Windows 7 Netværkskort driller

Software/OS d.  12. september. 2009, skrevet af Mathis77
Vist: 589 gange.

Mathis77
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-09-2009 18:54:28
Svar/Indlæg:
6293/359
Hej og godaften HWT 🙂

Mit netværkskort bliver ved med at nægte med adgang til internettet - der går vel nogle timer, så skal jeg afinstallere kortet og så lade plugnplay finde det igen og så virker nettet

At repaperer i kontrolpanelet hjælper ikke - kun det som jeg beskriver hjælper for mig pt... yousee funker fint på den bærbare som også har windows 7, men andet hw naturligvis 🙂

Skal jeg investere 100,- eller noget i et rigtig netværkskort og så droppe onboard..?

ps. kablet fejler intet... bærbar er dog på trådløs

Den er lidt tricky den her synes jeg... kan det være win7 ikk kan med mit dyre HW?? 😕 når det nu virker 100% på en bærbar til 4K

Gad da godt nørde lidt med rigtigt netværkskort - så jeg tjekker lige edbpriser imens i læser #0 😛
Mathis77
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-09-2009 18:59:23
Svar/Indlæg:
6293/359
http://old.edbpriser.dk/Produc...

Så fandt jeg da et habilt kort... men stadigvæk 350,- kr 😐


MadsAG
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-09-2009 19:10:11
Svar/Indlæg:
5415/53
Arhg, trist - Har du prøvet selv at downloade Driverne?

Syntes dog det er fedt Windows 7 selv plejer at ordne det hele :D


micma18
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-09-2009 19:12:25
Svar/Indlæg:
4120/115
Hvilken antivirus benytter du?


Mathis77
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-09-2009 19:12:39
Svar/Indlæg:
6293/359
#2 ja det er mega nice med win7

ja jeg har haft drivermagician og drivergenius og manuelt update osv.. men det driller stadig... lige nu virker nettet dog hehe 😉 🤣


Mathis77
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-09-2009 19:13:58
Svar/Indlæg:
6293/359
#3 microsoft essentialts beta

har prøvet med bitdefender også.. det samme sker... hvad kan det skyldes og kan jeg lave det, at antivirus skal fucke det op?

og hvad siger i til det netværkskort? superfint ikk? men sikkert spild af 350,- 😉


micma18
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-09-2009 19:22:04
Svar/Indlæg:
4120/115
#5
Mange "Internet security" pakker, med deres "kunstige intelligens", kan nemt fucke sådan noget up! Også selvom det virker til at starte med, så kan der nemlig godt gå ½ eller hel time, eller 3md. for den sags skyld, og så synes den lige pludseligt at din port 80 traffik er en rigtig dårlig ting.
Men det lyder ikke lige til at det er der problemet ligger?


Men måske kan det have noget med din DHCP renewal at gøre? Hvad står lease timen til i din router?


xystos
 
Superbruger
Tilføjet:
12-09-2009 19:49:17
Svar/Indlæg:
273/4
Har du prøvet driverne på Marvells eget site?

http://www.marvell.com/drivers...


Mathis77
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-09-2009 19:55:52
Svar/Indlæg:
6293/359
#6 jeg er ikke så god til netværk - men jeg kører en cmd prompt og skriver et eller andet... ipconfig måske?

men ellers tror jeg du har helt ret egentlig - med port 80 osv.

#7 prøver det lige - og ellers så ryger antivirus ud igen... jeg har jo windows defender og advanced systemcare fra Iobit som også kan da adware og spyware

og så har jeg ikke haft virus i over 4 år nu, ja snart 5 år... det er jo fin fint 🙂


Mathis77
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-09-2009 22:43:26
Svar/Indlæg:
6293/359
Nu har jeg uninstallet antivirus og haft PCen slukket under boksekampen, og så virker netkortet ikke igen, igen, igen 😳

det er hver gang PCen har været slukket at den er gal

jeg prøver lige de drivere der fra marvel, tak #7 men tror ikke det er det

USB-porte kan jo godt futte af på et bundkort, så hvorfor ikke netværksporte også

forresten så har jeg 2 netværksporte - selv om de begge er enabled, så virker den ene kun nu 😕 tror sgu ikk de har det så godt så


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Mathis77 d. 12-09-2009 22:44:23.


anru2007
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-09-2009 22:44:03
Svar/Indlæg:
5871/422
Det er en bug som Win7 har, jeg har samme problem, men hvis du genstarter computeren, skulle den gerne fungere igen... 😕


Mathis77
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-09-2009 22:44:58
Svar/Indlæg:
6293/359
#10 ok, takker 😀 ja jeg frygtede det lidt 😩