orthos gensarter under test ved oc?

Overclocking d.  12. juni. 2009, skrevet af anXiouS
Vist: 234 gange.

anXiouS
 
Superbruger
Tilføjet:
12-06-2009 22:27:50
Svar/Indlæg:
683/149
nu fik jeg endelig min e8400 stabil ved 4.2 ghz.. så har orthos kørt i 2 timer uden fejl.. så lige pludselig genstarter testen.?
dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
12-06-2009 22:31:55
Svar/Indlæg:
2534/80
Hvilken test har du kørt? small stress eller?

Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af dasjap d. 12-06-2009 22:32:10.


SHH
 
Superbruger
Tilføjet:
12-06-2009 22:40:10
Svar/Indlæg:
195/66
Nej "Blend CPU and Ram"


hot_fifty
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-06-2009 23:03:39
Svar/Indlæg:
900/20
kan du ik nøjes med 4Ghz 😛 prøv at se om den er stabil i 3dmark. For hvis den så med det samme fejler så det nok chipet der mangler køling/volt


dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
12-06-2009 23:11:33
Svar/Indlæg:
2534/80
Ok, hvis den er orthos stabil ved den test i 2 timer, skulle der ikke være nogen hverdags situationer den ikke skulle kunne klare 😛


anXiouS
 
Superbruger
Tilføjet:
12-06-2009 23:12:07
Svar/Indlæg:
683/149
hot fifty: nej.. det var den på før.. men jeg må lige prøve 3dmark..


anXiouS
 
Superbruger
Tilføjet:
12-06-2009 23:20:40
Svar/Indlæg:
683/149
#4 okay.. lydder godt 😛


anXiouS
 
Superbruger
Tilføjet:
12-06-2009 23:36:06
Svar/Indlæg:
683/149
jeg fik 15926 i 3dmark 06.. uden fejl.. kører systemet så uden fejl`?

og er den score passende for 4.2 duo core, knap 1000 mhz ram, og gtx 260 ikke ocet?


dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
12-06-2009 23:43:38
Svar/Indlæg:
2534/80
Har fået 16455 med gfx tweaket en smule, så det passer ok tror jeg. http://service.futuremark.com/...

Det er ved 3,8Ghz


Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af dasjap d. 12-06-2009 23:45:36.


anXiouS
 
Superbruger
Tilføjet:
12-06-2009 23:56:48
Svar/Indlæg:
683/149
godt nok :P


Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
13-06-2009 00:04:10
Svar/Indlæg:
15873/631
Kør en OCCT 1hr test Burn-in, hvis den kan kapere det kan den også klare hverdagsbrug.


anXiouS
 
Superbruger
Tilføjet:
13-06-2009 01:13:04
Svar/Indlæg:
683/149
det har jeg ikke hørt om, men jeg kan da prøve 🙂


anXiouS
 
Superbruger
Tilføjet:
13-06-2009 15:04:48
Svar/Indlæg:
683/149
Den var stabil. ved 4.2.. det tog lidt tid, pga. nye ram.. jeg skulle lige finde ud af, at de skulle køre 4-4-4-13 😛