SPAM-tråd for arbejdsløse og alle andre...

Soap-Box d.  04. september. 2009, skrevet af tatoo1956
Vist: 1120 gange.

tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
04-09-2009 13:09:23
Svar/Indlæg:
1630/101
Jeg har aldrig i mit liv været arbejdsløs, har lavet alt fra gulvfejning og rengøring af drejebænke (fjernet metalspåner) til job i U.S.! Mulighederne for unge i dag er rystende dårlige men lidt penge får man dog i dag alligevel selvom kriterierne er mildest talt retarderede for at opnå dem.
Jeg sled min ryg og andre lemmer ned og får en pension nu på 11.000 kr. pr. måned før skat - ikke meget for en alenefar til 2 piger på 4 og 6 år men er stadig lykkelig for at jeg bor i Dk og ikke sulter eller tigger nogen om hjælp for at overleve.

"Skift regeringen ud" siger mange.. Danmark er blevet et "lovhelvede" af format men hvem skal egentlig vises den tillid at sidde på posten, jeg har ikke, gennem mine 53 leveår hørt andre ærlige politikere end Anker Jørgensen tale... og han var den sidste "Arbejder" landet ser som Statsminister nogensinde - i dag er "de kloge" jo dem som læser og erfarer hvad andre skriver - gad vide om dem som skriver bøger egentlig ved hvad de taler om????
Lad os alle høre hvad I egentlig mener om Danmark lige nu..


Tråden blev redigeret 2 gange, sidst af tatoo1956 d. 04-09-2009 13:17:57.
morra19
 
Moderator
Tilføjet:
04-09-2009 13:30:43
Svar/Indlæg:
2659/467
Jeg er ikke rigtig sikker på hvor jeg skal starte og slutte, eller hvad jeg egentligt skal svare på eller ej. Jeg er heller ikker sikker på hvad U.S er, ud over hvis det er landet du snakker om, men here goes.

Du skriver at mulighederne i dag er rystende dårlige for unge, hvilket jeg må stille et endog meget stort spørgsmåltegn ved. Tror næppe du finder et land hvor mulighederne står åbne som de gør i DK. Alle kan få sig lige præcist den uddannelse de ønsker sig, uden at skulle betale for noget som helst, andet end bøger. De får penge af staten til at uddanne sig med, og de kan sågar låne penge ved siden af til en god rente, hvis man ikke kan nøjes.

"Skift regeringen ud" siger mange, mjae, jeg er ikke en af dem. Som det ser ud pt. er jeg ganske glad for at vi har haft en liberal regering ved magten, som har formået at barbere vores udlandsgæld ned til et minium i opgangstiderne. Dette har gjort at vi har råd til at søsætte redningspakker i et pt. kritisk marked. (man kan så argumentere for redningspakkernes virken, men det undlader jeg).

Jeg er ikke sen til at anerkende det menneskesyn som f.eks. SF fik et brag af et valg på ved sidste afstemning, men må desværre sige at deres politik simpelthen ikke lader sig gøre uden at gældsætte det hele, eller bremse udviklingen.

Angående om vi har haft den sidste arbejder som statsminister - det kommer an på om en folkeskolelærer er arbejder. De er jo reelt bacheloruddannede i dag, hvilket gør dem til akedemikkere. Jeg tror ikke vi ser flere arbejdere, som dem du efterlyser. Tror måske også tiden er rent fra de "glade" dage hvor man ikke behøvede den store viden i økonomi for at drive en regering.

Slutteligt vil jeg nævne, at det piner mig, at jeg stemmer for at have en liberal regering, men ikke kan slippe for DF.

PS: Jeg har ikke noget at lave på arbejde pt. så tror ikke der går så lang tid før jeg også står i arbejdsløshedskøen.


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
04-09-2009 13:45:54
Svar/Indlæg:
1630/101
U.S. er U.S.Airforce mm. og hvad angår mulighederne for unge.. de er ikke "forberedte" i dag som "dengang far var dreng" med lugning af roer, hyppe kartofler.. bydreng mm.! Forberedelsen til at intet arbejde er "dumt eller unødigt" eksisterer ikke mere i den grad for job's i dag er anderledes udformede grundet automatisering mm. MENTALITETEN er ændret (som den nødvendigvis er tvunget til at være gennem tidernes skiften), en Statsminister behøves ikke have en økonomisk uddannelse - man har embedsmænd.. pointen er ÆRLIGHED som politiker, den tillader jeg mig at anfægte med de politikere vi har i dag for en politiker vil tækkes vælgerne liige til personen sidder i stolen / taburetten og kan undskylde sig med at oppositionen umuliggør alt.. bolden triller ☹


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
04-09-2009 14:14:21
Svar/Indlæg:
2659/467
Jeg tror det bunder lige så meget ud i, at det at være på støtten er ok i dag. Det var det ikke "dengang far var dreng". Jeg ville sku også få hug hvis jeg kom hjem og sagde at jeg gik på støtten. Man tager det job man kan få, og så må man klare den derfra.

Men kan da godt forstå folk, hvem gider slides op, hvis man kan fise den af derhjemme på støtten? Det eneste saglige argument er, at man kan få flere penge i job end på støtten.

Hehe, ærlighed findes ikke i politik i dag, der findes gradbøjninger af det. Trist - ja.


OverLorD
 
Superbruger
Tilføjet:
04-09-2009 16:09:17
Svar/Indlæg:
1471/40
For lige at tage den med Anker Jørgensen først.

En politiker der tillader sig at kalde anderledes tænkende for "Borgerligt pak", er efter min mening ikke et værdigt menneske. Han lider af det typiske venstrefløjs traume, hvor man betragter folk af en anden politisk observans som værende slette eller dumme mennesker. På det politiske plan fejlede han massivt. Den økonomiske politik Danmark førte i hans regerings var en katastrofe, der flere gange var tæt på at føre til en stats bankerot. Udenrigskpolitisk var han dybt uansvarlig, grænsende til det landsforræderiske.

