Forlæng keyboard, mouse and screen 30-40m

Diverse d.  18. september. 2009, skrevet af leon2008
Vist: 315 gange.

leon2008
 
Overclocker
Tilføjet:
18-09-2009 21:25:41
Svar/Indlæg:
228/35
Hej
Jeg har på nuværende tidspunkt en computer stående på mit arbejdskontor hvor jeg ikke har administrator rettigheder og ikke på nettet pga. et stykke specielt software installeret på den.
Jeg ønsker udoverat kunne gøre det fra kontoret også at kunne styre (mus og keyboard) og se skærmen fra mit værksted, der op over loftet osv. ligger cirka 30 meter derfra.

Jeg ser et par løsninger men er ikke sikker på nogen af om de vil virke:
"Løsning" 1:
- Jeg sætter kontor-computeren til et trådløs router laver et lokal netværk der kun har to computere på. Den oprindelige på kontoret og en ny jeg så køber til værkstedet. Problemet er at jeg ikke 100% ved hvordan jeg skal få styret kontor-computeren fra værkstedscomputeren. Jeg har forsøgt at få aktiveret remote desktop på kontor-computeren men det har jeg ikke rettigheder til (og må ikke fra administartoren). Nogen der har et stykker software der kan klare det.

Løsning 2:
- Jeg sætter en splitter i skærmen på kontor-computeren, fikser et langt USB kabel så det kan nå de cirka 30 meget ind på værkstedet. Problemet er dog at jeg er temmelig sikker på at man ikke kan forlæge USB/skærm-kabler mere end op til 15 meter. Nogen der har erfaring på det område? Jeg har fundet på denne hjemmeside http://www.networktechinc.com/... at man kan forlænge VGA og PS2 op til 100 feet (30 meter) men jeg er ikke sikke på at de taler sandt!.

Løsning 3:
En trådløsdocking station jeg spottet for et par dage siden på engadget.com ( http://laptops.toshiba.com/acc... )
Tror I ikke den ville kunne gøre det. Jeg kan ikke helt gennemskue det, men så vidt jeg kan se skal der installeret et lille program på kontor-computere for at få den til at køre. Jeg skal lige have tjekket om jeg kan installere det eller om det også et begrænset af administrator.

Løsning 4 (tilføjet efterfølgende):
En kvalitets KVM switch:
http://www.vpi.us/kvm-splitter...
Den lader til at kunne forlænges op til de 100 feet (30 meter). Nogen der kender en dansk distributør af den slags. Evt. et alternativ til modellen: VOPEX-2P


Hvad siger I derude. Har I nogle forslag?Tråden blev redigeret 1 gang, sidst af leon2008 d. 18-09-2009 21:41:09.
@ngler
 
Redaktør
Tilføjet:
18-09-2009 23:58:48
Svar/Indlæg:
4001/361
Jeg ville nok gå efter noget remote software. Hvis du ikke har lov til at køre remote desktop (er maskinerne ikke på et netværk?)
Ultravnc kunne være et alternativ.
Lyder dog lidt underligt med din administrator ikke vil lade dig for kabel løsningen kan blive noget bøvlet (ved ikke om du evt kan køre kabel og trådløst resten af vejen med trådløst tastatur, mus. Skærmen skal nok være kabel.
Hvorfor skal du egentlig remote den ene ?