Hjælp til Bad bios Flash --> kort dødt

Grafikkort d.  01. august. 2009, skrevet af morra19
Vist: 412 gange.

morra19
 
Moderator
Tilføjet:
01-08-2009 00:14:03
Svar/Indlæg:
2659/467
Jeg skulle jo prøve at installere en Asus Top Bios på mit fine Saphire 4850 kort her til aften. Jeg fik hentet biosen (eller den som jeg tror det skal være) og flashed den på kortet... Bing - sort skærm... helt sort skærm.

Heldigvis har jeg gemt den gamle bios, så jeg skal bare have loaded den ind igen på en eller anden måde.

Mit bundkort har jo onbard VGA, problemet er, at jeg ikke rigtig kan lure hvordan jeg slår dette til uden at kunne se skærmen. Da det eneste jeg kan finde i manualen er en kontakt i bios.

Er der nogen der kan hjælpe mig, jeg behøver det lidt 😳
morra19
 
Moderator
Tilføjet:
01-08-2009 00:26:12
Svar/Indlæg:
2659/467
Jeg har nu fået det onboard grafikkort igang, så jeg er inde på computeren igen, og mit 4850 ligger ved siden af mig på bordet.

Der er nogle kloge folk som har lavet denne guide, til at flashe en bios, og de har også skrevet lidt om det når det går skævt.

http://www.techpowerup.com/art...

Problemet er, at de skriver man skal sørge for at man ikke flasher det forkerte kort når man har begge kort kørende... Hvordan dælan sørger man for det?

En anden ting er, at så snart jeg sætter min 4850 kort i igen, så tænder skærmen ikke. Jeg kan ikke rigtig tvinge bundkortet til at blive på internal VGA.

Hjælp???


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af morra19 d. 01-08-2009 00:46:17.


riska
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-08-2009 03:57:10
Svar/Indlæg:
7241/275
har du 2 pci-e porte?
for så sætter du dit 4850 ned i den nederste og låner hvilket som helst andet pci-e gfx kort og sætter i den øverste så flasher du dit 4850 det er nummer 1 og det øverste er numme 0


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
01-08-2009 10:43:13
Svar/Indlæg:
2659/467
Jeg har 2 pci-e porte, men burde man ikke kunne bruge det onboard grafikkort til det. For jeg ved sku ikke lige hvor jeg skal låne et pci-e grafikkort.


loopstr
 
Ny Skribent
Tilføjet:
01-08-2009 11:38:18
Svar/Indlæg:
494/66
Du kan ikke bruge det onboard, du skal have et andet pci-e til det.......


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
01-08-2009 14:13:50
Svar/Indlæg:
2659/467
fandens også. Håbede da lige.

Er der nogen i Kalundborg eller omegn som ligger inde med et pci-e grafikkort jeg må låne lidt?


Stensgaard
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-08-2009 15:25:43
Svar/Indlæg:
2620/327
Jeg har altså før brugt onboard grafikkort til at genflashe et fejlflashet kort med. Så det kan godt lade sig gøre. Så mener jeg, at onboard bliver #0. Du skal nok ind i BIOS og vælge, at onboard skal være primær, hvis du ikke allerede har prøvet at gøre det - hvis det stadig ikke vil starte op med billede, ved jeg ikke lige, hvad du skal gøre...


riska
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-08-2009 17:17:58
Svar/Indlæg:
7241/275
Det er ikke alle onboard gfx man kan sætte til at starte som primær de fleste i dag slukker selv når man sætter et i pci-e porten


loopstr
 
Ny Skribent
Tilføjet:
01-08-2009 17:29:33
Svar/Indlæg:
494/66
#7 :yes:


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
01-08-2009 23:30:27
Svar/Indlæg:
2659/467
Jeg har været på MSIs eget forum, og de skriver at man skal have et ekstra grafikkort, da det onboard altid slukker ved indsættelse af et nyt. Så må have fundet mig et ekstra kort. Ser om jeg ikke kan finde et meget billigt brugt.


riska
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-08-2009 23:35:19
Svar/Indlæg:
7241/275
de har et til 149kr på edbpriser

http://old.edbpriser.dk/Produc...


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
02-08-2009 09:44:08
Svar/Indlæg:
2659/467
Ja, men det koster så stadig 220 kr med fragt. Jeg tror jeg forsøger at finde et brugt pci-e til ingen penge.