LØST:Kan ikke installere OS på min nye PC, SGU.

Diverse d.  31. juli. 2009, skrevet af tatoo1956
Vist: 342 gange.

tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
31-07-2009 23:46:58
Svar/Indlæg:
1630/101
LØST: Der måtte have siddet et eller andet på det nye bundkort for jeg blæste den med min kompressor / trykluft og nu kører det hele. VANVITTIGT 😲 .

Jeg har lige samlet mit nye setup med et Asus M4N78 SE MBO og min nye AMDII X4 955, har opdateret bios - men kan ikke installere OS - hverken Vista eller XP (som lå på før). 6 timer i helvede.. ideer modtages.
Når jeg vil installere XP og Vista indlæser den 1 sektion af install og skal så starte selve installationen men står så "stille", ("Skyderen her kørt med temp filerne / undersøgt maskinen) Vista kommer med et meget mørkt billede og intet sker.. kan næsten ikke se det - har skiftet Sata kabler som en gal osse.
Sata kører i Sata mode og ingen IDE mode?? Kan det være en fejl???


Jeg er træt men vil ikke i seng :no: . Help..


Tråden blev redigeret 4 gange, sidst af tatoo1956 d. 01-08-2009 11:19:19.
da9els
 
Senior Skribent
Tilføjet:
31-07-2009 23:48:53
Svar/Indlæg:
4302/89
Har du prøvet med kun en RAM blok monteret? Dobbelt tjek BIOS settings.


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
31-07-2009 23:50:45
Svar/Indlæg:
1630/101
Yes, har skiftet mellem 2 forskellige sæt og enkelte - 4 ialt enkeltvis. Bios settings.. hvad kan drille - er ikke så vant til AMD og Asus, Sata står til Sata og kan ikke stå anderledes


da9els
 
Senior Skribent
Tilføjet:
31-07-2009 23:54:19
Svar/Indlæg:
4302/89
evt. tag BIOS punkt for punkt. er også selv lige skiftet til AMD og måtte også lige sidde med manualen på side linjen da jeg åbnede BIOS første gang. prøv med Fail-Safe hvis den har sån en? Prøv en Ubuntu for at se hvad den siger...


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
31-07-2009 23:56:19
Svar/Indlæg:
1630/101
Sorry, jeg har lavet Intel i 17 år.. men hvad er ubuntu?? 😳


da9els
 
Senior Skribent
Tilføjet:
31-07-2009 23:59:35
Svar/Indlæg:
4302/89
en Linux distro som har en Live feature hvor du kan starte OS op uden at installere noget. Men min idé var nu at lade den installere og se om den også kom med en stribe fejl. http://www.ubuntu.com/getubunt...


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
01-08-2009 00:02:05
Svar/Indlæg:
1630/101
Er ved at downloade den.. sata kan ikke stilles til IDE i bios.. kan det være fejlen??
Ingen Fail-safe men default settings - prøvet og virker ikke. Vista install-billedet er megautydeligt og har lige monteret nye satakabler.. skiftet grafikkort, skærm mm.??


Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af tatoo1956 d. 01-08-2009 00:18:01.


anden4220
 
Superbruger
Tilføjet:
01-08-2009 00:26:52
Svar/Indlæg:
104/15
har du skiftet chipset? altså fra f.eks P35 til f.eks 780GX?


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
01-08-2009 00:43:33
Svar/Indlæg:
1630/101
JA, skiftede fra 680 til AMD's 3

Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af tatoo1956 d. 01-08-2009 00:44:13.


micma18
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-08-2009 00:49:07
Svar/Indlæg:
4120/115
slå virus beskyttelse fra i bios, imens du installerer.


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
01-08-2009 01:07:46
Svar/Indlæg:
1630/101
Der er ingen virusbeskyttelse og min HDD er formateret


Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
01-08-2009 01:24:20
Svar/Indlæg:
15873/631
Prøv at gå ind i BIOS og vælg "Power Management Setup" og enable "ACPI XSDT Table".


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
01-08-2009 01:30:07
Svar/Indlæg:
1630/101
Eksisterer heller ikke, der er ingen faciliteter i den bios :'-(


Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
01-08-2009 01:34:56
Svar/Indlæg:
15873/631
Ok, måske lidt dumt spørgsmål, men er dit DVD drev sat til SATA 0 el. 1 porten ? så vidt jeg har læst så skal de helst det.


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
01-08-2009 01:43:05
Svar/Indlæg:
1630/101
Ikke dumt - men den har været rundt på samtlige Satastik.. jeg kan bare ikke komme på mere - og bundkortet supporterer Phenom X4 955.. især efter en biosupdate.. hold op jeg er blank nu 🙂 . Undrer mig meget at billedet af vista startinstall næsten ikke kan ses på nogen af mine skærme eller forskellige grafikkort når XP er tydeligt, den kommer blot ikke længere efter indlæsning end til en blinkende cursor.
DVD drevet er også skiftet.. sengetid!


Svaret blev redigeret 3 gange, sidst af tatoo1956 d. 01-08-2009 02:12:51.


Pvt.P.Nutz
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-08-2009 11:22:03
Svar/Indlæg:
5224/222
Fejl på harddisk måske... det er den samme harddisk der sad i før, ikke?


da9els
 
Senior Skribent
Tilføjet:
01-08-2009 11:23:32
Svar/Indlæg:
4302/89
hehe.. desperate times calls for desperate measures! kompressor og elektronik har kostet mig et print eller to 😛


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
01-08-2009 19:23:37
Svar/Indlæg:
1630/101
Jep - jeg var godt nok fortvivlet og gasblå i krydderen af forvirring.. og er det egentlig stadig *Undre-ikon* 😛