Hvem har hugget 1gb af mine 6gb ram? *løst?*

Software/OS d.  20. juni. 2009, skrevet af Nightcover
Vist: 426 gange.

Nightcover
 
Overclocker
Tilføjet:
20-06-2009 02:09:53
Svar/Indlæg:
620/11
Hej alle!

Jeg her et problem. Der er noget der har hugget 1gb ram fra mig.




CPU-Z, Bios og den indebygget test i Vista siger jeg har 6gb ram, men så stopper legen også.

Alt andet viser jeg kun har 5gb RAM og jeg kan også kun bruge 5gb RAM.

Nogen som har en idé til, hvad problemet er?


Tråden blev redigeret 2 gange, sidst af Nightcover d. 20-06-2009 12:25:22.
MadsAG
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-06-2009 03:24:23
Svar/Indlæg:
5415/53
Det var nok mig, jeg var lige forbi - og stod og manglede lidt ram til en bærbar.


Wise
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-06-2009 06:19:53
Svar/Indlæg:
1604/60
Det ser godtnok lidt mystisk ud... er der evt noget af det som er "bad" så det er blevet disablet i bios ?
Prøv at kør bios opstart med "fast boot disabled", sådan så den tæller ram op...
eller kør et mem test program, som også viser samlet mængde.

Meget mystisk 😉


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-06-2009 08:04:17
Svar/Indlæg:
8762/174
Prøv at skru lidt ned for VTT volten.

Det er set før at den lige pludselig mister forbindelsen til den ene ram stang og bare bliver et dual channel setup


Nightcover
 
Overclocker
Tilføjet:
20-06-2009 11:08:18
Svar/Indlæg:
620/11
Jeg prøver lige at køre en memtest og se, hvad den har at sige.



anru2007
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-06-2009 11:18:06
Svar/Indlæg:
5872/423
har du 32 bit? 🤡 😛


unnamet
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
20-06-2009 11:31:20
Svar/Indlæg:
5258/240
#5

så ville han nok ikke have 5 gb til rådighed 😛


Nightcover
 
Overclocker
Tilføjet:
20-06-2009 12:09:52
Svar/Indlæg:
620/11
#5
Jeg har 64bit 😀

Har lige kørt memtest, den passed uden problemer.

I bios viser den også jeg har 6gb RAM.

Uanset, hvor meget jeg googler kan jeg ikke finde nogle der har haft lignende problem.

Selv Windows siger jeg har 6gb ram:



Hvor er den sidste gb blevet af? OMG!


anru2007
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-06-2009 12:12:48
Svar/Indlæg:
5872/423
#7 mon det er styresystemet der fucker op? prøv at se om du kan belaste alle ram på en gang, for hvis du kan det, så bare glem det der står på joblisten 😛


Nightcover
 
Overclocker
Tilføjet:
20-06-2009 12:15:02
Svar/Indlæg:
620/11
#8
Jeg kan ikke få lov til at bruge mere end 5gb. Når mit system når omkring 4,9gb ram brug så bliver mussen hakkende og systemet er ikke særlig responsivt.

Skulle jeg prøve at lave en ny partition og installere windows på den, og se om den kan få alle 6gb ram?


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Nightcover d. 20-06-2009 12:15:37.


Nightcover
 
Overclocker
Tilføjet:
20-06-2009 12:24:40
Svar/Indlæg:
620/11
Det var satans. Nu skriver joblisten jeg har 6gb ram?!

Det gør EVEREST også.

..Det gir jo ingen mening.


Fidster
 
Nørd
Tilføjet:
20-06-2009 15:49:37
Svar/Indlæg:
3/1
Og hvem har hugget 4 gb af mig?

BIOS og CPU-Z siger alle 6 gb er der. ,men jobliste siger 2 og Windows systemplysninger siger: 6 gb (2 gb kan bruges)

Nogle ideer? 🙂



Nightcover
 
Overclocker
Tilføjet:
20-06-2009 17:05:10
Svar/Indlæg:
620/11
#11

Ikke andet, end det lige pludselig virkede ved mig.