Sindsyg gamer stationær

Diverse d.  09. august. 2009, skrevet af QwQ
Vist: 1191 gange.

QwQ
 
Superbruger
Tilføjet:
09-08-2009 22:12:21
Svar/Indlæg:
160/35
Hej HWT :)

Vil gerne have lidt hjælp til at finde en sindsyg gamer pc for MAX. 8k. tilgengæld skal det være en stationær så der kommer mere ud af pengene :)

Det må også gerne være en der skal samles så længe i kan finde en rigtig god sammensætning til mig :)

Skal bruge pcen til:
Gaming af de uberste spil man kan få, surfing og chat så den skal altså bare være så hurtig som muligt samt godt gfx der kan det hele :)

På forhånd tak :)
zound
 
Superbruger
Tilføjet:
09-08-2009 22:24:37
Svar/Indlæg:
535/9
jamen så skal du ha dig

Phenom II 955Be
Asus M4A79T
GTX 285
DDR3 ram ved jeg sgu desværre ikke det vilde til.. :s


Johnny
 
Superbruger
Tilføjet:
09-08-2009 22:30:46
Svar/Indlæg:
2127/11
Jeg ville nu anbefale et DFI board, men ellers er jeg rimelig enig med #1. Mht ram ville jeg satse på 2000MHz DDR3, for at sikre et rimeligt headroom til oc af cpu'en.


QwQ
 
Superbruger
Tilføjet:
09-08-2009 22:32:27
Svar/Indlæg:
160/35
Det er da altid noget i flere er enige :)

Men kan i prøve at finde ud af hvad det vil koste den konfig i snakker om? evt. en komplet konfig så jeg ikke behøver lave så meget forarbejde end at samle den, da jeg har rimelig travlt.


crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
09-08-2009 22:54:39
Svar/Indlæg:
7684/220
#3
Ik for noget meeen ---Hvis du har for travlt til selv at finde priserne på de ting der er forslået. Er du så sikker på¨du overhovedet har tid at spille på den??? 😳


QwQ
 
Superbruger
Tilføjet:
09-08-2009 22:57:53
Svar/Indlæg:
160/35
Hehe du siger noget.

1. Det er en dele computer

2. jo har tid. Bare lige nogle ting jeg skal have ordnet her i denne uge. Og så også alt det arbejde med at sætte sig ind i det markedet. det er noget tid siden jeg har sat mig ind i det


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
09-08-2009 23:30:12
Svar/Indlæg:
2659/467
Mit bud,

http://www.edbpriser.dk/Produc...

http://www.edbpriser.dk/Produc...

http://www.edbpriser.dk/Produc...

http://www.edbpriser.dk/Produc...

http://www.edbpriser.dk/Produc...

http://www.edbpriser.dk/Produc...

http://www.edbpriser.dk/Produc...

http://www.edbpriser.dk/Produc...

http://www.edbpriser.dk/Produc...

http://www.edbpriser.dk/Produc...

Jeg ved ikke hvor meget du skal have med, men der er også lydsystem med i dette, dog er der ikke tastatur. Jeg synes Geforce 285 GTX er alt for dyrt kontra den merydelse man får i forhold til f.eks. 275 GTX. Det er trods alt 750 kr mere, men så mange flere fps får man heller ikke ud af det.

Opsummering

Phenom II 955
Mugen 2 cooler
OCZ Platinum 2x2 Gb ram.
1 Tb F1 Samsung disk
Samsung T220
Asus Geforce 275 GTX evt. 4890 fra ATI
Antec Sonata III
MSI 790GX-G65

Pris 8250 kr.


QwQ
 
Superbruger
Tilføjet:
09-08-2009 23:39:57
Svar/Indlæg:
160/35
Uhha min fejl dude.

Glemte at sige jeg har en skærm, mus og tastetur så det er kun selve pcen vi snakker om.

Men tja. ved ikke helt med konfig. Er åben for flere bud men kigger lidt nærmere på det


Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
09-08-2009 23:41:31
Svar/Indlæg:
15854/630
Det hedder GeForce GTX 2xx det er model betegnelse og ikke model variation 😉


kasperg
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-08-2009 01:14:56
Svar/Indlæg:
1435/25
Her er et bud inkl. 2. gen Intel SSD
5-700 ekstra til et bedre bundkort og ram med lidt bedre timeings ville være fint. Alternativt bytte GTX 285 ud med det 6-800 kroner billigere HD 4890. Så kunne du eventuelt opgradere senere med et ekstra gfx.

