Endelig vand på.

Vandkøling d.  30. juni. 2009, skrevet af dasjap
Vist: 719 gange.

dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
30-06-2009 18:48:59
Svar/Indlæg:
2534/80
Så kom der endelig vand på, virkelig også tiltrængt i denne hede 🙂

http://peecee.dk/upload/view/1...
http://peecee.dk/upload/view/1...
http://peecee.dk/upload/view/1...


tom81
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 18:51:44
Svar/Indlæg:
20170/383
cool.

Du synes ikke du bør bruge spændebånd ?? Jeg turde ikke undlade, har mistet et bundkort på den konto 🙂


totalgamer
 
Overclocker
Tilføjet:
30-06-2009 18:51:51
Svar/Indlæg:
512/6
KIG VÆK! Der er kabelrod! :O Det er et værre syn :P

Se om du ikke kan gemme de kabler lidt mere :D Evt. sleeve dem, det hjælper gevaldigt.


tom81
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 18:54:14
Svar/Indlæg:
20170/383
#2

Eftersom der ikke er vindue i hans kabinet har det jo ikke rigtigt noget at sige.


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af tom81 d. 30-06-2009 18:54:30.


Morten-[TB]-
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 19:00:14
Svar/Indlæg:
4310/364
Fuck sleeving. Det giver ikke noget når man alligevel kører vand. Men hvordan er den der pumpe? Er den lydløs? Hvad er dine erfaringer med den?


dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
30-06-2009 19:03:28
Svar/Indlæg:
2534/80
#1 Tænker du på pumpen? For der er spændebånd på resten 🙂


bamselinen
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 19:04:37
Svar/Indlæg:
2144/218
Nice kabinet hehe det er præcis det samme som jeg har. Jeg skal hjem og pille mit vand fra og sætte nyt bundkort i det bliver en dejlig aften.

P.S hvad helvede er sleeve en sok med hul i begge ender hehe som man trækker ud over kablerne


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af bamselinen d. 30-06-2009 19:05:37.


dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
30-06-2009 19:05:04
Svar/Indlæg:
2534/80
#4 Ja den er meget stille, kører på højeste trin og kan knap høre den. Kan være fordi jeg har en kæmpe blæser kørende i baggrunden 😛 Har først lige fået vand så mine erfaringer er kun minutter gamle.

Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af dasjap d. 30-06-2009 19:07:04.


Morten-[TB]-
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 19:16:10
Svar/Indlæg:
4310/364
Kan du ikke dræbbe den blæser så kun pumpen kører? Vil gerne lige vide hvor meget den larmer.


Maximus
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 19:17:10
Svar/Indlæg:
538/20
højeste trin? Er det ikke lidt overkill?

Jeg kører selv omkring 2-3 hvis jeg ikke husker helt forkert.


dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
30-06-2009 19:24:57
Svar/Indlæg:
2534/80
#9 Jo den bliver sat ned senere.


dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
30-06-2009 19:28:40
Svar/Indlæg:
2534/80
#8 Har lige stoppet den store, og den siger godt nok ikke meget, slet ikke når man sætter den på en anti vibrations plade.


hansen2605
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 21:24:05
Svar/Indlæg:
2845/99
#9

Kan ligeså godt køre den på det højeste, jeg hører som en hund og ser som en muldvarpe og jeg kan altså ikk høre den på 5 trin og er alligevel en del ydelse man kan hive ekstra ud af den....

#3+4

Kan godt høre i ikk selv gør meget ud af kablerne, men det er lige det som giver den helt sidste (rigtigt store) prik over I´et.... Kan have det fedeste setup osv, men ligger der kabler som man kan se, så er det bare no go....


Morten-[TB]-
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 21:27:31
Svar/Indlæg:
4310/364
Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke har kigget ind i min computer siden jeg var 15 (på nær når der skfites hw selvfølgelig).


hestenhenning
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 21:47:13
Svar/Indlæg:
1137/24
#0
Jeg tror du er kommet til at bruge inlet som outlet og virsa versa på EK Supremet - du har indgangen til venstre som du har monteret det der og den går ned til indgangen på pumpen 🙂
/Thomas


dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
30-06-2009 21:55:33
Svar/Indlæg:
2534/80
#14 Ok det har jeg slet ikke lagt mærke til, hvor meget har det at sige?


dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
30-06-2009 22:03:14
Svar/Indlæg:
2534/80
Skal disse to byttes om? http://peecee.dk/upload/view/1...


hestenhenning
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 22:17:43
Svar/Indlæg:
1137/24
#15
Du skulle gerne kunne se en betydelig forskel, da det langt fra virker optimalt sådan 🙂

#16
Ja, så vender du flowretningen i kølehovedet til den korrekte 🙂
/Thomas


dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
30-06-2009 22:18:49
Svar/Indlæg:
2534/80
#17 Ok, det må jeg lige kigge på i morgen. Tak for oplysningerne 🙂


hestenhenning
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-06-2009 23:04:03
Svar/Indlæg:
1137/24
#18
NP 🙂
/Thomas


dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
01-07-2009 13:07:12
Svar/Indlæg:
2534/80
Så fik jeg ændret flowet og er i gang med at teste i prime95 (small), så ville lige høre hvad i siger til mine temps?

http://peecee.dk/upload/view/1...