Med hensyn til ungdommens vilkår i dag.
De er et produkt af de muligheder, grænser og udfordringer, som deres forældre, udannelsessystemet og resten af samfundet har givet dem. Muligheder er der nok af, udfordringer og grænser kniber det mere med. Jeg læser til dagligt HF sammen med en flok unge mennesker, der alle som en, er nogle fantastiske personer. Fulde af gåpåmod og et ønske om at "blive til noget", men hold da op hvor er de ømskindede. Den mindste modgang og de stopper op og slår op i banen. Ingen har forberedt dem på modgang, for mange er det et chok, at verden ikke ligger klar, og venter på at blive indtaget. Gennem hele deres opvækst er de blevet pakket ind i vat og båret frem på hænder og fødder. Egentlig bearbejder jeg dem ikke, det er os, de ældre generationer, der bærer ansvaret. Alt i alt er jeg dog ganske optimistisk på deres vegne. Som en lille krølle på ovenstående svada: I 70'erne fik vi samme brandbulle af der ældre generationer. 😉

Skift regeringen ud?
Med hvad? Socialdemokratiet, der baserer deres politik på misundelse, småborgerlig konservatisme og en syg ide om middelmådighedens selvtilstrækkelighed, nej tak! Kunne SF slippe af med det levn af betonsocialisme, der stadig præger dele af partiet, kunne de såmænd godt tænkes at kunne bidrage med noget positivt. De radikale er der vel ingen der efterhånden ingen der regner med. Enhedslisten og Dansk Folkeparti er to alen af et stykke. Lige intolerant, forstokkede og utroværdige er de.

Danmark lige nu?
Der er mange ting som vi kunne gøre anderledes: Der er stadig mennesker, der aldrig har fået en chance, der stadig alt for mange der ikke bidrager med noget til samfundet. Tag debatten om vores fremmede gæster. De små racistiske stakler der til stadighed fører krige mod den anden fløj, som kalder alt og alle der tillader sig, at kritisere det fåtal af vores gæster, der ikke opfører sig pænt, for værende racister eller det der er værre. Folk i almindelighed har ingen respekt for politi og andre myndigheder. De fleste af os har nok i os selv, ingen udviser fornøden respekt for andre. Skulle nogen være i tvivl om det, er jeg dybt liberal i min tankegang, det er ikke ensbetydende med at jeg hverken er et slet menneske eller har nok i mig selv. Ligeledes har jeg mange venner der tilhører den modsatte fløj, de er ikke alle landsforræderiske stofmisbrugere, en vildfarelse jeg led af i min ungdom.
Godt nok huserer den såkaldte "finanskrise", men i det store hele, går vi stadig og hygger os i vores lille smørhul. Bare vi ikke glemmer, at der er en verden uden for vores dør, hvor tingene ikke altid er, som de burde være.


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af OverLorD d. 04-09-2009 16:10:36.


jmose
 
Moderator
Tilføjet:
05-09-2009 00:25:54
Svar/Indlæg:
3850/534
Med fare for at lyde useriøs...Så vil jeg skide staten/regeringen og kommunen et stykke. De har intet gjort for mig. Min 100.000+ skattekroner indbetalt hvert år de sidste 10 år er røge lukt i lommerne på de forkerte.

Når og hvis jeg nogensinde får råd eller mulighed for det er jeg den der er skredet fra Danmark.Riis
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 00:32:15
Svar/Indlæg:
4657/53
#5
Jeg er da ret sikker på at der ikke er nogen der holder dig tilbage , med mindre du sidder i fængsel 😀
Kan man ikke lide lugten i bageriet ....

Jeg har bare lidt svært ved og se hvor du kunne flytte hen og ha det bedre.


jmose
 
Moderator
Tilføjet:
05-09-2009 00:56:38
Svar/Indlæg:
3850/534
#6

Alle andre steder end Danmark.

Jeg har et handicappet barn som vi stort set ikke kan få hjælp til..Vi bor i et såkalt velfærds samfund hvor kommunen bifalder at man kan blive nødt til at sælge sit hus for at give sit handicappede barn den bedste hjælp..

Velkommen til hverdagen i Vejle 😉


crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 02:03:24
Svar/Indlæg:
7685/221
#7
Sorry for dit barn.
Men tror du ik også du kommer til at betale selv i et andet land, det er jo ik noget du kan forsikrer dig imod..Nu hvor "skaden" er sket...Så tror nok du vil opdage at der ik er så slemt her alligevel


jmose
 
Moderator
Tilføjet:
05-09-2009 06:50:46
Svar/Indlæg:
3850/534
#8

Præcis min pointe. Jeg betaler stort set selv alt. Så kan det være ligemeget hvor jeg bor.


Fearless
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 08:01:39
Svar/Indlæg:
4533/104
#9 jeg føler med dig, det må være umenskeligt hårdt at have det ansvar og den pligt og så at finde ud af at der ingen hjælp er at hente fra det offentlige.

i stædet gir vi tusindvis af kroner væk i støtte til andre lande og til folk der kommer hertil.. trist samfund ,trist siger jeg bare.

før man kan begynde at hjælpe andre lande bør man imo finde ud af at feje foran egen dør først(løse egne vigtige problemer først)

og det mener jeg vi er elendige til her i lille dk.

jeg ser desværrer ikke noget parti lige pt. som har alle de ting i som jeg gerne så gjort, jeg ser lidt fra SF, lidt fra DF, lidt fra soc dem. og lidt fra venstre som jeg bryder mig om og desværrer en masse lort fra både ny alliance(eller hva de nu kalder sig) samt enhedslisten og konservative som jeg absolut ikke bryder mig om men nok om det nu, der er desværrer ikke noget enkelt parti jeg ka stå inde for 100% og jeg har ærligt talt ærvet mig hver gang jeg skulle stemme, dog føler jeg det som min ret(pligt) at stemme og har derfor stemt lidt forskelligt de sidste par år.

jeg står selv arbejdsløs lige pt på trods af en uddannelse på handelskolen hvor jeg forgæves har forsøgt at finde en holdbar læreplads til at færdiggøre min uddannelse med og har måtte sætte dette på pause. Jeg har derfor haft løse jobs de sidste små 2 år , efter mit sidste job prøvede jeg så Teknisk skole men fandt dog ud af at det ikke var den vej jeg skulle og siden jeg stoppede der(april måned) har jeg i mange måneder forsøgt at finde job. Jeg har så søgt ind på HF nu, da det lignede sidste mulighed, er så desværre kommet på vente liste og håber på at få besked inden for den 1 1/2 måned der er hvor de lader nye komme ind. hvis dette ikke sker ved jeg ikke hvor jeg skal gøre af mig selv, i mine øjne ser det meget håbløst ud. Som 23 årig uden færdiggjort uddannelse atm og med så få arbejdspladser ledige specielt til de unge , hva enten det gælder lærepladser eller ufaglært arbejde.(hørte forleden at ca 20% af alle unge mænd i østjylland/midtjylland er arbejdsløse)

anyways min point er at jeg klart forstår #0.Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af Fearless Angel d. 05-09-2009 08:06:27.