2185078 Intel X25-M 80GB SATA SSD Postville 1.773,00 1.773,00
2152505 ASUS M4A78 520,00 520,00
2116768 Corsair TW3X4G1333C9, 2x2048MB 529,00 529,00
2112945 Antec Three Hundred, Midi Tower, No PSU 409,00 409,00
2099295 Corsair CMPSU-650TXEU, 650Watt 693,00 693,00
2148972 Seagate 1TB 3.5 32MB SATA Bulk 593,00 593,00
2151275 AMD Phenom II X4 955 Black Edition 1.402,00 1.402,00
2146694 Inno3D N285-1DDN-D3EY, GTX285, PCIe 2.284,00 2.284,00

Varebeløb inkl. moms: DKK 8.203,00
Heraf moms: DKK 1.640,60
Vægt (fragtpriser): 13,94 Kg




Shutdown
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-08-2009 01:37:40
Svar/Indlæg:
8947/160
Hvorfor er der ingen der nævner et 4850x2 2gb til 1490kr. 😲 Det er ifølge flere store sites bedste ydelse til prisen.!! 😉


#11
QwQ
 
Superbruger
Tilføjet:
10-08-2009 10:13:34
Svar/Indlæg:
160/35
9#

Hmmm. 2*SSD. Det virker lidt i overkanten heh. Hvis jeg skal have en skal det højst være 1 SSD men regnede faktisk med at vente med at købe en og sætte i til om 1 års tid. Men hvert fald højst 1 nu da. Så hellere bruge de 1,7k på noget andet godt.

btw - har hørt mange dårlige erfaringer med Inno3d så tror det er bedre med en anden slags.


Tenkin
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-08-2009 10:31:05
Svar/Indlæg:
3332/33
#11 Inno3D fejler da ikke noget.


#13
QwQ
 
Superbruger
Tilføjet:
10-08-2009 10:32:42
Svar/Indlæg:
160/35
Hmm....

9# Hvor fandt du tingene? kan du give link?


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
10-08-2009 15:10:31
Svar/Indlæg:
2659/467
Er jeg den eneste der synes at GTX 285 ikke kan betale sig kontra ydelsen? Så ville jeg hellere gå efter 2x260 i SLi? prisen er næsten den samme

http://techreport.com/articles...


Fearless
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-08-2009 15:18:53
Svar/Indlæg:
4533/104
#0 ta et kig på denne.

http://www.mm-vision.dk/produk...

og så er der stadig 1000kr t il overs til bedrer cpu køler eller et ekstre gfx eller andet.

8gb ddr3 ram, og et HD4890 1gb kort samt en AMD 955BE . så ka det vist neppe gøres bedrer samlet og det hele for 7k.



#16
QwQ
 
Superbruger
Tilføjet:
10-08-2009 15:46:04
Svar/Indlæg:
160/35
Okay så har jeg vidst fundet en okay fed kombination.

I må hellere end gerne kritisere den hvis der er nogen dumme ting ved den.

GFX: http://www.edbpriser.dk/Produc...
(Som 14# fortæller fik jeg sQ lige øjene op for de med 260 så det kan sagtens værre at jeg bytter den ud med 260 sli.)

Harddisk: http://www.edbpriser.dk/Produc...

Processor: http://www.edbpriser.dk/Produc...

RAM: http://www.edbpriser.dk/Produc...
(nogle rimelig vilde nogen)

Mobo: http://www.edbpriser.dk/Produc...

Strømforsyneren: http://www.edbpriser.dk/Produc...

Evt. køler: http://www.edbpriser.dk/Produc...
(ikke sikkert den kommer med da jeg ikke har fundet et kabinet 100% - det kommer an på om kabinettet har køler og om det er et godt airflow kabi)

Men har kigget lidt på dette kabi: http://www.edbpriser.dk/Produc...
(dårligt airflow men så kommer køleren med. Dog tror jeg at jeg vil finde et andet :))

PRIS: 8.104,00 DKK (Med dette kabinet & køler)

15# MM-Vision er ganske godt og havde også overvejet den men gik fra den til at prøve at saml-selv :) Det er trods alt det billigste og denne konfig slår mmvision's rimelig meget med eksta gode ram + bedre gfx.

