Kan ik komme over 380FSB GA-EP31-DS3L

Overclocking d.  11. juni. 2009, skrevet af MSJ1982
Vist: 221 gange.

MSJ1982
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-06-2009 10:27:21
Svar/Indlæg:
3577/352
Sad igår og skulle prøve og oc på mit nye Mb, det gik osse fint indtil jeg kom op omkring 379...

Jeg fandt så en lille guide med hvordan det skulle stå i Bios http://www.techenclave.com/ove...

Men det hjælper heller ikke, har prøvet med Volt på cpu 1.4 og ram på 2.2
Ligemeget hjælper det

Det køre med en bios der hedder Fc og den nyeste er en Beta 😕

er der nogen der har et tip til hvad der skal til, vil bare godt ramme 4 Ghz
kasperg
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-06-2009 10:58:52
Svar/Indlæg:
1435/25
#0
Jeg har ikke noget råd men kan oplyse at mit P43 bundkort også har problemer med at nå 4 Ghz. Der stopper festen lige efter 400Mhz fsb og her hjælper intet. Hverken mere volt, ramtimeings, ramhastighed osv.. Det betyder at jeg kun har kunne boote ind ved 3,9x ghz. Træls 😐

Det jeg kunne læse mig til på nettet var at jeg ikke var den eneste og sanheden er jo også at mit P43 ligesom dit G31 er budgetbundkort med begrænset oc-kapacitet. Dermed ikke sagt at der kan være nogle oc-venlige kort i den klasse men man kan i hvert fald ikke forvente det.


MSJ1982
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-06-2009 11:04:17
Svar/Indlæg:
3577/352
Jeg er kommet op på 425*9.5

Problemet er bare at Pcie skal stå på auto, men fandt ud af der var noe der hed
Virtualization tech den skal disables, den ligger under Eist osv det hjalp for mig og så den øverste Robust Graphics booster skulle stå på fast

Nu vil jeg lige prøve at teste lidt mit gfx bliver nemli varmt 😐

Hvor meget skal en E8500 C0 mon have i Volt ved 4.0 Ghz`?


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af MSJ1982 d. 11-06-2009 11:06:27.


Pungo
 
Superbruger
Tilføjet:
11-06-2009 13:31:35
Svar/Indlæg:
781/56
#2 Jeg mener min er en C0 og den får 1.375 på 4GHz. Den har kørt sådan nu i 6 måneder. idler ved 40c og full load lige knap 60c (Stress test) med en TRUE køler.


MSJ1982
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-06-2009 13:50:02
Svar/Indlæg:
3577/352
Hmm min faar ikke engang 1.3 he ifoelge Cpuz men det er heller ikke stabil m[ lige ind og saette den lidt hoejere naar jeg booter

Men der er da nogle der har naaet 4 Ghz paa stock volt mener jeg, eller tager jeg fejl

Den virker til at vaere stabil ved 1.4 i Bios den viser saa kun 1.33/1.36 i HWMonitor og
1.328 i Cpuz s[ der er en del undervoltning, det er saa under load 😕


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af MSJ1982 d. 11-06-2009 14:09:57.