dead system, Continuous Short Beeps

Bundkort & CPU d.  26. august. 2009, skrevet af THILE
Vist: 285 gange.

THILE
 
Superbruger
Tilføjet:
26-08-2009 12:08:33
Svar/Indlæg:
110/10
Nå mit brors nye system har kørt i et par uger.

Men vi havde bemærket at cdrom drevet ikke længere blev fundet ved opstart. (måske har jeg puffet til det da jeg monterede en ekstra blæser)

Nu kiggede jeg så på det og rykkede ide stikket ud og satte det fast igen.

Herefter har det været umuligt at starte maskinen :(
Blæserne kører, men bundkortet bipper konstant.
Har kigget i manualen under "Continuous Short Beeps"

Her er noteret det er power error. Så har afprøvet med en anden strømforsyning, uden et bedre resultat, samme biplyde.

Har strippet den totalt nu og nu sidder der kun bundkort cpu + ram. Samme biplyde.
Feedback på hvad jeg bør prøve. Kan man være uheldig nok til at bare det at lægge maskinen ned på siden beskader bundkortet?
Den er trods alt lidt stor den mugen2 køler.


Core i7 I7-920 8 MB
GA-EX58-UD4P
2 sæt Corsair XMS3 3 x 2 GB
GeForce 285 GTX
Scythe Mugen 2
850 Watt PSU
bornholm
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-08-2009 12:15:33
Svar/Indlæg:
2958/84
Og en tak til Google 25 sek.

Bios error code:

http://www.pchell.com/hardware...
SRY så kun overskriften
Har du resadt bios?
😳


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af bornholm d. 26-08-2009 12:18:28.


THILE
 
Superbruger
Tilføjet:
26-08-2009 13:40:08
Svar/Indlæg:
110/10
Yep, resat bios er prøvet.


loopstr
 
Ny Skribent
Tilføjet:
26-08-2009 14:33:23
Svar/Indlæg:
494/66
prøv med kun 1 stang ram


THILE
 
Superbruger
Tilføjet:
28-08-2009 12:11:31
Svar/Indlæg:
110/10
En lille update.

I forgårs fik maskinen bare lov at stå, da jeg ikke lige havde mere tid.
I går efter arbejde, tog jeg maskinen frem igen.

Det var stadig kun bundkort, cpu, og ram tilsluttet.
Satte strøm til igen, og startede op.
Denne gang kom der et par få korte beeps hvorefter maskinen så ud til at have det fint.

hmm, måske?, tog chancen og tilsluttede alt hardware igen, harddisk, grafikkort, skærm, tastatur. Satte endda kabinet siden fast.

Og maskinen startede efterfølgende op uden problemer...


(Håber den også gider starte op i dag.)


BerG_D
 
Overclocker
Tilføjet:
28-08-2009 14:06:44
Svar/Indlæg:
196/7
Den var da blare blevet lidt sur over at den er blevet lagt ned, det ville jeg da også blive 😛