Det eneste problem ved 14# ide er at det kommer til at overskride prisen lige lidt for meget :( Derfor arbejder jeg på sagen om at finde et billigt kabinet som ikke behøver køler og har rigtig god airflow så vi kan trække prisen så langt ned som muligt.

Hvis nogen kender et sted hvor delene er billigere end jeg har linket så må i gerne melde ud :)


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
10-08-2009 15:50:19
Svar/Indlæg:
2659/467
Jeg ville hellere samle selv.

Kabinet efter eget valg: 750 kr.
Corsair TX650W 650 kr.
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P 827 kr.
RAM 2x2 Gb DDR3 500 kr.
Phenom II X4 955 6 MB 1434 kr.
Scythe Mugen Mugen 2 CPU Cooler 267 kr.
2 stk. ATI Radeon 4890 a 1300 kr. = 2600 kr.

Samlet pris: 7100 kr.

Jeg vil mene at 650 watt er nok til 2 stk. 4890 i CF, ellers er der jo også muligheden for at købe en 750 eller 850 watt. Hvilket budgettet også skulle række til.


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
10-08-2009 15:56:23
Svar/Indlæg:
2659/467
Du kan spare meget på de ram, de er slet ikke prisen værd i spilydelse.

Desuden kan du ikke bruge 3x2 gb, det er kun i et Corei7 setup det duer. Så enten skal du have 4 gb i form af 2x2 blokke, eller 8 gb.

Jeg vil mene du fint kan nøjes med 2x2 indtil videre.

OCZ platinum gør det ganske fint, jeg har nogen i PC10666 i CL7, og vildere behøver det slet ikke at være, for det bliver lige som GTX285 for dyrt i forhold til hvilken merydelse de giver.

Dog skal du lige være obs på at det kort du har valgt ikke understøtter SLI, men der i mod Crossfire. Ellers ser det meget fint ud.

Uhyggeligt grimt kabinet (men jeg er jo også en gammel sut på 27 🤡 )


GeNiTaliA
 
Overclocker
Tilføjet:
10-08-2009 15:59:15
Svar/Indlæg:
382/48
#11 Nu har jeg efterhånden temlig mange indkøb på bagen, inno3d er der skam ikk noget galt med synes jeg 😉


tom81
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-08-2009 16:02:11
Svar/Indlæg:
20170/383
#19

enig, Inno3D er skam helt okay 🙂


#21
QwQ
 
Superbruger
Tilføjet:
10-08-2009 16:58:48
Svar/Indlæg:
160/35
Uh...Vidste ikke jeg ikke kunne bruge dem til amd setup :O

kan det virkelig passe?

Men sys ellers det ville være dejlig med noget godt ram så tingene flyver afsted istedet for alt det ventepjat.

Ang. kabinet så har jeg fundet et godt et som har blæser :) Og ser ikke så også rigtig godt ud.
http://www.edbpriser.dk/Produc...

Tænkte på om der var flere som var for idéen med at putte SLI 260 i istedet? Og self. skal jeg så have fundet nyt bundkort.


Nightcover
 
Overclocker
Tilføjet:
10-08-2009 17:13:46
Svar/Indlæg:
620/11
Altså, hvis det nu var at du ville købe en computer samlet, så fås det altså næsten ikke bedre til prisen her:
http://www.topdata.dk/product....

eller:

http://www.topdata.dk/product....

Du kan også selv kigge lidt på de andre computere de har.


tom81
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-08-2009 17:18:20
Svar/Indlæg:
20170/383
#21

om du køber ram til 400 eller 4000, hvis begge dele fx er ddr2 pc8500 ram, så mærker du intet i forskel.


#24
QwQ
 
Superbruger
Tilføjet:
10-08-2009 17:25:10
Svar/Indlæg:
160/35
23# Jep det er rigtigt. Men de dyre jeg snakker om er ddr3, 2000Mhz, og triple. Så der kan godt mærkes forskel.

