hjølp til win7 og raid o

Software/OS d.  01. juli. 2009, skrevet af inhell
Vist: 194 gange.

inhell
 
Overclocker
Tilføjet:
01-07-2009 15:18:32
Svar/Indlæg:
93/52
har lige sat 2 640 gb samsung diske i og startet raid op, men win7(har også prøvet med vista) siger at den ikke kan installere i partitionen, har prøvet at lave flere nye og formatere
gabbadoo
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-07-2009 15:54:11
Svar/Indlæg:
3065/208
har du prøvet at aktivere AHCI i BIOS før du sætter Raid op i raid-bios og installerer Win7 ?


inhell
 
Overclocker
Tilføjet:
01-07-2009 16:33:17
Svar/Indlæg:
93/52
ja men så går den slet ikke ind i raid bios, sata config skal stå på raid


gabbadoo
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-07-2009 17:02:59
Svar/Indlæg:
3065/208
prøv med vista driverne til dit bundkort. pak dem ud på en harddisk, en usb-stick eller brænd dem over på en cd. jeg har ikke prøvet win7 selv, men jeg går ud fra installationen er nogenlunde den samme. indlæs vista-drivers, husk 32/64bit er væsentligt før du downloader (altså vista 64bit chipset drivers til win7 64 bit)


inhell
 
Overclocker
Tilføjet:
01-07-2009 17:27:09
Svar/Indlæg:
93/52
har hentet vista64 driver til raid, og virker godt nok, kan bare ikke få verken vista el. 7 til oprette system partition


gabbadoo
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-07-2009 17:55:47
Svar/Indlæg:
3065/208
har du via raid-bios'en sat raid til "active" og "boot" ?

på hvilke sata-kanaler er harddiskene installeret?


inhell
 
Overclocker
Tilføjet:
01-07-2009 19:39:54
Svar/Indlæg:
93/52
ja, det skulle v#re iorden, de er sat til de 2 første , men raidbios kalder dem 1 og 3......nu vil 7 ikke finde diskene, heller ikke selvom jeg installere raiddriver