LarsL
 
Superbruger
Tilføjet:
05-09-2009 09:04:35
Svar/Indlæg:
445/37
Tja tjo, er nu stadig glad for det er en borgerlig regering selvom jeg hverken er højt lønnet eller har røven fuld af penge, har altid fundet mig et eller andet at lave ligefra butik, senere kontor og nu med hjerneskadede mennesker.

Men har dog lidt ondt i røven over nogle få ting, bla efter at have gået uden arbejde noget tid, klaret mig selv for hvad jeg havde på kistebunden i lang tid, indtil jeg kan se det var pænt svært at finde et job, en veninde siger hvorfor jeg ikke går på kommunen for at få kontanthjælp, så det gør jeg, jeg gør dem flere gange opmærksom på jeg ikke er sikker på om jeg er berettiget, kommer dog i aktivering 2 dage efter jeg har meldt mig på trods af de ikke kan svare på om jeg er berettiget på at modtage det, 3 uger efter får jeg brev på at jeg ikke har krav på kontant hjælp, det endte dog med de måtte betale for 3 uger, da jeg havde overholdt min del af aftalen, idag tager jeg alle de vagter jeg kan som vikar på et hjem for hjerneskadede.
Fik et fint brev fra kommunen da jeg fik afslag, "udfra givne oplysninger er du ikke berettiget, vi beder dig aflevere kopier af konto udskrifter fra dine 2 konti siden 1 januar, samt få en vurdering af din bil hos en autoriseret forhandler samt om mulighed for at tage lån i denne eller salg, samt om mulighed for at tage lån i dit hus, samt opgørelse over aktier og obligationer"
Ja så tænker man, jeg har knoklet for at være så vidt mulig gældfri, min bil er betalt ud, skylder lidt over en halv mill i huset, kontoen i minus, og nu vil de have jeg sælger eller tager lån i min bil samt yderligere lån i huset, går så udfra når de penge så er brugt til at leve for, at jeg så kan søge kontant hjælp igen, så vil den ikke kunne dække udgifter til lån i bil og hus, bilen sælges, ingen bil, noget mindre arbejde at finde uden den. samt hvis aktier og obligationer skal sælges selvom det er ret beskedet antal er det pt 15 kilo ud af vinduet pga finanskrisen, har dog måtte sælge hvad jeg havde af obligationer, tabte 5 kilo på dem, men så var kassekreditten da ikke på max mere.

Så man skal sku bo til leje og ha masser af gæld, ingen bil eller andre værdier og man kan få, kan jeg sku godt få lidt meget ondt i røven over når man har haft arbejde de sidste 10 år.

#7 jmose bliv ved med at rende kommunen og regionen på dørene, mit indtryk og hvad jeg hører fra et garvet personale i mit nyere vikar job med handicappede er det dem som har en familie der bliver ved med at kæmpe med kommunen som opnår at få hjælp, ser flere at de borgere jeg arbejder med som har støtte, men egentligt andre som har mere brug for den men ikke får den.#12
Riis
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 13:15:33
Svar/Indlæg:
4657/53
Kontanthjælp er for mennesker uden midler ,så længe du ejer noget har du midler .
Så ja du skal sælge bilen / huset og hvad du ellers har af værdipapir.
Før du kan få noget.


mfcods
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 13:50:48
Svar/Indlæg:
4017/208
#0 det er et fucked up system vi har. Har været ind og ud af forskellige arbejds former og uddannelser sidan '98. Er somregl endt på kontant hjælp og har rendt rundt på en produktion skole :(
Jeg fik konstanteret asperger syndrom for 5-6 år siden.
Efter det blev konstateret kom der en sagsbehandler og foreslog mig førtidspension. Efter 2 måneder diskuteren med de gamle, valgte vi så at tage imod tilbudet.

Jeg får i øjeblikket udbetalt næsten 11.000 om måneden. Jeg bor alene og har hverken job eller uddannelse. Jeg forstår mig ikke på særlig mange ting. Men synes alligevel det er fucked at jeg får så mange penge når jeg har været så lidt tid på arbejdsmarkedet. Det er som om at det er kommunernes løsning på at hjælpe autister.

Jeg vil skide gerne ud og mærke at jeg tjener mine penge. Men det skal åbenbart være under beskyttede forhold og alt mulig andet pis


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
05-09-2009 14:33:00
Svar/Indlæg:
1630/101
Hold da op, det er da lidt befriende (og skidt for Dk) at læse at jeg ikke er den eneste som ikke stoler en disse på vores politiske system / er totalt på herrens mark med at stemme. Gid der var plads til lidt Naivitet stadig så man kunne beholde troen på de folkevalgte 🙂


crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 15:05:49
Svar/Indlæg:
7685/221
#13
altså hvis du absolut selv vil ud og tjene dine penge, er der jo ingen der kan forhindrer dig i det. :no:
Har du selv mulighed for at finde en arbejdsplads der vil tage dig ind, kan du jo bare begynde og midlertidig sætte din førtidspension på hold... Så istedet for at brokke dig over at staten sørger for at du har en indkomst uden at arbejde.(pga sygdom) og ikke er tvunget ud i gaderne med en tiggerskål og skal leve af hvad du kan tigge dig frem til, som er eneste mulighed i andre dele af verden... så vær da lidt taknemlig over det system du lever i..


OverLorD
 
Superbruger
Tilføjet:
05-09-2009 15:15:25
Svar/Indlæg:
1471/40
Det er selvfølge aldrig gode tegn for demokratiet, når en relativ stor gruppe af vælgere ikke stoler på systemet, og langt hen af vejen, kan jeg sagtens følge dem. Dagens politikere er uden visioner, de er i politik for politikkens skyld, ikke for at ændre samfundet til det bedre. Alt for mange love bliver fremsat på grund af enkeltsager, de folkevalgte vil gøre alt for at skaffe stemmer.

Som vælgere påhviler der, dog også os et ansvar, hvis vi ikke tager del i de politiske beslutnings processer på græsrodsplan, lader vi de professionelle køre showet, og så bliver det på deres præmisser.