18# Er det fordi at ramne er triple de ikke passer til amd's eller hvad er grunden? fordi så må jeg jo finde nogen dual til 2ghz istedet. hvilket også gør det næsten lige så billigt som 1333mhz'sne.

22# Kender godt topdata og mm visions pcer og de er også fine nok :) men det er stadig billigst at samle :) Så det gør jeg :P

det jeg stadig mangler at finde ud af er hvorfor et bundkort jeg skal have, om der skal være GFX 260 SLI eller om jeg skal tage et Atikort med crossfire. men ved dette link som blev linket tidligere http://techreport.com/articles... for jeg det til at 260 er det bedste og billigste x2-måde. Men hvis det er sandt at det køre dårligt med AMD phenom II x4 så må jeg jo tage et Atikort.


tom81
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-08-2009 17:26:21
Svar/Indlæg:
20170/383
#24

nu var det jo også bare et eksempel... billige ddr3 2000mhz ram er lige så gode som de dyre, med mindre du begiver dig ud i en større omgang OC.


#26
QwQ
 
Superbruger
Tilføjet:
10-08-2009 17:27:33
Svar/Indlæg:
160/35
Har besluttet for ikke at OC mine kommende ram. Det ender bare galt.

Men ja du har ret. Men hvor vil du hen med det? :P Dem jeg linker til er de billigste ram du kan få som er 2ghz, ddr3 og triple :)


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
10-08-2009 17:55:56
Svar/Indlæg:
2659/467
Der er så uendelig lidt performance at hente i RAM, da de som standard kører rigeligt hurtigt til resten af systemet. Der hvor du venter på ting, er pga. din harddisk. Så vil du af med det så er det en SSD du skal over i.

AMD kan ikke køre med Triple channel, kun dual channel.


#28
QwQ
 
Superbruger
Tilføjet:
10-08-2009 17:59:28
Svar/Indlæg:
160/35
Okay tak for svaret 27#

Du lyder som en der kender til det hele ;)

Har også i tankerne om at købe en ssd til næste år når de er blevet billigere :)

Men så finder jeg bare nogle ok ram til en ok pris :)

Men kan du så prøve at finde en bedre harddisk som kan loade noget hurtigere og stadig ikke dyrer end den jeg har fundet eller er den rimelig hurtig den jeg fandt?
http://www.edbpriser.dk/Produc...


Nightcover
 
Overclocker
Tilføjet:
10-08-2009 18:06:17
Svar/Indlæg:
620/11
#28
http://www.edbpriser.dk/Produc...
Den skulle være meget god. Det er den nyeste generation fra seagate og det er i 500gb platters, så der er kun 2 hvilket vil sige at (efter min forståelse) søgetiden er mindre.


#30
QwQ
 
Superbruger
Tilføjet:
10-08-2009 18:10:55
Svar/Indlæg:
160/35
Hvor ser man om der er 2? :P

Men det lyder da okay :)

Endelig kom med flere bud :)

---

Nogen som har en mening om det med at tage et GFX 285, GFX 260 SLI, eller ATI HD 4890 CROSSFIRE?

Og passer det at amd phenom II køre dårligt med GFX?

Prisforskel:
285 løsningen er den billigste
GFX 260 SLI koster 4-500 kr. mere
HD 4890 CROSSFIRE koster 2-300 kr. mere end 285

Så 285 billigst, 4890 2-300 kr dyrer end 285 og den dyreste gfx 260 med 4-500 kr mere.


Sdammads
 
Superbruger
Tilføjet:
10-08-2009 18:15:58
Svar/Indlæg:
1037/59
#30
Så tag to HD4890. 🙂


Potteplante
 
Superbruger
Tilføjet:
10-08-2009 18:21:59
Svar/Indlæg:
872/67
ville selv klart tage 4890 men lidt fan er man da. :P

det med gfx forstår jeg ikke helt.
men der skulle ikke være noget med phenom II kører dårliger med GFX frem for intel?

angående ram hvor for ikke sådan nogen her ? 1600mhz ? da det er det bundkortet understøtter ?(går til max?)
http://www.edbpriser.dk/Produc...
som andre også siger er det ikke der du henter performans men evd hurtiger hardiske.. ? du kan jo over veje og kører raid 0 et stykke tid til du skifter til ssd ?


