GrafikKort eller Driver Problem??

Grafikkort d.  28. august. 2009, skrevet af Sjakalen
Vist: 287 gange.

Sjakalen
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-08-2009 10:31:10
Svar/Indlæg:
1978/216
Jeg har for et par dage siden ins den nye nvidia 190.62 men synes den, eller mit grafikkort opføre sig lidt skummelt med den ins.

Når jeg genstarter eller starter op efter den har været lukket ned tænder min skærm ikke længer når PC'en bipper. men først når Win 7 er godt i gang med starte op??


Mit grafikkort er et Asus GTX 275 som er helt nyt (ca 1 md) jeg kan ikke blive klog på om jeg har problemer med stik 1 (det gule) på mit kort eller om det er driveren. da jeg satte det i første gang ville det heller ikke tænde skærmen ved opstart første gang, kun når det sad i stik 2 (det hvide) prøvet så med en nyer driver 190.38 hvor jeg fik det til at køre fint, indtil jeg ins 190.62 begyndte den at skabe sig igen.

men lige nu virker det... men som sagt så tænder den ikke min skærm ved BIP som normalt


Har også en 46" på som virker fint i både stik 1 og 2





Tråden blev redigeret 1 gang, sidst af Sjakalen d. 28-08-2009 10:33:26.
bornholm
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-08-2009 11:05:10
Svar/Indlæg:
2958/84
Har du i BIOS sadt den til at boote op på PCI-e. at den ikke står til PCI.


Sjakalen
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-08-2009 11:10:12
Svar/Indlæg:
1978/216
Hmm godt spørgesmål, men det skulle jeg da mene 😳 men dobbel tjekker lige


Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
28-08-2009 11:12:49
Svar/Indlæg:
15851/630
GFX driveren. Forceware 190.62 er meget bugget og rigtig mange har problemer med den. Det har jeg også f.eks efter et Vantage run clocker det ene GFX ikke ned til 2D speeds.

Prøv at afinstallere driveren og smæk skærmen på den udgang du normal bruger. Hvis du her fint kan boote og genstarte uden den laver det nummer, ja så kan du se at det er GFX driveren der laver gid.
Jeg vil anbefale at prøve 186.18 driveren.


Sjakalen
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-08-2009 11:25:35
Svar/Indlæg:
1978/216
I min bios stod den til PEG og der var 2 at vælge imellem PEG eller PCI. så har sat den til PCI hvor den starter fint op på stik 1 (det gule) når den bipper

Hvad er PEG ??? det må sq da være det andet stik som jeg sætter min fladfætter på

Asus P5Q Deluxe bios v.2201



Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af Sjakalen d. 28-08-2009 11:37:07.


Noltus
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-08-2009 11:51:52
Svar/Indlæg:
2199/323
Kig her :http://www.rojakpot.com/freebo... lidt nede under Graphics Subsystem står der en del


Sjakalen
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-08-2009 19:03:13
Svar/Indlæg:
1978/216
#3 Nu har jeg lige lagt Win 7 om, da jeg har købt mig en VelociRaptor 74 GB til Win 7.

og har ins 190.62 så starter min skærm fint på stik 1 (det gule) men så snart jeg sætter min 46" på tænder min skærm først når Win 7 er godt i gang med load

Har også prøver at sætte bios default og den står til PEG standart heller ingen forskel på om den står til PEG eller PCI

Nu prøver jeg så at afins 190.62 og ins 186.18 i stedet for og se hvad der så sker

Efter afins af alt hvad der heder Nvidia vil den heller ikke tænde min skærm så snart jeg sætter min 46" på heller ikke med 190.38

Nu prøver jeg lige med 186.18 håber ikke det er mit kort!!


Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af Sjakalen d. 29-08-2009 19:52:40.