Shadowhunter
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 15:49:10
Svar/Indlæg:
5474/39
#16

OverLord syntes også politikerne går i små sko nogle gange... Når de kan få en sag op køre om Muslimske kvinder i en krise tid... Hvor det i mine øjne er lidt uinteressant spørgsmål.

Der er bare kæmpe problemer, der er vigtigere tage sig af... Eksempel, Få gjort et eller andet, så kan få taget konkurrancen op mod de billige østliggende lande.... Få fundet ud af hvad skal ske og gøres... Måske også få fyret nogle af de topleder, der får for meget i løn....

Hjælper ikke en skid, hvis den almindelige arbejder går ned i løn. Hvor bossen så tager næsten hele kagen... Uden næsten er et stykke tilbage til de ansatte... Det er i orden tjene meget hvis man kan bevise man er noget værd. Uvidenhed nogle gange er bare forkert. Eksempel hvis man køber en billet til fodbold kamp, og man ikke ved at en spiller får bonus. Ud over den kontrakt, han har lavet med klubben...

Da vil det jo ikke være menneskets frievillege, der gør at han for masser af penge. Men bare uvidenhed....

Jobs: Kan altid melde mig til min værnepligt, så få lidt penge i tanken igen... Hvis så ikke kan finde andet, i mens inde til værnepligt... Så tager jeg nok til Afganistan, så må tjene lidt penge ved det...

Angående kvinder tror bare holder mig fra få børn... Der skal nok være nogle i verden kan overtage min plads... Da mennesket i forvejen ved udslette sig selv, på grund af overbefolkning... (mangel på mad og globale opvarmning måske)


Svaret blev redigeret 5 gange, sidst af Shadowhunter d. 05-09-2009 16:01:47.


anru2007
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 16:11:37
Svar/Indlæg:
5871/422
Har så lige fundet ud af at de vil skære 25 mio. af på vores udd. system, og 200 mio. på hf'ere :no:


Jeg tror og vil tro det til det modsatte er bevidst, at vores politikere er levebrødpolitikere, ikke noget andet....

Penge er åbenbart vigtigere end samfundet... 😕 😕


crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 16:48:50
Svar/Indlæg:
7685/221
#18
samfund uden penge = zimbabwe 🤣


anru2007
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 17:25:13
Svar/Indlæg:
5871/422
-#19 det er jo ik det jeg snakker om...

jeg snakker om at politkere tænker mere deres pengepung end samfundet som sådan... 😛


Fearless
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 17:27:59
Svar/Indlæg:
4533/104
#19 lol, good one.

#18 a hva vil de skære i ?

#17 enig i at der er for meget focus på for latterligt lamme små ting i stedet for at løse de vigtigere ting først.

men tror desværre ikke vi kan overbevise dem om det.

dog på det pungt du skriver var jeg med regeringen og mener ikke at man skal tillade folk fuldt til klædt hovedbeklædning lige meget hvad/hvem de så er.


anru2007
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 17:29:41
Svar/Indlæg:
5871/422
#21 ressourcer til eks. HTX udd.


Mapples
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 17:33:40
Svar/Indlæg:
6166/270
#20 velkommen til den virkelige verden. 🤣


Jeg har det sådan at jeg ikke gider at stemme på nogle partier når der bliver snakket om skattelettelse og højere afgifter.

De skulle hellere bruge pengende fra skattelettelserne til at få styr på uddannelses systemet og sundhedsvæsnet her i danmark.

Har altid stemt socialdemokratisk, men når de begynder at snakke om at hæve de grønne afgifter, så går jeg sgu i stampe.
Vi betaler satme dyre grønne afgifter nok.

Jeg er SÅÅÅÅÅ træt af de skide politikker. 😩


crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 17:49:33
Svar/Indlæg:
7685/221
ja du har ret anru2007.eller har du??
personligt ser jeg ikke frem til at pengene fosser ud af kassen som da de blegrøde sad på pengene og gav os en gæld der var så stor at vi fanme ikke engang ku finde ud af betale de årlige renter. det til trods for at de næsten dagligt fandt på nye afgifter og skjulte skatter for at holde næsen ovenvande.. :no:


Mapples
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 18:00:17
Svar/Indlæg:
6166/270
#24 Det kan vi heller ikke nu takket være de blå fjolser.
De har kørt landet i sænk mens de bare sidder og glor som et par dumme tosser der ikke fatter hvad der sker rundt omkring dem.

Da VK kom til i 2001 var Danmarks gæld faktisk på vej nedaf takket være de såkaldt "blegrøde" det er et fakta, som mange af VK og såmend også DF's vælger nægter at anerkende.

Da transportstøtten til de offentlige transportmiddler blev fjernet i 2001 steg billetten voldsomt.
Jeg opleveder at min månedelige pendlerkort steg med omkring 100 kr om året, og det er en sindsyg stigning, når den under SR kun steg med ca. 10 kr. om året.

JA pengene fosser ud af statskassen, det gør det skam også under VK i dag, pengene fosser bare ud til skattestop og skattelettelser.

ang. nye afgifter, så er de blå sgu ikke bedre.
Der er kommet mange forskellige afgifter under regeringen som jeg ikke kan huske navnet på.

Få venligst styr på dine facts når du kævler læs om hvor slemme SR var.


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Mapples d. 05-09-2009 18:01:30.


crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 18:09:22
Svar/Indlæg:
7685/221
#25
Det er muligt at de fosser ud idag også, men det er så penge vi har og ikke penge vi må ud og låne til store renter og det er da en væsentlig forskel... :yes:

ps. ja jeg stemmer Df så nok derfor jeg ikke er enig med dig 🤣


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af crankyrabbit d. 05-09-2009 18:11:16.


Mapples
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 18:32:43
Svar/Indlæg:
6166/270
#26 Ja det er okay at du stemmer på DF.
Jeg har ikke den fremmmedfjendske holdninger som de har (Det er så min mening.) 😛


Ærgelig talt så ved jeg ikke hvilket parti man skal stemme på næste gang, for det er altså at vælge mellem pest eller kolera.#28
Riis
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 18:51:02
Svar/Indlæg:
4657/53
Jeg stemmer Venstre, det ligger jeg ikke skjul på. Jeg har fået nok af socialdemokratisk håbløse politik. Ja sammen med SF total hjernedød politik.
Og pumpe en masse penge ud af statskassen, og ud i samfundet ,for at skabe vækst.
Er ingen løsning og hæve skatten er heller ingen løsning,nærmest modsat.
For det betyder bare at vi skal ha mere i løn og det ødelægger konkurrence evnen.
Danmark skal ikke konkurrere med østen ,men på kvalitet.
Da vi ikke kan betale husleje med en skål ris.

