windows 7 og 4x 1Gb ram

Software/OS d.  30. juni. 2009, skrevet af Spio
Vist: 238 gange.

Spio
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 10:58:49
Svar/Indlæg:
1114/293
hey alle


er der andre herinde der kører windows 7 7100 64 bit med 4x 1Gb ram klodser for jeg kan ikke få det til at køre her.

kan køre med 3 klodser men hver gang jeg smider en klods i det sidste slot så crasher pc med blå skærm med en gfx driver stop kode.


Spio

slagteren
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 11:24:53
Svar/Indlæg:
624/105
Det gør jeg, på begge mine pc´er og det virker fint her


bornholm
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 11:59:39
Svar/Indlæg:
2958/84
Har du sadt T1-command til T2 inde i BIOS?

Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af bornholm d. 30-06-2009 12:14:59.


Spio
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 12:47:37
Svar/Indlæg:
1114/293
den stod til auto men er nu på T2 og den vil stadig ikke

ved ikke om win7 går meget op i ram volt for jeg kan kun give 2,05 i bios og de kører normalt 2,1 men der var ikke nogen probs. da jeg kørte dem i XP


bornholm
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 13:55:40
Svar/Indlæg:
2958/84
Jeg tror at al HW. skal have den volt de er klasfiseret til (+ lidt ekstra (oc.) 😀 )


Spio
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 18:46:42
Svar/Indlæg:
1114/293
hmm nu har jeg lige opdateret bios og det hjalp ikke en dyt.

må nok bare finde mig til rette med 3Gb 😩


Morten-[TB]-
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 18:50:04
Svar/Indlæg:
4310/364
flyt rundt på rækkefølgen af dine ram. Jeg har før brugt en times tid på at flytte ramenne rundt i alle mulige kombinationer. Det giver ingen mening hvorfor, men det virker. Prøv det i det mindste.


Spio
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 18:57:41
Svar/Indlæg:
1114/293
#6 ok det har jeg kun gjort med to af dem.. prøver lige med dem alle sammen


Spio
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 20:41:17
Svar/Indlæg:
1114/293
så har jeg flyttet rundt på alle måder og det hjalp heller ikke 😕 😕


bornholm
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 21:16:01
Svar/Indlæg:
2958/84
Prøv at løsne timings og giv dem 0,05 volt mere end st.


#10
Spio
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 21:28:36
Svar/Indlæg:
1114/293
#9 det kan da vel ikke passe når de har kørt perfekt i samme bundkort men bare med XP det må være en fejl i win7

kan da godt prøve men er ikke meget for at løsne timings men det med volten får jeg lidt svært ved da det her skod kort kun kan levere 2,05v

kan være jeg bare skal installere det win7 på mit p45 med min qx6850 og se om det kan køre med 4 stænger