Load Line Calibration (LLC)

Diverse d.  17. september. 2009, skrevet af IntelH2O
Vist: 447 gange.

IntelH2O
 
Overclocker
Tilføjet:
17-09-2009 02:13:12
Svar/Indlæg:
295/83
Hej

Er det kun Anandtech som har kun haft problemer med LLC på 45nm???

Har prøve leder efter i google om der var nogen andre som har haft problemer med LLC på 45nm på dual og Quad core processor...

På xtremesystem.org er der nogen der har haft deres 45nm cpu med 1.48vcore i hele 10 måneder med LLC enable uden at dræbe 45nm cpu...

Jeg har også haft min Q9550 95watt med 1.32Vcore 4.00GHz med LLC enable..
Har ikke haft problem med det men kun mine temp var lidt højerer med LLC enable. Uden LLC sku den ha 1.43Vcore for at få den stabil...

Hvor mange af jer bruger LLC?????

Lige nu bruger jeg ikke LLC og har OC min Q9550s 4.00GHz med 1.42Vcore (i windows 1.38Vcore) og mine temp er under load 58,58,58,58 grader.

Og i idle 34,16,26,26 grader.
hansen2605
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-09-2009 07:09:41
Svar/Indlæg:
2845/99
#0

Load line calibration giver jo til dels højere spænding ud til cpu´en hvis den er begyndt at mangle, derfor du oplever du kan overleve med mindre spænding :yes:


noxon
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-09-2009 11:23:58
Svar/Indlæg:
3276/21
Problemet med LLC er at der kan forekomme spikes i volten når der skiftes mellem idle og load, nu højere vcore, desto højere spikes.

Jeg har altid kørt med det på, 24/7 med en e8600@4,7ghz ved 1.5 volt, og op mod 2 volt med ln2 på. Ikke dræbt noget pga det endnu. Og der er tale om mange forskellige systemer.

Jeg vil mene det er op til bundkortet og kvaliteten af strøm delen der afgør hvor slemme disse spikes er.


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af noxon d. 17-09-2009 11:24:54.


M.Beier-old
 
Superbruger
Tilføjet:
17-09-2009 13:56:19
Svar/Indlæg:
1189/118
Load Line Calibration har jeg bestemt ikke haft problemer med... Dog skal man omgA det nogle gange... Men dette kun i BIOS version fra pre-release....

prQvet hvor 1.5-1.6v blot var en deadzone med load line calibration, altsA 0.0125v ekstra blev til 0.1v ekstra, hvilket har en betydning...

Aldrig draebt noget pA loadline calibration hellere...