Og den sidste nye fra socialdemokratiet og SF om vi skal til og betale pr km vi køre,for så at afgiften falder på nogen biler.
Total hul i hoved, det virker måske i København hvor der køre busser,men det gør der altså ikke i VestJylland.
Og der er heller ingen grund til og smide penge i offentlige transportmidler i vestJylland da afstandene er for store, så det er håbløs.

Skulle man tage bussen ned og hente en pizza hos den lokale. vil det tage 1 time og 30min, før man er hjemme igenhttp://www.nationalbanken.dk/D... !OpenDocument


OverLorD
 
Superbruger
Tilføjet:
05-09-2009 19:29:08
Svar/Indlæg:
1471/40
Hmm, måske vi skulle grave ham den gamle Østriger op ( i ved ham med overskægget og den underlige frisure). Han havde da styr på tingene NOT

En af de ting der har gjort Danmark til verdens bedste land (Jeg mener det sgu 😎 og jo jeg har set meget rundt omkring i verden ) er at vi aldrig har haft, eller villet de store politiske omvæltninger, ser vi bort fra tosserne på yderfløjene (Dele af DF og Enhedslisten) er der faktisk ikke så stor forskel på hvad de forskellige partier vil. Jo vel de strides om detaljer og småting, men i det store og hele vil de det samme.

En anden ting er at, store dele af befolkningen er blevet for ligeglade, til at deltage i det politiske arbejde og bare brokker sig.

Kommer SF og Socialdemokraterne til magten, bliver de nødt til at føre en politik tæt på den der føres i øjeblikket.

Den store fare IMHO, bliver hvis Rød-Fascisterne fra Enhedslisten får nogen indflydelse, dette sammenrend af gammel kommunister, er uden for pædagogisk rækkevidde 😎


Stensgaard
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 19:49:52
Svar/Indlæg:
2620/327
Til de fleste af jer: Der ER altså ikke ret stor forskel på Venstre og Socialdemokraterne - det er detaljer, de to partier er uenige om. Og vores store udlandsgæld skyldes samtlige regeringer fra 60'erne til og med 80'erne. Schlüter begyndte så småt at rette op på det, men ellers har BÅDE Nyrup- og Fogh-regeringen ført en fornuftig økonomisk politik - det er BÅDE 90'ernes og 00'ernes økonomiske styring der gør, at vi er forholdsvis godt rustet til finanskrisen. At snakke om forskellen mellem S og V er som at diskutere, om pink er bedre end lyserød!

Så drop fløjkrigen og diskutér politik i stedet 😐


crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 19:52:57
Svar/Indlæg:
7685/221
javel dad
da ellers hyggeligt med sådan en lille skyttegravskrig 🤣


Stensgaard
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 19:57:02
Svar/Indlæg:
2620/327
#28 Jeg er selv bilejer og bor i Sønderjylland - og jeg går bestemt ind for roadpricing til gengæld for lavere registreringsafgift (det gør FDM for øvrigt også). Der skal jo ikke være ens priser på alle veje - motorvejene og andre meget belastede veje skal være dyre, andre veje skal være billige eller gratis - det er det, der snakkes om, og det er ikke kun S og SF, der gør det. Så kan vi gjort noget ved vores latterligt høje registreringsafgift på fornuftige biler, og så bliver det dem, der belaster infrastrukturen mest, der betaler mest.


Stensgaard
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 20:05:58
Svar/Indlæg:
2620/327
#9 Det kan jeg sagtens følge dig i. Da min kone blev syg, var det heller ikke meget hjælp, vi fik fra sundhedsvæsnet - vi endte også med at betale rigtig meget selv. Jeg går sådan set ind for et godt offentligt sundhedsvæsen - men hvis det skal være så dårligt, som det er nu, så kunne vi måske lige så godt afskaffe det og betale selv. Og igen - det er blevet forringet både under Nyrup og Fogh...

Dog kan jeg sige, at det trods alt er en hel del bedre i Haderslev Kommune, end det var i København.


OverLorD
 
Superbruger
Tilføjet:
05-09-2009 20:06:45
Svar/Indlæg:
1471/40
#30.
Du har jo egentlig ret 🙂

Jeg kunne sagtens forestille mig at SF efterhånden overtog rollen oppositionens største parti. Tror tiden er løbet fra socialdemokratiet.


#35
Riis
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 20:19:00
Svar/Indlæg:
4657/53
Med roadpricing for man kun det ud af det, at trafikken bliver flyttet fra de store veje til de små kommune veje , som skulle være gratis og køre på.
Dvs alle lastbiler flytter ,da der er mange penge og spare for en vognmand, da lastbiler køre mange km om dagen. typisk 600 til 1000km.

Og så kommer alle andre nærig røv, som heller ikke vil betale.

Så skal vi ha roadpricing skal det koste det samme pr km , lige meget hvor man køre.

Det er bedre og smide 1 kr eller hvad det nu skal være , i afgift på brændstof .
Så betaler alle for miljø, dem der køre i store biler betaler mere da de køre korter pr liter.

I København / Århus kunne man lave noget roadpricing i den indre by, hvis de mener at bilerne skal ud af byen.


DJ
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 20:59:38
Svar/Indlæg:
1429/232
Jeg vil skynde mig og sige jeg ikke har læst alle indlæg i tråden. men kan dog ud fra den del jeg har læst vurdere at folk er utilfreds med regeringen som den er idag.

Men men men, skulle vi ikke lige se os lidt omkring, og sætte pris på de ting som vi har der fungerer ganske udemærket herhjemme.
nu tænker jeg på ting som uddannelse/sundheds systemet.
Der er selvlfølgelig fejl i alting hvis man leder med lys og lygte, men generelt mener jeg vi skal være glad for det vi har, det er der ikke ret mange steder i verden man kan forvente.
Jeg er rigtig glad for at bo i denne del af verden, jeg syntes tingene ofte fungere ganske udemærket herhjemme. Især når man ser hvordan mennesker/dyr har det andre steder i verden. Så er jeg lykkelig for at vide jeg aldrig ender på gaden når jeg bor i Danmark.

