store problemer med WMP 11

Software/OS d.  07. september. 2009, skrevet af freak_master
Vist: 328 gange.

freak_master
 
Redaktør
Tilføjet:
07-09-2009 20:18:50
Svar/Indlæg:
6189/473
Jeg bruger altid windows media player til alt hvad der angår medier, men efter jeg tændte min computer idag, har det hakket helt vildt i musikken.
Når jeg starter programmet virker det fint, men efter at have spillet ca. 10 sekunder af en sang, hakker det helt vildt, og alle mine CPUer køre på fuld kraft.

Sætter jeg så programmet til kun at køre på CPU 0, så spiller musikken helt fint, men programmet fatter ikke at man skifter sang osv. Den skifter selv sang, men kan ikke spole eller skifte selv.

Jeg har prøvet at opdatere det via microsoft's hjemmeside, men ingen held der. Genstart har jeg også prøvet.

Det er aldrig sket før, det skete bare idag da jeg tændte min computer. Er der noget man kan gøre ved det?

Jeg bruger biblioteket, kan det være det den gnaver i?
freak_master
 
Redaktør
Tilføjet:
07-09-2009 20:21:46
Svar/Indlæg:
6189/473
Skal lige siges at inde i task manager, skifter memory usage konstant imellem 128k og 442k, så den kan vel ikke helt bestemme sig for hvor mange RAM den egentlig vil bruge?


freak_master
 
Redaktør
Tilføjet:
07-09-2009 20:28:27
Svar/Indlæg:
6189/473
Nu har jeg lige kørt den tilbage til WMP 10, og det så ud til at virke, den her gang gik der så bare 20 sekunder inden den begyndte at hakke i det.


ThomasT
 
Overclocker
Tilføjet:
08-09-2009 01:47:29
Svar/Indlæg:
209/34
hmm mærkeligt.

Har du prøvet nogle andre medieafspillere for at se om den også gør det der i?


freak_master
 
Redaktør
Tilføjet:
08-09-2009 12:32:30
Svar/Indlæg:
6189/473
Nej, for jeg vil ikke have andre medie afspillere. Jeg opdaterede lige windows, hvor jeg kunne se at der var en opdatering til WMP 11, men det virkede ikke...