stadig ikke få noget som helst frem i CCC som bare minder lidt om CF


håber der er nogen der ville hjælpe



mvh Dennis


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 11:25:54
Svar/Indlæg:
8762/174
#8

Prøv at lave det nummer jeg skriver om i #5 med at bruge et kort i port 2 så skulle crossfire komme frem 🙂


poulsen48
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 11:29:15
Svar/Indlæg:
2815/254
okey det prøver jeg


mvh dennis


vanovich
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 11:36:50
Svar/Indlæg:
3972/242
ellers installere drivers engange til :)


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 11:46:47
Svar/Indlæg:
8762/174
hvilken driver køre du iøvrigt med?

9,5 driveren gav problemer ved mig med at enabled crossfire hvor imod 9,4 og 9,3 kørte helt fint 🙂


poulsen48
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 11:56:49
Svar/Indlæg:
2815/254
det er 9.4

jeg køre med


mvh Dennis


poulsen48
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 11:57:36
Svar/Indlæg:
2815/254
har lige prøvet det du skrev i #5

men det har heller ikke hjulpet


mvh Dennis


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 12:00:09
Svar/Indlæg:
8762/174
#14

Damm..

Nu er det så på sådan et tidspunkt her jeg ville ty til drastiske måder derfor vil jeg forslå at du køre en formt C: og starter forfra det kan være det hjælper 🙂


poulsen48
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 12:04:52
Svar/Indlæg:
2815/254
#15

jeg har fundet en her som ser ud til at have samme problemmer som mig

men alt står på english


så gider du ikke lige læse det hele igennem og se om der ikke kunne være en mulighed blandt svaredene

http://forums.amd.com/game/mes...


mvh Dennis


Mathis77
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 12:07:13
Svar/Indlæg:
6293/359
#0 format c: 😕


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 12:09:38
Svar/Indlæg:
8762/174
#16

De problemer der nævnes der i har ikke relation til dit problem.

Problemet ved ham er at det powercoler gfx bruger en forældet bios derfor vil den ikke detekte bios.

Det er hvad der bliver skrevet i hvert fald.

Men de forslår at man lige genstarte nogle gange.

Men det trick jeg skriver om i #5 har virket alle de gange jeg har haft problemer og hvis det ikke har hjulpet mig så har jeg altid formateret også har det virket bagefter.

Hvilken bios bruger du iøvrigt?

Mange MSI bundkort har faktisk problemer med crossfire selv om der står de understøtter dem dog er MSI ret hurtig til at rette det med en bios update


poulsen48
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 12:15:07
Svar/Indlæg:
2815/254
jeg har en bios version 1.2



mvh Dennis


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 12:18:20
Svar/Indlæg:
8762/174
#19

Der er en 1,3 bios på MSI's hjemmeside prøv lige at køre den ind 🙂

http://kortlink.dk/msi/6mrm


vanovich
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 12:19:06
Svar/Indlæg:
3972/242
prøve at instalere 9,4 igen, over den anden


vanovich
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 12:20:28
Svar/Indlæg:
3972/242
har du set den bro, fra et kort til den anden? hvilket mb kører du med?


poulsen48
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 12:23:53
Svar/Indlæg:
2815/254
#20 ja jeg har sakm set at der er kommet en version 1.3 🙂

troede bare ikke at bios kunne have noget med CF at gøre


men jeg kan godt gøre det selvom jeg ikke er vild med og bios opdater
har allerade mistet 1 bundkort pga flasning fejlede


#21

det har jeg skam også prøvet det har detsværre heller ikke hjulpet






#20


jeg har en næsten ny installeret windows xp i virtuel
jeg mangler at opdater og installer driver

så må jeg se om det virker der


mvh Dennis


Pungo
 
Superbruger
Tilføjet:
20-05-2009 12:28:25
Svar/Indlæg:
781/56
Forsøger du at køre X-fire på en virtuel maskine?


poulsen48
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 12:31:51
Svar/Indlæg:
2815/254
nej men skal til og gøre forsøget


det virker ikke i hovdet windows`sen og jeg ville være meget ked at og skulle formater mit c drev


for det ville betyde jeg skal til at installer de virtuelle windowser ind igen


mvh Dennis


#26
1EaR
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-05-2009 16:09:22
Svar/Indlæg:
5730/122
#25 Kan du ikke svare på om du har sat de to "broer" på dine Grafikkort? Og så ellers tjekke at alt HW er fuldstændigt rigtigt installeret...

Du kan evt. også prøve at bytte rundt på dem, evt. starte kun med det nye i den øverste port 😉


poulsen48
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-05-2009 00:32:24
Svar/Indlæg:
2815/254
#26

det er det samme om der sidder en bro på eller der sidder 2 bror på


har også prøvet kun med det nye kort i slot 2 starte op lukke ned sætte det gamle tilbage i slot 1 med CF bror og resultatet er det samme


jeg køre med CCC 9.4


mvh dennis


Shutdown
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-05-2009 02:10:41
Svar/Indlæg:
8947/160
Jeg har et asus 4850 1gb,. Måske vi kunne bytte med dit 512mb og lidt guld til mig.?


poulsen48
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-05-2009 08:31:15
Svar/Indlæg:
2815/254
shutdown det lyder som et tilbud men jeg har ingen penge for tiden


mvh Dennis