Skærm flimrer ved SLI..

Grafikkort d.  21. september. 2009, skrevet af MartinRos
Vist: 541 gange.

MartinRos
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-09-2009 18:30:53
Svar/Indlæg:
3907/73
Har lige monteret mit andet GTX285 i min maskine, men ligemeget hvilket spil jeg går ind i så flimere det svagt i farverne, det forsvinder hvis jeg deaktivere SLI.

Kunne være super hvis der lige var en herinde der havde løsningen på mit problem.

På forhånd tak.
mean
 
Superbruger
Tilføjet:
21-09-2009 18:49:49
Svar/Indlæg:
123/25
Hvor stor er din PSU?


MartinRos
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-09-2009 18:51:37
Svar/Indlæg:
3907/73
700 W er den på den der sidder i nu.

Men en ny HX1000W er på vej.

Prøver lige at pille mit gamle kort ud og køre kun med det nye kort.


Galvatron
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-09-2009 19:01:42
Svar/Indlæg:
650/57
Sæt SLi konfigurationen til AFR2 i driveren under indstillinger.


MartinRos
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-09-2009 19:05:20
Svar/Indlæg:
3907/73
#3

Øhh hvor gør jeg lige det?

Det undrer mig også at de ikke køre samme hastighed ifølge GPU-Z, eneste forskel på kortene er Bios versionen og så at det ene kort er et OC der køre 670 Mhz.


Galvatron
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-09-2009 20:02:46
Svar/Indlæg:
650/57
#4: Det finder du i grafikkort driveren. Kan ikke huske navnet med der hvor du manuelt kan sætte FSAA/AF mv.

Kortene kører med hver deres hastighed så den ikke sættes efter laveste fælles nævner mere, det har forceware driverne snart understøttet i lang tid.


BeoWulf_Beo
 
Superbruger
Tilføjet:
21-09-2009 20:08:34
Svar/Indlæg:
1186/81
har du fjernet de "gamle" drivere og installeret dem igen efter du har sat det 2. kort i ? Det kunne godt have noget med det at gøre.

har du prøvet uden SLI broen også ?


MartinRos
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-09-2009 20:12:53
Svar/Indlæg:
3907/73
Har lige byttet om på kortene og installeret ny driver og nu køre det bare.


Jeg satte det nye kort i, bootede op, installerede ny driver og så virkede det. 😀