Dette indlæg er nok ikke så relevant i den større regerings snak herinde.
Men syntes gode gamle Danmark lige fortjente et stort skulderklap alligevel 😀


Shadowhunter
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 21:03:31
Svar/Indlæg:
5474/39
#34
Vil sige at Socialdemokratiet ikke er det samme, som det har været. Det skyldes blandt andet svends Aukens fra fald.

Træt af folk på står at det er Social demokraternes skyld Dk. Røg ud i øknomisk gæld, det har lige så meget gøre med de mennesker der lever i landet. Tror går lang tid inden stormen lægger sig igen. Dog håber på den er ved, at tage af i styrke... P.t skulle VKO-regeringen, også være ved gæld sætte Danmmark.... :no:


Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af Shadowhunter d. 05-09-2009 21:08:31.


OverLorD
 
Superbruger
Tilføjet:
05-09-2009 21:06:38
Svar/Indlæg:
1471/40
#37. Fred være med de døde. Svend Auken var helt sikkert et godt menneske, men som politiker var han ikke min kop te.


Shadowhunter
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 21:10:10
Svar/Indlæg:
5474/39
#38

tja alle har venner og fjender, om det er ens kop te. Det afhænger jo også af ens politiske holdninger...Selve krisen, kan man sige meget om. Men igen, hvis vi ikke skal klare os mod de østlige lande. Tror bare på krisen, bliver ved med mindre vi kan lave Eksotiske vare...
Ting de ikke selv kan lave, eller finde ud af kopiere der ude...

Det kan godt være de ikke for ret meget i løn, men tror nu stadig på. Hvis der ikke sker noget tror Danmark, går hen bliver slået af de andre... Eksempel: københavnerne handler i Sverige.. Jyderne i Tyskland og England. Dog skulle vi eksporte meget, men det er ens betydende med man tjenere mere på det... suk... 🙂 Hvis den vare man eksportere ikke er blevet tilsat noget viden...


Svaret blev redigeret 4 gange, sidst af Shadowhunter d. 05-09-2009 21:18:11.


OverLorD
 
Superbruger
Tilføjet:
05-09-2009 21:24:40
Svar/Indlæg:
1471/40
#39.
Der kan vi så blive enige. Politikerne i den vestlige verden har i den grad sovet i timen, når man tillader, at der importeres varer fra lande, hvor lønninger og arbejdsvilkår er så ringe. Der er ingen politikkere der har "nosser" nok til at foreslå en sådan skat, her savner de virkeligt visioner.

En stor del af skylden ligger dog hos os forbrugere, vi køber gerne en DVD afspiller til 300.Kr fra Østen, selv om vi ved den er fremstillet under vilkår, vi ikke ville byde vores værste fjende.

Det er samme problematik, når vi taler miljø. Alle vil gøre noget for miljøet, bare det ikke går ud over dem.


Stensgaard
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-09-2009 21:55:39
Svar/Indlæg:
2620/327
#40 Du har ret - men problemet er så også, at hvis de arbejdere ikke stod og lavede den DVD-afspiller under de dårlige vilkår, ville de være arbejdsløse - og så ville de være endnu dårligere stillet. Det er det samme med børnearbejde - problemet er mere kompliceret end bare at afskaffe det og lade være med at købe varerne - for så bliver børnene bare prostituerede i stedet. Og du kan såmænd heller ikke være sikker på, at de dyrere varer er produceret anderledes.


Shadowhunter
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-09-2009 09:37:22
Svar/Indlæg:
5474/39
#40
Syntes miljø debatten nogle gange er til grin... Når man kan købe danske dåser i Tyskland. Så efter følgende slæbe dem tilbage til Danmark... Der tænker også suk, det hjælper ikke en skid sætter prisen på sukker og ting og sager op. Tror flere vil køre til grænsen og handle. Så ender det bare i højere CO2 udslip...

Hvis moral er godt


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
06-09-2009 09:45:39
Svar/Indlæg:
1630/101
Jeg er sgu temmelig sikker på at en levebrødspolitiker ville kigge en ekstra gang hvis han læste denne tråd - skulle han / hun stå til regnskab for sine handlinger ift. latterlige lovtiltag ville det ligne en udsmidning af folketinget!!! Skulle man føre en politik, som kom Danmark og Danskerne til gode, ser det ud til at mange idéer her i tråden er mere fornuftige og gennemtænkte end politikernes ideer.

Danmark ser ud til at have en "Berlinmur" rundt om folketinget for de har vidst ikke meget check på hvad vi danskere tænker.. og kan gennemskue. Jeg ser ikke én eneste som har fidus til dem på tinge til nu her i tråden 😎


crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-09-2009 10:17:36
Svar/Indlæg:
7685/221
#43
Så skulle du måske læse alle trådene igennem igen. Jeg er da rimelig tilfreds med siddende regering.Self er der ting jeg syntes ku være bedre, men det er i småtings afdelingen...Og kan da slet ikke få øje på en bogstavs kombination der skulle ku gøre det bedre end den siddende.. :no:


yaryar
 
Overclocker
Tilføjet:
06-09-2009 10:41:42
Svar/Indlæg:
174/16
Om den siddende regering er go eller dårlig om den ene politiker er dit eller dat...

Nej venner problemet er at de får en høj løn for det de gør!

Danmark skulle styres som et selskab, de 9 bedste forretningsfolk skulle styre landet så var der ikke al den kritik og brokken, for jeg er da helt sikker på at så ville lille DK blive et meget rigt og velfungerende samfund.


OverLorD
 
Superbruger
Tilføjet:
06-09-2009 10:44:06
Svar/Indlæg:
1471/40
#45.
Det er prøvet; det kaldes dikatatur 😎


Shadowhunter
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-09-2009 10:49:38
Svar/Indlæg:
5474/39
#45
Der er vi så uenige...

Syntes godt de må få mere i løn, hvis vi får noget ordenligt i stedet. For nogle går op i debat om meget lille befolkningsdel... 🙂

Det bliver spændene når de får bygget den nye bro. Om det bliver et skud i foden, eller et godt projekt. I mine øjne er det tåbeligt, så hvis der endelig skal bygges en bro. Så byg den et sted, som oppe ved aarhus...

Det andet virker bare i mine øjne som om svensker og tyskere gerne vil komme hurtigt frem og tilbage igen...

Det er godt vi endelig for Europlader til biler, så slipper man for køre med Dk skilt når man er i udlandet... 😀

Bare min holdning...


yaryar
 
Overclocker
Tilføjet:
06-09-2009 11:06:48
Svar/Indlæg:
174/16
# 46 hvordan får du det til et diktatur?

