Mangler en Asus Top Bios til 4850.

Grafikkort d.  02. august. 2009, skrevet af morra19
Vist: 506 gange.

morra19
 
Moderator
Tilføjet:
02-08-2009 17:36:32
Svar/Indlæg:
2659/467
Ja, sidst jeg forsøgte mig med at flashe sådan en bios gik det jo helt galt. Jeg har i mellemtiden fundet et grafikkort som jeg kan bruge til at komme ind i computeren med.

Så tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne prøve at flashe til den top bios igen, det må jo have været en fejl bios jeg har leget med. Nogen der kan henvise mig til en Asus Top Bios til 4850 512 mb kort?
Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-08-2009 17:44:38
Svar/Indlæg:
8762/174
Du kan finde biosen inde på deres hjemmeside 🙂


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
02-08-2009 18:23:19
Svar/Indlæg:
2659/467
Jeg synes jeg kan finde sådan en hvor man skal installere via windows. Der er ikke rigtig nogen bin fil med

Du kan ikke smide et link til den du tænker på? 😳


riska
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-08-2009 21:23:47
Svar/Indlæg:
7241/275
Hvad for et 4850 har du da det skal være reference layout for at det virker med den asus top bios..

Her er en række asus bioser til 4850

http://www.techpowerup.com/vga...


riska
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-08-2009 21:30:40
Svar/Indlæg:
7241/275
http://www.asus.com/product.as...

her er den fra asus side den første bios


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
02-08-2009 21:34:54
Svar/Indlæg:
2659/467
Jamen jeg har et Saphire kort, hvordan tjekker jeg om det er et reference layout?


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
02-08-2009 21:36:34
Svar/Indlæg:
2659/467
#3

Den sider du linker til, der brugte jeg den nederste af 680 Mhz Bioserne. Det gav mig et bricked kort. Så tænker jeg måske ikke har et reference layout.


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
02-08-2009 21:39:22
Svar/Indlæg:
2659/467
Det er dette kort jeg har http://www.komplett.dk/k/ki.as...


riska
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-08-2009 23:46:24
Svar/Indlæg:
7241/275
det er ikke reference kort men send mig din bios så laver jeg den om til en asus top bios der virker
toft@riska.dk


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
03-08-2009 08:42:49
Svar/Indlæg:
2659/467
Du er dælme dejlig Riska 😉

Hvad er det specifikt at en Asus Top Bios gør. Sørger den bare for at man kan OC længere op med CCC end de 700, eller tildføjer den også mere spænding til kernen?

Et andet spørgsmål er, om det er HEX editor man sidder og roder i når man laver bios, eller om det også er noget almindelige mennesker kan gøre?

Tusind tak for hjælpen, har sendt en mail til dig.


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
03-08-2009 23:26:44
Svar/Indlæg:
2659/467
Riska, jeg takker endnu en gang. Jeg kører pt. 730 Mhz på core, så det er perfekt. Mangler dog at teste i et langt spil et eller andet, men det bliver 75 grader under Vantage testen.


riska
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-08-2009 09:25:39
Svar/Indlæg:
7241/275
75c er ikke meget kortet er lavet til at kunne holde til 100c uden problemer
fik du kigget på den side jeg linkede til med divers bioser?


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
04-08-2009 09:36:48
Svar/Indlæg:
2659/467
Jeg kiggede på den, men bestemte mig for at køre med den du havde lavet. Jeg tog også lige selv at kig på det der program til at ændre det med. Men det ser ikke rigtig ud til at man kan få voltene højere op end de er standard?

Findes der en god guide til programmet eller tutorial? For hvis man nu får givet kortet lidt mere volt kunne man måske nå 4870 hastigheder?


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
04-08-2009 13:41:47
Svar/Indlæg:
2659/467
Der står følgende på hjemmesiden for den der guide til Radeon Bios Editor.

PowerPlay and its power saving features are completely turned off then

Fan control won't work any more. You can program a certain fan duty using the CCC profile editor (see section 3.6), but it's not dynamic

The overclocking headroom is limited to a maximum value


Jeg synes da fint min kører ned i hastighed ved 2d mode, men skal ikke kunne sige om min fan control kører som den skal. Men når man har fundet et stabilt OC kan man så ikke læse det ind i biossen så den kører med de indstillinger som standard?


riska
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-08-2009 13:47:05
Svar/Indlæg:
7241/275
Det er hvis du ændre volten med hex editor til mere en max i bios så virker powerplay ikke og ccc kan ikke clocke kortet og du skal bruge rivatuner til oc


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
04-08-2009 14:03:47
Svar/Indlæg:
2659/467
Hvad med den der feauture som Radeon bios edtitor tilbyder ved siden af den slider hvor alle clocksene står.




Nu er jeg ikke lige hjemme, så kan ikke se om jeg overhovedet har muligheden for det, men hvis jeg har, smækker den så også poweerplay og CCC?

Oooh, vil jo bare gerne have lidt flere volt, så jeg kan ramme de 750 Mhz.


riska
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-08-2009 23:48:07
Svar/Indlæg:
7241/275
den feautere er der ikke med din bios da den ikke har den chip til at styre volten