Bundkort + ram til AMD Phenom X4 9950BE

Bundkort & CPU d.  27. maj. 2009, skrevet af Sailorgrib
Vist: 255 gange.

Sailorgrib
 
Nørd
Tilføjet:
27-05-2009 08:17:57
Svar/Indlæg:
33/4
Hejsa....

Jeg er i den sitiuation at jeg gerne vil have et nyere bundkort og nogle gode ram til min computer.

Mit nuværende setup er
AMD Phenom X4 9950BE
Asus M3A78 bundkort
4*2GB Kingston HyperX pc6400

Det jeg gerne vil have er et bundkort med 790FX / 750SB chipset (skulle være det bedste til AMD), men det må meget gerne vlre et bundkort der senere kan udvides med en Phenom II X4 955, hvis det altså er muligt at finde sådan et bundkort (så vidt jeg ved er det jo 2 forskellige sockets de 2 cpu'er kører på)

Så vil jeg gerne have nogle ram der kan køre 1066 mhz+, Dem jeg har nu de render tør for tweak ved 880 mhz, ville gerne have nogle hvor jeg kan hæve fsb på cpu til feks 220 mhz. og såm derved kører stabilt og ikke bliver for varme.

Bundkortet skal mindst kunne klare 8 GB ram, men gerne mere.....

Jeg har selv haft kig på Gigabyte GA-MA790FX-UD5P
http://www.edbpriser.dk/Produc...

men hvis man kigger på Gigabytes hjemmeside under Memory support list, står der følgende: Note: Due to AMD AM3/AM2+ cpu limitation, memory module ddr2 1066 or above speed is only supported by 1 dimm per channel.

Hvad skal det betyde ?

Jeg er også lidt i tvivl om dette bundkort fuldt ud understøtter Phenom X4 9950 BE, da det tilsyneladende er socket AM3
http://www.gigabyte.com.tw/Pro...

Håber i kan hjælpe.

Mvh Sailorgrib
Sailorgrib
 
Nørd
Tilføjet:
27-05-2009 08:28:12
Svar/Indlæg:
33/4
How forresten.....

Glemte lige.....

Jeg har på nuværende tidspunkt en 500w PSU. skal den skiftes til en større model ?

Jeg har udover ovennævnte setup også:
Zotac GeForce 9800 GTX+ gfx.
2* 500 gb sata HDD
2*kabinett kølere
cpu køler er en Xigmatek HDT-S1824 Achilles


oban666
 
Elitebruger
Tilføjet:
27-05-2009 17:32:07
Svar/Indlæg:
1440/318
Først...
Velkommen til 🙂

http://www.gigabyte.com.tw/Sup... _os
Nr. 3 fra toppen 😉

Det med at dine ram ikke kan komme over 880 Mhz... Har du prøvet at gi dem noget mere v ? eks 2.2v 😕

Og så udfyld lige din profil 😉


Sailorgrib
 
Nørd
Tilføjet:
27-05-2009 17:55:52
Svar/Indlæg:
33/4
Hejsa....

Ja, jeg prøvede at give den 2 volt, men da ville de overhovedet ikke starte... og nu tror jeg at de er svedet, for nu kan jeg ikke engang give dem 810 mhz uden computeren fryser eller genstarter.....

skal jeg lige gøre....