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
10-08-2009 18:40:38
Svar/Indlæg:
2659/467
Min nye fine Phenom II X3 720 kører konge med mit ATI 4850 kort, så kan ikke nikke genkendende til at Phenom skulle have problemer med grafikkort. Faktisk viser de fleste tests, at Phenom giver en højere minimums fps end f.eks. Intel.

Jeg ville klart også vælge et eller to 4890 kort. Men tjek lige de forskellige udgaver, da nogle af dem vist skulle larme ret grumt.

Angående Harddisk så tror jeg både F1 disken og Seagate gør det meget godt. Hvis du overvejer noget hurtigere, så må det var Raptor, men det mener jeg ikke er det værd, når Intel X25-M Gen2 er lige om hjørnet til 1600 kr. Skal du have en SSD er det også denne jeg vil anbefale pt.


#34
QwQ
 
Superbruger
Tilføjet:
10-08-2009 19:24:40
Svar/Indlæg:
160/35
Når jeg ser på http://techreport.com/articles... site føler jeg mig bare så meget snydt ved at købe ati. Man kan tydeligt se at 260 er det bedste at købe igennem flere af testene.

Men har aldrig rigtig fået svar på om der er problemer med AMD Phenom II og GFX 260 SLI. Nogen der ved det??


tom81
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-08-2009 19:26:40
Svar/Indlæg:
20170/383
#34

du kigger på et eneste spil. Det kan du jo ikke bruge til en skid. Og så oven i købet i en opløsning du næsten med al sikkerhed aldrig kommer til at spille i.


#36
QwQ
 
Superbruger
Tilføjet:
10-08-2009 19:27:57
Svar/Indlæg:
160/35
Tom jeg kigger i alle testene. Skriver jo også "Man kan tydeligt se at 260 er det bedste at købe igennem FLERE af testeNE"

Men for at komme tilbage til det relevante hvad sys i er smartest at invistere i?


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af QwQ d. 10-08-2009 19:59:53.


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
10-08-2009 20:04:33
Svar/Indlæg:
2659/467
Jamen du kan sagtens få GTX260 i Sli med Phenom, det kræver bare at bundkortet understøtter det. Det gør det du har valgt nu ikke.

Men altså, kig lige på lidt flere tests inden du bestemmer dig, for 4890 i CF er bedre end 260 i SLi.

http://www.xbitlabs.com/articl...

Det er godt nok ikke en 260 de tester mod, det er 280, og der løber 4890 lige op.


#38
QwQ
 
Superbruger
Tilføjet:
10-08-2009 20:16:42
Svar/Indlæg:
160/35
Super Morra du har sQ været en stor hjælp i denne tråd :) Hvis du kender flere test så sig endelig til :) Kan du evt. hjælpe med at finde et godt bundkort til det?. Og når det nu skal være en pc der skal opgraderes hen af vejen skal bundkortet jo være istand til det :P

Ang. linket. Jep du har sQ ret. og vi kan godt blive enige om at 280 hvert fald ikke er dårligere end 260 :) hehe. uh det er svært at bedømme når to test siger det modsatte men den du linker til virker lidt mere advanceret med så mange test der er. hælder lige nu mere til CF end SLI da amd nok også køre bedre med sit eget mærke :P


Fearless
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-08-2009 20:39:23
Svar/Indlæg:
4533/104
#38 du skal oc´e alle nyere systemer hvis du vil benytte over 1600mhz ram, og selv ved 1600mhz skal der ændres diviver og i nogle tilfælde oc´es.

mem controleren på Core I7 og AMD Phenom2 cpu´erne er forskellige, og AMD understytter pt. kun dual channel DDR3 (AM3) hvor intel Core I7 understøtter DDr3 Tripple channel.

der er også andre strømkrav til rammende på Intels Core I7 modeller. og de ting gør deres ram dyere.

så derfor kan det hverken svarer sig for dig at købe tripple channel ram til et Phenom2 system, ej heller kan det svarer sig for dig at købe over 1600Mhz ram, og 1333Mhz Cl6 eller 1600Mhz CL7 ram yder desuden bedrer end 2000Mhz CL10 ram gør.

de samme ram regler gælder som sædvanligt. Lavest muligt CL, og fornuftigt Mhz = hurtigst, men om det ka svarer sig er så et helt andet spørgsmål.

til dit forbrug vil jeg nok anbefale 1333Mhz CL7 ram eller 1600mhz Cl7 ram, gerne OCZ , corsair eller Gskill. eller ta fattigrøvs udgaven og køb 2*2gb Kingston valvue 1333Mhz CL9 ram. eller den langsigtede og køb 2*4gb (8gb dual sæt) 1333 eller 1600Mhz sæt.


