Ingen billed på skærm og computer genstart

Diverse d.  27. juli. 2009, skrevet af Bryde
Vist: 578 gange.

Bryde
 
Superbruger
Tilføjet:
27-07-2009 23:07:21
Svar/Indlæg:
243/196
Hey
Jeg har et stort problem. Jeg skulle opgrader mit vandkling idag. Da jeg så fik samlet computeren og tænde kommer der ikke noget billed på skærmen. Computeren stor en 5 sek. og så genstarter den.

ting jeg har forsøgt:

Clear cmos
rykke rund på ram
pille cpu ud og sætte den i igen.

Er der mere jeg kan gøre??

Der ingen af delene der har fået vand. Da den del jeg opgraderede ikke omhandlede kølerhovederne.

Hvad kan det være og er der en løsning på det??


//Bryde
OverLorD
 
Superbruger
Tilføjet:
27-07-2009 23:38:47
Svar/Indlæg:
1471/40
Prøv at lade systemet stå natten over uden cmos batteriet, det hjælper i sjældne tilfælde.


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
27-07-2009 23:41:42
Svar/Indlæg:
1630/101
Har du prøvet at skifte dit grafikkort.. noget i erindringen prøver at komme igennem.. prøv for sjov (kan ikke huske nøjagtigt hvad det var men ???) :'-(

*Edit* KAN dit bundkort egentlig starte uden en køler monteret i dit cpukølerstik.. mit Abit skal have monteret en stockblæser ellers starter bundkortet ikke op før den får disablet cpu temp. overvågningen i Bios.


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af tatoo1956 d. 27-07-2009 23:55:33.


Bryde
 
Superbruger
Tilføjet:
28-07-2009 01:13:00
Svar/Indlæg:
243/196
#1 må jeg prøve...

#2 ja det kan det godt. Det er en Asrock bundkort jeg har.

Den måde den genstarter på efter jeg tænder er: kør 3-4 sek, genstarter, kør yderligere x antal sek og genstarter.

Det rigtig mærkelig fordi det virkede fint inden jeg skilte det ad ?


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
28-07-2009 01:19:42
Svar/Indlæg:
1630/101
Nu går jeg sgu i seng for har fået hovedpine af at tænke også 😛 .. har du prøvet samtlige stik om de sidder korrekt for du kan have skubbet til noget - og har nok gjort det.. men hvad???
Sov godt 🙂


Bryde
 
Superbruger
Tilføjet:
28-07-2009 13:35:15
Svar/Indlæg:
243/196
#4 ja alt sidder rigtig...Det virkelig mærkelig. JEg har aldrig haft problemer med computeren. MEn tror jeg smider det ud og får fat i noget andet. Eller bare til RMA :P


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
28-07-2009 13:44:28
Svar/Indlæg:
1630/101
Fatter det bare ikke, Bryde - i de 18 år jeg har knoklet med PC-rep. har jeg ikke oplevet et tilfælde som dit men "tilfældighed" er nok ordet for det som er sket.
Jeg ville teste hver enkelt del i en anden PC.. lige fra CPU til måling af power fra PSU for noget skørt er der sket - bl.a. også fjerne vandet et øjeblik og montere en "vindblæser" i stedet.
Lykke til og husk liige at fortælle mig om hvad dælen der skete når du har svaret :'-( .


ITSupporteren
 
Overclocker
Tilføjet:
30-07-2009 07:21:40
Svar/Indlæg:
71/1
prøv at tage cpu køleren af og giv den lidt kølepasta.
det er fordi din cpu bliver varm.


Bryde
 
Superbruger
Tilføjet:
30-07-2009 12:21:26
Svar/Indlæg:
243/196
#7 det vil jeg prøve. MEn det virker lidt mærkeligt fordi det en lille Pentium dual E2160 jeg har og de bliver jo ikke vildt varme.


matt??
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-07-2009 12:24:40
Svar/Indlæg:
5559/32
Prøv at sætte en blæser til CPU stikket alligevel.


Bryde
 
Superbruger
Tilføjet:
30-07-2009 12:29:11
Svar/Indlæg:
243/196
#9 Har jeg gjort. Bundkortet har kørt med vandkøling før og der har jeg ikke brugt det stik. SÅ det ikke det den fejler:S


matt??
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-07-2009 13:08:04
Svar/Indlæg:
5559/32
#10, Ok.
Har du prøvet med kun en ramblok? Kan være de ikke kan køre med den spænding de får på standart indstillinger.


Bryde
 
Superbruger
Tilføjet:
30-07-2009 22:18:41
Svar/Indlæg:
243/196
#11 det har de ellers gjort før :S



Shutdown
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-07-2009 23:25:08
Svar/Indlæg:
8947/160
Selvom den har gjort det ene og det andet før er du i en situation hvor du er nødt til at prøve ALT igen og forfra. :'-( Ellers kommer du ingen vegne.!! Back to basics...


Mr_Mice
 
Overclocker
Tilføjet:
02-08-2009 13:26:12
Svar/Indlæg:
38/4
Har du fundet løsningen, vil meget gerne hører hvad der var galt ??


Bryde
 
Superbruger
Tilføjet:
02-08-2009 14:53:57
Svar/Indlæg:
243/196
Nej ikke endnu :( Tror jeg vil prøve en ny cpu. Skal alligevel have den skiftet ud.