Vista HP 64bit, langsom til at lukke ned.

Software/OS d.  28. august. 2009, skrevet af 187man
Vist: 640 gange.

187man
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-08-2009 14:28:59
Svar/Indlæg:
3334/378
Hej, søger lidt help til at reducer shutdown tiden på min vista hp computer.
Hardware er som min profil.
Når jeg slukker/lukker ned, kan det tage flere minutter før den slukker ☹ :no:

Fejlen skete et måneder siden, og ved ik rigtig hvorfor.
Har google lidt og har fundet lidt selv
F.eks: WaitToKillServiceTimeout men det rådes til at gøre det forsigtig 😉

Bruger CCleaner til at rydde op på computeren, kan den have ændret på registret-listen?

Miccim
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-08-2009 17:10:32
Svar/Indlæg:
3232/127
Min havde en forkert lyddriver som gjorde netop dette. Bare et longshot. Evt afinstaller den og prøv at se hvad der sker :)


187man
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-08-2009 17:16:04
Svar/Indlæg:
3334/378
Jeg har en creative x-fi music sound Blaster, vista 64bit driver fra dem 😲
Ps. Min lyd virker fint ellers 🙂


Ubehage
 
Superbruger
Tilføjet:
28-08-2009 18:13:56
Svar/Indlæg:
905/100
#0

Det kan skyldes, at Windows "rydder" hele swap-filen inden der lukkes ned.
Det kan man selv indstille, om den skal eller ej. Men kan ikke helt huske hvor 😛


BeoWulf_Beo
 
Superbruger
Tilføjet:
28-08-2009 18:20:27
Svar/Indlæg:
1186/81
start, kør, skriv regedit, tryk ok, navigere dig hen til følgende sti: HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control/Session Mannager, og Klik på Memory Mannagement (uden at åbne den)

så ude til højre skulle du gerne have en linje der hedder : ClearPageFileAtShutdown

Hvis den står på 0 er det ikke fordi den ryder swap filen, og så ligger dit problem et andet sted, men hvis den står på noget andet end 0, så prøv at ændre den til 0, og så genstarte.

Så skulle lukningstiden gerne forminskes voldsomt meget.

Havde selv problemer med det på et tidspunkt 😉


187man
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-08-2009 18:25:45
Svar/Indlæg:
3334/378
#3+#4, tak for imput 😲
Det må jeg hjem og prøve efter arb 😉


Miccim
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-08-2009 20:30:28
Svar/Indlæg:
3232/127
#2 Det var egentlig skægt, for det har jeg også. Og min lyd virkede også perfekt :)


Mr.
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-08-2009 20:40:13
Svar/Indlæg:
4106/224
Hvis ikke du har taget UAC fra, så kan det også skyldes det 🙂 Det er i hvert fald min erfaring.


TontonE
 
Superbruger
Tilføjet:
28-08-2009 21:39:45
Svar/Indlæg:
1093/51


Morten-[TB]-
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-08-2009 21:50:10
Svar/Indlæg:
4310/364
Og ellers en masse programmer kan også tage en del af æren. En ren computer, er en hurtig computer 🙂


187man
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-08-2009 20:59:58
Svar/Indlæg:
3334/378
#4, den var slået fra, men det hjalp ikke på det 😕
Har fjernet/afinstalleret programmer som jeg ikke rigtigt bruger mere, men det hjalp heller ikke 😕 😕
#8, har ik prøvet linkets program endnu.
#9, er ik meget for at reinstallerer vista..... har ret mange familie billeder osv.
Ps. og har ik backup af vista sp1&sp2 😉

UAC har jeg også slået fra, men det hjælper heller ikke 😐


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af 187man d. 29-08-2009 21:01:35.