Film hakker periodske/nogen gange

Diverse d.  12. august. 2009, skrevet af 187man
Vist: 545 gange.

187man
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-08-2009 12:36:33
Svar/Indlæg:
3334/378
Hej, søger lidt hjælp 😉
Har lånt en ældre Fujitsu-Siemens E5905 Esprimo small-factor stationær maskine med hjem fra arbejedet.
Info:
Fujitsu-Siemens E5905
Intel P4 3,2Ghtz socket 775
2*1Gb ddr2 ram
intel onboard grafik i945G
80Gb hdd sata
windows xp + sp3

Bruger den som medie center i stuen, ser film på 42" panasonic plasma, men filmene hakker nogen gange... Har ellers opdateret alt til denne her lidt ældre sag, mistænker onboard grafiken.

Burde det ikke kunne trække alm avi film??? 😕
Ps. Har kigget på et low profil 4350´ere gfx hos shg 😉


Tråden blev redigeret 1 gang, sidst af 187man d. 12-08-2009 14:48:07.
FnaX
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-08-2009 13:02:39
Svar/Indlæg:
4155/111
Hvilket styresystem og hvilken afspiller bruger du?


Potteplante
 
Superbruger
Tilføjet:
12-08-2009 13:20:54
Svar/Indlæg:
872/67
kan ikke se hvorfor den ikke skulle kunne spille avi film..
har en gammel p4 1.6 Ghz med 512 ram og et tnt2 kort ??ram på
som godt kan afspille det.. ?

ellers prøv VLC player og se om det virker..
og kører dit system ellers langsom(opstart, brug af nettede osv) ?


187man
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-08-2009 13:38:09
Svar/Indlæg:
3334/378
#1, windows xp + sp3
VLC 1.0 & K-lite 4.7.0 windows media player 11

#2, har ik så meget installeret, men har installeret AvG 8.5. Slukker den når vi skal se film.

Ps. køre med 1024x768 opløsningen på plasmaen via vga-stik


Potteplante
 
Superbruger
Tilføjet:
12-08-2009 14:00:28
Svar/Indlæg:
872/67
og de nyeste driver osv ?


Mads321
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-08-2009 14:26:35
Svar/Indlæg:
3161/398
#0

Prøv evt. at holde øje med CPU-belastningen under afspilningen.


187man
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-08-2009 14:37:59
Svar/Indlæg:
3334/378
#4, ja, de "nyeste" driver man nu kan få til denne her lidt ældre computer fra Fujitsu-siemens hjemmeside.

#5, må tjekke cpu forbrug næste gang vi ser film 😉

Tror stadig det er den svage onboard grafik 😉


Encrazed
 
Overclocker
Tilføjet:
12-08-2009 14:41:21
Svar/Indlæg:
809/50
Fjern ALLE codecs, og genistaller så VLC player, og se om problemet ikke skulle være løst.


187man
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-08-2009 15:00:12
Svar/Indlæg:
3334/378
#7, huh, forstyrrer codecs hinanden?? 😐


Sir
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-08-2009 17:24:30
Svar/Indlæg:
2872/90
#8 kan de godt...

Jeg vil derimod ik bruge vlc. Men installere disse codecs og afspiller.

http://www.free-codecs.com/dow...
http://mpc-hc.sourceforge.net/

🙂


#10
FnaX
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-08-2009 23:05:44
Svar/Indlæg:
4155/111
Ja nemt er det jo ikke, men jeg kan klart anbefale SMPlayer! 😛


saiot
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-08-2009 23:37:53
Svar/Indlæg:
7111/480
hvad opløsning er filmen og hvad køre filmen med af FPS og hvad smider den af FPS ud eller er det altid det same på en pc ? samt vilken pana er det ?


187man
 
Elitebruger
Tilføjet:
13-08-2009 12:26:45
Svar/Indlæg:
3334/378
#11, filmene´s opløsning er lidt forskellige... 620x520 (tror jeg nok) men jeg køre signalet op til panasonic plasma´en via vga-stikket og har sat det til 1024x768.

Tv´et er: Panasonic TH-42PV600E , native 720p (altså kun HD-Ready 😕 😳 )
Den er fra 2006 og virker upåklageligt indtil videre, men der er jo kommet nyere, men den klar sit job fint nok 🤣


Morten-[TB]-
 
Elitebruger
Tilføjet:
13-08-2009 14:21:20
Svar/Indlæg:
4310/364
Lige meget hvilken form for format han afspiller skulle den sagtens kunne afvikle det. Dit grafikort har ikke noget med det at gøre hvis du kører med de normale std. drivere. Giv den en formatering og så eventuelt undlad chipset drivere. 3.2 ghz er mere end nok til at afvikle .mkv filer. Det kan min NC10 gøre ved 1.8 ghz.
Så prøv en formatering er mit bud. Men ellers som alle andre siger, så burde den kunne afspille med VLC player. Vlc kører uafhængigt af hvad der måtte være af codes på din computer. Den bruger med andre ord sine egne codecs. Derfor det er så skide smart en afspiller. Så prøv den før du gør noget drastisk.


187man
 
Elitebruger
Tilføjet:
13-08-2009 15:12:44
Svar/Indlæg:
3334/378
#13, tak for input, Jeg har altså VLC 1.0 installeret og K-lite 4.7.0 full pack.

Mine film hakker nogle gange, mærkelige pixel med begge programmer. Det er kun i 1-2sekunder, men det er ret irrettende 😕

Tror stadig det er den lille onboard grafik, hentet ellers driver hos Intel graphics 😐