System fryser ved HL2

Diverse d.  29. juli. 2009, skrevet af MN
Vist: 292 gange.

MN
#0
MN
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-07-2009 10:00:51
Svar/Indlæg:
304/63
Sidder med et lidt dumt problem, når jeg spiller Half Life 2 fryser mit system, nogen gange efter 5 min, andre gange efter ca en time.

En gang fik jeg en VPU recovery meddelelse, eller fryser systemet bare, som regel uden lyd, et par gange hakker lyden.

Jeg har en Intel E8400 ikke OC

Gigabyte P35-DS3P bundkort, alt opdateret, nyeste BIOS osv

ATI 4870 512 MB ikke OC

Tagan 430W PSU

Raptor disk

2x2GB OCZ Platinum ram PC8500 ikke OC


HL2 er opdateret, nyeste ATI driver osv, men alligevel fryser spillet, og det er kun HL2 der fryser, videoredigering, Battefield osv får ikke systemet til at fryse. Nogen der har en ide om hvad er kan være galt?
Ingdam
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-07-2009 10:17:22
Svar/Indlæg:
1770/62
Har du prøvet at reinstallere HL2?


ShArX
 
Superbruger
Tilføjet:
29-07-2009 10:20:53
Svar/Indlæg:
664/68
er det den nyeste 9.7 catalyst du har inde ?


#3
MN
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-07-2009 11:43:02
Svar/Indlæg:
304/63
har prøvet reinstall, og ja, det er den nyeste driver, alle drivere er opdateret

af en eller anden grund kan jeg dog heller ikke starte nogen 3Dmark tests, de vil ganske enkelt ikke starte op?


ShArX
 
Superbruger
Tilføjet:
29-07-2009 11:45:32
Svar/Indlæg:
664/68
jeg mistænker det for at være ccc 9.7

hentede det selv, men i furmark lå jeg 30 fps under hvad jeg gjorde med 9.6

prøv den gamle driver 🙂


#5
MN
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-07-2009 12:00:12
Svar/Indlæg:
304/63
jeg har prøvet med flere forskellige drivere, og installerede først den nye imorges, men den hjalp heller ikke. Så problemet er desværre ikke den nye 9.7 :no:



ShArX
 
Superbruger
Tilføjet:
29-07-2009 12:02:15
Svar/Indlæg:
664/68
neder.... det havde ellers været rart 😕


PayDay
 
Superbruger
Tilføjet:
29-07-2009 12:16:37
Svar/Indlæg:
277/8
Hej #0

Jeg tror det er din PSU der er for lille, AMD anbefaler da også man har en 500 Watt PSU til 4870.


anru2007
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-07-2009 12:36:03
Svar/Indlæg:
5871/422
kan det passe du bruger windows 7?


besse
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-07-2009 12:41:41
Svar/Indlæg:
1326/83
#8 Sad jeg også og tænkte på.


#10
MN
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-07-2009 12:51:21
Svar/Indlæg:
304/63
nej, bruger WinXP

havde lidt en fornemmelse med PSU, men der findes en liste over godkendte PSUer fra AMD, og her rækker min fint, da den har de nødvendige tal på 12V linierne. En god 430W er bedre end en billig 500W Kina PSU 🙂. Men har haft mistænkt den et kort øjeblik indtil jeg så listen over godkendte PSU'er.

Det undrer mig det kun er HL2 hvor systemet fryser og at jeg ikke kan starte nogen 3Dmark test op? Spiller jeg andre spil går systemet ikke ned?


#11
MN
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-07-2009 19:18:09
Svar/Indlæg:
304/63
ok, er godt nok ved at blive idiot af det her, det spil går ned konstant, nu efter ca 5 min!!

Nogen forslag eller noget jeg ikke har prøvet endnu?


#12
MN
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-07-2009 10:00:30
Svar/Indlæg:
304/63
har lige sat et gammelt Radeon 1950pro i og så kører spillet. Det er så enten PSU eller grafikkortet der bliver for varmt.

Når spillet fryser efter et par minutter i HL2 men ikke i f.eks Battlefield 1942, er det pga min PSU er for svag eller grafikkortet der bliver for varmt?


besse
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-07-2009 10:56:35
Svar/Indlæg:
1326/83
Jeg ville gætte på at det er PSUen der er problemet. Ellers må du jo mærke på kortet om det bliver varmt.


#14
MN
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-07-2009 15:33:59
Svar/Indlæg:
304/63
umiddelbart må jeg d aindrømme at kortet bliver RET varmt. Hele den lange kobberskinne der går langs kortet er så varmt det ikke er til at røre ved.

Men vil et system fryse hvis kortet bliver overophedet? Eller vil det genstarte?

Jeg kan ikke finde ud af om det er kortet eller PSU, jeg gik lidt ud fra at et system ville genstarte hvis PSU'en havde problemer med spændingerne?