SSD Tweak gone wrong

Software/OS d.  28. juni. 2009, skrevet af PRJ
Vist: 365 gange.

PRJ
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-06-2009 13:58:29
Svar/Indlæg:
1249/247
Hej OC

Jeg har fulgt følgende guide ( kun øverste 80% af guiden)

http://www.ocztechnologyforum....

Hvilket har resulteret i at Vista X64 nu tager over et minut for at lukke ned, hvilken ændring kunne være grund til dette...?

Håber en som kender til REGEDIT gider kigge kort på denne...

Tak!



Stensgaard
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-06-2009 14:08:25
Svar/Indlæg:
2620/327
Du kunne eventuelt køre scanneren fra safety.liv.com - den rydder også op i registreringsdatabasen...


tobiasds
 
Overclocker
Tilføjet:
28-06-2009 17:26:40
Svar/Indlæg:
257/15
Min SSD gør præcist det samme efter jeg lavede nogle Tweaks, men det er jo bare når den lukker ned så har ikke gidet kigge på det 😛


kanee
 
Superbruger
Tilføjet:
28-06-2009 18:02:55
Svar/Indlæg:
108/7
Har du lagt det der ramdrive ind?
Det kunne være den gemmer indholdet af det i en midlertidig mappe på harddisken.

Du kan se man skal sætte kryds i "Save Disk Image on Shutdown".


PRJ
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-06-2009 10:23:53
Svar/Indlæg:
1249/247
#1

Ja, den ryder op, men tror ikke den udbedre fejl man selv har tastet, men førsøget værd.

#2

Ok, så det er ikke helt ualmindeligt. Genere mig nu selv om det kun er ved slukning

#3

Nej ikke ramdrive. Har prøvet at ændre Save Disk Image on Shutdown til "0" uden det afhjalp problemet.

Mvh PRJ


BeoWulf_Beo
 
Superbruger
Tilføjet:
29-06-2009 11:47:22
Svar/Indlæg:
1186/81
Nu har jeg faktisk også lige fulgt den tweak der.. du skal bare slå "clearpagefileatshutdown" fra igen.. så lukker den lige så hurtigt som den plejer.. (hvertfald hos mig) :)


PRJ
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-06-2009 14:07:53
Svar/Indlæg:
1249/247
#5

Tak for feedback, var det bare at rette til "0" igen..? Har glemt hvad der stod før 😉


BeoWulf_Beo
 
Superbruger
Tilføjet:
29-06-2009 14:25:49
Svar/Indlæg:
1186/81
Ja bare smid den til 0 igen, gjorde jeg og det virkede.. 🙂

Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af BeoWulf_Beo d. 29-06-2009 14:25:59.


PRJ
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-06-2009 17:48:31
Svar/Indlæg:
1249/247
Ja det virkede, syntes jeg havde prøvet det før men..... hey det virker

Tak for hjælpen 🙂