#47 nej de skal ikke belønnes mere eller forgyldes om du vil!

fejlen er at de får alt for meget og ser det som ders levevej!
hvis det var de 9 bedste erhverdrivende i DK der stod med magt staven ville vi ikke opleve problemer med venttider på sygehuse, vi ville få bedre uddannelser, bedre pleje af vores gamle! Og ja det er slet ikke utopi!

Danmarks ledelse skulle være ulønnet for efektiviteten af landet ville efter et år være kørt ind og Danmarks ledelse ville så ikke skulle mødes mere end en gang i måneden.

men ja nu kommer så alle de retur svar på mit bud om at jeg er både det ene og det andet sikkert 😎
syntes bare i lige skulle tænke over det inden og hvis i ser nogen ulempe ved det syntes jeg da i skulle give kritik af mit syn på et fungerende Danmark, men kig nu på landets 9 bedste erhvers drivende og ja fejlen i mit syn på landet skal i jo så også lige finde hos dem!


Shadowhunter
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-09-2009 11:20:32
Svar/Indlæg:
5474/39
#48

1) tror du for et amerikaner samfund, hvis det kun er de erhvervs drivende styre roret i Dk.

2) De 9 bedste skulle styre landet, tja Skal man til ud vælge hvem er de 9 bedste når kommer til stykket. Da du godt kan have en mindre biks, og stadig gøre det godt....

3) Hvis de 9 bedste styre landet, vil de nok også gøre alt for tjene mere....

4) Hvis politikerne fik 1 $ om dagen, så tror ikke der er mange du kan finde gider styre lille Dk. Eller for den sags skyld gider blande sig i politik.

5) Hvis politiker ikke for så meget i løn er han nok også nemmer at bestikke til ved tage nogle regler...

6) Tror mere eller mindre offentlige sygehus, bare bliver noget symbolsk. Men ikke nogen værdig, lige så godt kunne fjernes. SU, tror også vil tæt på også være væk..

7) bistanden vil nok også blive sådan lige kan klare dig på gaden..


Svaret blev redigeret 3 gange, sidst af Shadowhunter d. 06-09-2009 11:23:42.


OverLorD
 
Superbruger
Tilføjet:
06-09-2009 12:01:18
Svar/Indlæg:
1471/40
Problemet med den manglende tillid til vores politikere skyldes blandt andet den kendsgerning, at store dele af vælgerkorpset, er politiske analfabeter.

Alt for ofte hører man udsagn som:

Jeg stemmer på Xparti, de er gode ved dyrene. Jeg stemmer på xparti, de vil smide de fremmede ud. Jeg stemmer ikke på xparti, de vil afskaffe folke pensionen. Jeg stemmer på xparti, de vil give flere penge til mig. Jeg stemmer ikke på xparti, de vil tage min bil. Jeg stemmer på xparti leder, hun ser sød ud. Jeg stemmer ikke på xparti leder, han ligner min skolelærer.

Andre tror at bare en politiker, foreslår noget, er det allerede vedtaget.
Mange æder alt hvad de hører råt. Hører de at regeringen vil spare på uddannelses systemet, ja så er det sådan. I stedet for at sætte sig ind i tingene og være bare en smule kildekritiske.


Shadowhunter
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-09-2009 12:06:47
Svar/Indlæg:
5474/39
#50

folk er slemme til tror på alt hvad de høre... Det er også derfor man skal være sikker på loven er ved taget.. Eller om det er noget der er på diskusion, nogen syntes jeg det er svært finde rundt i...

Syntes også gået lidt kong Kristian 4 over landet. Bygger dyrt DR bygning, Dyr Broer... Suk tror de lever godt på Skatte kroner i KBH... Det er bare en tanke.... 🤡

Det positive er så kan få en god rente hos staten... 🤣 7% når det er bedst...


Svaret blev redigeret 3 gange, sidst af Shadowhunter d. 06-09-2009 12:08:58.


Illuminati
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-09-2009 12:47:53
Svar/Indlæg:
10398/435
#50, enig, pragteksemplet må være #20 🙂

Han tror at penge tages bort og går ubeskåret til politikernes lommer. Ikke at de om-allokeres og måske bruges hvor der er mere brug for dem. De 5000 praktiskpladser skal jo bare komme ud af dem nlå luft, ellers kan man da låne ... og låne og låne.

Så sker dette:
http://www.youtube.com/watch?v...

Men vi er så heldige i DK at vi har sparet i de gode år..


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
06-09-2009 16:23:51
Svar/Indlæg:
1630/101
#50 - melder mig lige til "heppekoret" for du skrev kloge ord der 😀


Jesper
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-09-2009 17:01:03
Svar/Indlæg:
2072/117
Mærk mine ord: Kristian Jensen er danmarks kommende statsminister.

Ps. Mennesket tænker typisk kun på hvad der er bedst for dem selv, og et vigtigt ord i den her sammenhæng er INCITAMENT


Shadowhunter
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-09-2009 17:26:54
Svar/Indlæg:
5474/39
#54
tja det sikkert sandt nok.. Så er vi over i filosfi og samfundsfagsverden...

Kan sige rowls vs Nizar


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Shadowhunter d. 06-09-2009 17:27:52.


arsenio3d
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-09-2009 19:34:59
Svar/Indlæg:
2823/238
Det værste ved den nuværende regering, er da at vi har en fadbamse af en statsminister, som vi IKKE har stemt på! 😲

Jeg plejede at være socialdemokrat, men de har simpelthen skiftet holdninger og værdier, fordi at det ikke kunne betale sig at blive ved med at mene det man nu har ment i mange år...
De har derfor fået en politik som minder gevaldigt om Venstres, for det er blevet upopulært at snakke om andet end skatte lettelser, og stram udlændinge politik!

Venstre er samtidig også rykket nærmere Socialdemokratiets politik, de lover en masse velfærd, afskaffelse af de uhumske toiletter, at der skal være plads til den "lille mand" masser af millioner til uddannelses systemet og jeg ved ikke hvad...

Jeg spørger bare: Hvordan kan man få alt det og samtidig give skatte lettelser?
De er godt i gang med at indfører selvbetaling over hele linien...