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-07-2009 13:13:56
Svar/Indlæg:
8762/174
#20

Hvor lang tid har testen kørt?

Dine temps er fine nok ikke noget problem der 🙂


dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
01-07-2009 13:17:05
Svar/Indlæg:
2534/80
#21 Den har kun kørt 15 min da jeg tog screenshot. Kører nu på 3,6 1,16v og den er 53-57 grader 🙂


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-07-2009 13:19:03
Svar/Indlæg:
8762/174
#22

lad den stå og tygge lidt på testen en times tid så ved du at den er stabil 🙂


dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
01-07-2009 13:19:35
Svar/Indlæg:
2534/80
#23 Jeps, er i gang 🙂


Stoffer
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-07-2009 14:31:41
Svar/Indlæg:
226/10
Du skal bruge LinX til at stress teste med istedet, den er hurtigere til at finde fejl + kernerne bliver lige et par grader varmere 😉

Ved turbo mode (21x) vil den throttle når temp kommer over 80 grader.
Prøv istedet at clocke med mp på 20x.

Bare op på 20x200 med vcore på ~1,3 så spiller det 😛


dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
01-07-2009 14:33:28
Svar/Indlæg:
2534/80
#25 Ok viste ikke det med throttle og turbo mode, det må jeg lige kigge på 🙂


dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
01-07-2009 15:27:30
Svar/Indlæg:
2534/80
Har nu kørt 45min på 20x200 vcore 1,304(kan muligvis sænkes lidt) temps ligger på 62-68.


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-07-2009 15:29:14
Svar/Indlæg:
8762/174
#27

Lidt du kan sænke vcore meget endnu 🙂


dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
01-07-2009 15:32:24
Svar/Indlæg:
2534/80
#28 Gør et forsøg🙂


dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
01-07-2009 15:44:06
Svar/Indlæg:
2534/80
1,200 og 57-62grader indtil videre.


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-07-2009 15:51:29
Svar/Indlæg:
8762/174
#30

Det var bedre 🙂


dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
01-07-2009 15:59:53
Svar/Indlæg:
2534/80
#31 Ja det var lidt bedre, der er bare det at hvis jeg starter for lavt så laver den bsod, men hvis jeg starter højt og derefter sætter den langsomt ned går det meget bedre 🙂

Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af dasjap d. 01-07-2009 16:00:16.


Stoffer
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-07-2009 16:15:49
Svar/Indlæg:
226/10
Hvad er din idle temp?
Har du prøvet med LinX?


dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
01-07-2009 16:23:24
Svar/Indlæg:
2534/80
#33 Idle ligger på 37-41, kan ikke finde et LinX der dur´, har du ikke et link?


Stoffer
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-07-2009 17:08:22
Svar/Indlæg:
226/10
http://www.xtremesystems.org/f...

Sjovt, min er også omkring de 40 grader idle, men bliver så tæt på 75 grader ved full load..

Kan du liste hvad dit vandkøling består af?


hestenhenning
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-07-2009 09:40:11
Svar/Indlæg:
1137/24
#35
Prøv at remonter dit kølehoved, da kontakten kan være dårlig og give den store forskel 🙂
/THomas


dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
02-07-2009 09:58:29
Svar/Indlæg:
2534/80
#35 Havde slået hypertreading fra, så den blev lidt varmere da jeg satte det til igen.


Stoffer
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-07-2009 10:36:31
Svar/Indlæg:
226/10
#36
Har jeg gjort flere gange uden held, men hvad jeg læser på udenlandske forums, så er det meget normalt.

#37
Så giver det mening 😛
Hvordan virker det LinX ellers, oplevet du også at den er hurtigere til at spotte ustabilitet?


dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
02-07-2009 10:44:21
Svar/Indlæg:
2534/80
#38 Har ikke fået prøvet det endnu, skal lige ha styr på et par små ting først. Opdagede at Dram voltage fes med op når jeg clockede, feks på 20x200 røg den op på 1,8 og det er jo alt for meget. Så skal ha fundet ud af hvordan jeg får dem til ikke at følge med op 🙂 Så prøver jeg LinX bagefter, må indrømme jeg først har opdaget linket nu 😛


Stoffer
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-07-2009 10:55:39
Svar/Indlæg:
226/10
1,8 behøver ikke at være alt for meget 😉
Men det er bare at stille den til 1,66 i bios, så skulle det passe.


dasjap
 
Superbruger
Tilføjet:
02-07-2009 10:58:53
Svar/Indlæg:
2534/80
#40 Jeps det gjorde jeg også, mener bare der en funktion der gør at de ikke følger cpu, kan bare ikke huske hvad den hedder, så må i gang med manualen. Men prøver at tjekke LinX i aften/eftermiddag, når jeg har overstået mit dags program 🙂


hestenhenning
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-07-2009 23:09:48
Svar/Indlæg:
1137/24
#38
Ja okay, den kører jo heller ikke stock volt og clock 🤡
/Thomas