4 GB ram = bluescreen

Diverse d.  02. juni. 2009, skrevet af DuckHunter
Vist: 298 gange.

DuckHunter
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-06-2009 09:57:41
Svar/Indlæg:
1889/115
Har en ven som virkelig har problemer!

Comp:
4 GB ram (4x1)
EVGA 780i
XFX 8800GTX
Vista 64bit
Corsair TX650

Problemet:
Computeren kører fint med 3 GB ram, men ligeså snart vi putter den sidste 1 GB i, crasher lortet hele tiden med blurscreen. Han kan heller ikke game i mere end 15 min, så crasher den igen med bluescreen.

Har hentet den nyeste grafikkort driver og motherboard driver på evga hjemmeside. Vista er ikke fuldt opdateret da den hele tiden melder fejl under update.

Kan problemet være Vista som ikke er fuld uptodate? Eller mangler jeg en bette driver?


Computeren har ellers kørt klippestabilt i ca et år, men efter en formatering i lørdags er det gået ned af bakke! ☹


Tråden blev redigeret 1 gang, sidst af DuckHunter d. 02-06-2009 09:58:26.
TheGreenFoX
 
Superbruger
Tilføjet:
02-06-2009 10:14:10
Svar/Indlæg:
1897/51
prøv om det er den ene ram sokkel der ikke virker.
Ellers check bundkortets manual, og se om der står noget nævnt om ram kombinationer etc.


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-06-2009 10:15:42
Svar/Indlæg:
8762/174
Har i prøvet at teste rammene med memtest?

Ved ikke om 780I chipsettet har de samme problemer som 680I men mange af de nvidia chipset er ikke så glad fire ram stænger 😕


Shutdown
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-06-2009 11:01:38
Svar/Indlæg:
8947/160
Laver den en fejl der hedder 8000ffff når i prøver win update.?


Pvt.P.Nutz
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-06-2009 11:01:55
Svar/Indlæg:
5224/222
Kan være at du skal give ram lidt mere volt når det nu er 4 blokke der skal fødes


xystos
 
Superbruger
Tilføjet:
02-06-2009 11:40:36
Svar/Indlæg:
287/5
er det en 64bit version og du ikke har installeret update kb929777 eller SP1 er det muligvis derfor(http://support.microsoft.com/k... )...

Er dette tilfældet så installer vista med 1 blok ram og opdater til SP1 hvorefter du kan sætte de resterende 3 blokke i.

EDIT: så lige at du skriver at det er 64bit højest sandsynligt fordi i ikke har den update jeg skriver om. Bare installer SP1 som indeholder denne update... Tro mig da jeg installerede vista første gang var jeg ved at rive håret af mig selv efter 4' forsøg... indtil jeg fandt ud af at M$ havde udgivet et 64bit styresystem der ikke kunne klare over 3GB ram(dette var inden update kb929777) 😲


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af xystos d. 02-06-2009 11:43:48.


DuckHunter
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-06-2009 11:59:42
Svar/Indlæg:
1889/115
#1 Go ide.

#2 Prøver

#3 ja.. øh.. det ligner meget godt. Kan ik huske. 😳

#4 Nope.. Har instillet volt rigtig..

#5 TAK! Tror faktisk det er derfor! 😲 Kommer tilbage senere...


EDIT:
Yeah! #5 du havde fulstændig ret! 😀 Tak! 😳


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af DuckHunter d. 02-06-2009 19:56:18.


xystos
 
Superbruger
Tilføjet:
02-06-2009 20:41:02
Svar/Indlæg:
287/5
var så lidt, glad for at jeg kunne hjælpe.

Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af xystos d. 02-06-2009 20:41:49.