OverLorD
 
Superbruger
Tilføjet:
06-09-2009 19:52:11
Svar/Indlæg:
1471/40
#56
Når vi stemmer til folketingsvalg, stemmer vi på en person eller et parti. Du stemmer ikke om hvem der skal være statsminister, det er folketinget der suverænt afgør hvem der er statsminister. Lars Løkke Rasmussen er statsminister til næste valg (for Danmarks skyld, forhåbentligt også efter næste valg), eller til han får et flertal imod sig. Sådan fungerer folkestyret ( I grove træk) At du så vælger at kalde ham en fadbamse, tja der passer du nu godt til profilen af den typiske Socialdemokratiske vælger 🤣 , men er det, det værste du kan finde ved den nuværende regering, så går det vel meget godt.

Selvfølgelig flytter partierne sig, alt andet ville da være en stagnation. Verden ændrer sig, således også det politiske landskab.

Og nej, man kan ikke blæse og have mel i munden samtidigt. Med hensyn til uhumske toiletter, hvis nu ungerne havde, den mest basale opdragelse med hjemme fra, var det nok ikke så 😎 slemt


arsenio3d
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-09-2009 20:35:58
Svar/Indlæg:
2823/238
#57
Selvfølgelig stemmer folk da for at få en bestemt person i førersædet, alt andet er da at være naiv, kan godt være at selve reglerne og måden tingene gøres på inde på borgen, er anderledes, men et partis chancer for succes er da større/mindre afhængig af hvem der er spidskandidat, selvom de har samme holdninger og politik.

Det er da til grin at man har en statsminister på posten, som bare er der, for at venstre bibeholder magten indtil næste valg (for han for fandme ikke lov til at fortsætte) hvad har han kommet med af forslag og andre gode sager? Han gemmer sig gør han, og det er bevidst, så han ikke taler over sig, som en anden Brian Mikkelsen.

Ja partierne flytter sig, men siden Venstre har fået magten er samfundet virkelig ændret sig til der grimme, det hele handler om stram udlændinge politik, hvor DF svinger pisken og Venstre adlyder, Socialdemokratiet har camoufleret sig og har næsten samme politik som venstre, da det er selvmord at turde sige noget der strider imod DF´s holdning.

Du siger at man ikke kan blæse og have mel i munden, og springer straks videre til noget andet som om at intet er sket?

HVOR skal de penge komme fra?

Smid ansvaret ud til de enkelte kommuner, siger regeringen, men de har ikke råd til at opfylde regeringens krav, men må ikke hæve skatten, for der er jo skattestop, hvad sker der så, jo enten springer de budgettet og overholder regeringens løfter, eller også får de en straf for ikke at overholde.

Så du undskylder det altså med at det er børnene den er gal med?
Hvis de nu bare vasker hænder, så ser de 15-20 år gamle toiletter ikke så dårlige ud?
Hvad med bøgerne, stole og borde, skolegårdene? Er det fordi at børnene ikke er velopdragede at der ikke bliver bygget nyt?

Siden den blå blok har fået magten, har jeg kunne mærke en masse forringelser, højere offentlig transport priser, lavere SU, afskaffelse af uddannelses muligheder, en meget fremmed hadsk stemning generelt, en mere krigsliderlig holdning, the list goes on...

Ja jeg har skal betale 1% mindre i skat nu, jeg får altså en lidt mere i hånden udbetalt men hvad er den reelle pris for denne herlige skatte lettelse? hvor meget MERE skal jeg betale for buskortet, hvor meget koster den private skole jeg vil sende min datter i om md. fordi folkeskolen ligner noget fra 2. verdenskrig?OverLorD
 
Superbruger
Tilføjet:
06-09-2009 21:22:21
Svar/Indlæg:
1471/40
Vælgerne har givet det du kalder blå blok flertallet, det kaldes demokrati. Jeg er godt klar over at ordet demokrati har en odiøs klang i munden på socialister, men sådan er vilkårene nu en gang. Så vidt jeg husker kom hverken Anker Jørgensen og Poul Nyrup Rasmussen til magten efter et folketingsvalg, men din harme gælder måske kun "blå" statsministre?

Du syntes at han gemmer sig for ikke at tale over sig? Alt afhænger af øjet der ser, jeg mener nu nok han er synlig i debatten.
Så kommer den sædvanlige smøre om en stram udlændinge politik, udlændige politikken er tilpasset den reelle verden, ikke et drømme scenario hvor vi bare lader stå til og åbner vores grænser for alt og alle. Er dødtræt af venstrefløjens retorik, så længe man ikke deler deres holdninger, kaldes man racist og det der er værre. Indrømmet dele af DF har en forkvaklet holdning til dette spørgsmål, men det er der da en nem løsning på: Stem på Venstre.
Hvor skal pengene komme fra? Man kunne starte, med at ændre måden vi betaler skat på således: Afskaf alle fradrag. De første 100.000 kroner er skattefri, uanset om det er lønindtægt, arbejdsløshed understøttelse, pensioner eller overførsels indkomst. Lad derefter alle uanset indkomst betale en vis procent del i skat. På den måde sparerstaten lønninger til de fleste ansatte i Skat og Told. De lavest lønnede får et større rådighedsbeløb, de højst lønnede får en skatte lettelse, og det bliver knapt så attraktivt at snyde i skat. Der bruges milliarder af kroner på ligegyldige aktiverings kurser, her kunne man bruge en del af pengene til faktisk at skabe arbejdspladser.

Hvilke forringelser? Lavere SU? Kom med nogle tal. Højere priser på offentlig transport? Sammenlignet med hvad? Fremmedhadsk stemning, måske nok, men debatten kører helt af sporet: På den ene fløj står alle Halal hippierne og skriger "Racist" af alt og alle. På den anden fløj står dele af DF og socialdemokratiets kernevælgere og skriger "perker" Krigsliderlig holdning, jeg kalder det at tage ansvar internationalt.

Der vil altid være skoler der er mere forsømte end andre, det er ikke så meget et spørgsmål om budgetter, som om dårlig ledelse. Og nej der er ikke børnene det er galt med, det er den opdragelse de har fået.#60
Riis
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-09-2009 21:37:48
Svar/Indlæg:
4657/53
At din buskort stiger i pris , er kommunalt bestemt.
Du skal bare bo på Mors for så er det gratis og køre med bus.

At toiletterne på skolerne ligner en krigsskueplads er også kommunerne ansvar.
Men her til November kan du jo stemme på nogle andre som skal håndtere de ca 25% som du betaler i kommune skat.

Det kan godt være at Lars er lidt små fed, men han er sikkert i bedre form ,end mange af de nødder der sidder her 😀