RAM kører 667 Mhz men købt til 1333

Diverse d.  08. juni. 2009, skrevet af MartinJO
Vist: 243 gange.

MartinJO
 
Superbruger
Tilføjet:
08-06-2009 20:56:23
Svar/Indlæg:
344/42
Hey Hwt'er

For nylig opdagede jeg, at de ram jeg har købt som værende 1333mhz ram, står til at være 667mhz i cpu-z. 😲

Der står at det er PC3-10700H modellen
Men dem jeg købte var PC3-10666 modellen...
Det er OCZ ram

Jeg tvivler lidt på at hastigheden bare sådan er halveret, så vil skyde på at cpuz laver kluder i det, men jeg kunne dog godt tænke mig en forklaring på dette alligevel, for det virker da meget underligt.
På forhånd tak 🙂


- MartinJO



Tråden blev redigeret 2 gange, sidst af MartinJO d. 08-06-2009 20:58:49.
TheGreenFoX
 
Superbruger
Tilføjet:
08-06-2009 20:58:55
Svar/Indlæg:
1897/51
Sæt den manuelt til 1333 i BIOS så skulle det virke 🙂


MartinJO
 
Superbruger
Tilføjet:
08-06-2009 21:00:21
Svar/Indlæg:
344/42
#1, det har jeg også prøvet, men så fik jeg straks melding om at køre mine ram ned i hastighed, prøvede så med 1000mhz, her var der ingen fejlmeldning, men de er stadig kørende på de 667mhz


Noltus
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-06-2009 21:04:10
Svar/Indlæg:
2199/324
Det er DDR (Double Data Ram) ram 2*667=1334


MartinJO
 
Superbruger
Tilføjet:
08-06-2009 21:08:08
Svar/Indlæg:
344/42
Det er bare underligt, at selv modellen er anderledes... men hvis det er løsningen på det hele så mange tak #3


Mads321
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-06-2009 21:37:55
Svar/Indlæg:
3161/398
#4

Det er korrekt som #3 siger. DDR(1, 2 og 3) skal ganges med 2 i CPU-z 😉


MartinJO
 
Superbruger
Tilføjet:
08-06-2009 21:38:57
Svar/Indlæg:
344/42
okay 😛 .. Det var da irriterende 🙂 Men tak for det


adam93
 
Superbruger
Tilføjet:
09-06-2009 11:26:51
Svar/Indlæg:
233/16
#5 da ikke hvis det er trible-channel?