#40
QwQ
 
Superbruger
Tilføjet:
10-08-2009 20:43:37
Svar/Indlæg:
160/35
Okay jamen kigger lige på ramne :) Så melder jeg tilbage :)

Man kan få 1*1, 1*2 osv opaf. Er der nogen forskel? Fordi ellers er det laveste antal jo bedst hvis en går i stykker kan det nemt og billigt skiftes ud...Er 6 gb passende eller ville 8 gb gøre det bedre?


#41
QwQ
 
Superbruger
Tilføjet:
10-08-2009 21:40:04
Svar/Indlæg:
160/35
Nåh men så er det vel tid til en opsummering af det hele :)

Strømforsyning: http://www.edbpriser.dk/Produc...

Bundkort: http://www.edbpriser.dk/Produc...

Kabinet: http://www.edbpriser.dk/Produc...

RAM: http://www.edbpriser.dk/Produc...
Køber 8 gb ram

Processor: http://www.edbpriser.dk/Produc...

Harddisk: http://www.edbpriser.dk/Produc... eller http://www.edbpriser.dk/Produc...
er stadig itvivl om hvorfor en er hurtigst og om der findes en hurtigere til samme pris :)

GFX: http://www.edbpriser.dk/Produc...
Køber 2 så det bliver CROSSFIRE

Nogen dårlige ting som ikke fungere sammen eller noget andet så skriv endelig ;)

Er selv lidt i tvivl om bundkortet er godt til setupen. Og om det kan tage 2 gfx på x16. Og om der mon findes en bedre harddisk til samme pris.


tom81
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-08-2009 21:44:45
Svar/Indlæg:
20170/383
#41

bundkortet er helt super til OC og den slags. Men det kører kun 2 x 8X PCie når det er CF. Du bør nok finde dig et 790FX bundkort hvis du vil køre CF.



#43
QwQ
 
Superbruger
Tilføjet:
10-08-2009 21:48:26
Svar/Indlæg:
160/35
Okay super :)

Kiggede lidt og fandt noget af det billigste inde for det...ved ikke om den kan gå igennem og er den så okay fremtidsikret hvis jeg skal skifte dele ud til noget større?

http://www.edbpriser.dk/Produc...


tom81
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-08-2009 21:54:22
Svar/Indlæg:
20170/383
#43

klart federe bundkort.. køb du bare det 🙂


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
10-08-2009 21:57:02
Svar/Indlæg:
2659/467
Dette bundkort er bedre, det kører 2 x 16x PCIe. Forskellen på 8 og 16 speed er ca. 9%, men man kan da lige så godt få det hele med 😉

http://www.edbpriser.dk/Produc...

Angående harddisk, så vælg bare en af dem, og så spar op til en SSD disk lidt senere. Jeg skal selv på SSD vognen så snart Intel X25-M G2 kommer til DK

Edit: Way too slow, jeg hang lige lidt i telefonen 😛


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af morra19 d. 10-08-2009 22:00:09.


tom81
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-08-2009 21:57:55
Svar/Indlæg:
20170/383
#45
Du er lidt sent på den 😛


#47
QwQ
 
Superbruger
Tilføjet:
10-08-2009 21:59:13
Svar/Indlæg:
160/35
Hehe jamen så napper jeg det :) Men ingen der ved hvorfor en der er bedst? For mig virker det til at Den jeg fandt først altså f1 virker bedst men det er umiddelbart fordi jeg ikke kan finde noget om 2 harddiske af 500 gb.


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
10-08-2009 22:02:33
Svar/Indlæg:
2659/467


#49
QwQ
 
Superbruger
Tilføjet:
10-08-2009 22:04:21
Svar/Indlæg:
160/35
Okay jeg er overbevist :)

Så bliver det den harddisk :)

Hvis nogen opdager et godt tilbud på en del som jeg har så skriv endelig :)