Windows 7

Software/OS d.  27. september. 2009, skrevet af Hitman1973
Vist: 1021 gange.

Hitman1973
 
Elitebruger
Tilføjet:
27-09-2009 20:11:14
Svar/Indlæg:
1028/33
Ville lige høre om der er andre end mig der har problemer .

Jeg har smidt Windows 7 på min nye maskine, alt køre fint lige pånær når jeg vil online.

den bliver ved med at skrive der er problemer med min DNS. jeg har intet problem med at komme online på min bærbar, de begge er testede med samme kabel og modem.

Jeg har brugt de driver der fulgte med mit nye asus matx mobo og det er windows 7 ready..

Tænker måske der mangler en nyre driver eller noget?

Men hvis der er nogen der lige tænker Hej det skete jo også for mig, så lytter jeg gerne :)

På Forhånd tak
unnamet
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
27-09-2009 21:37:57
Svar/Indlæg:
5258/240
hvilken browser bruger du


Selas
 
Elitebruger
Tilføjet:
27-09-2009 22:00:05
Svar/Indlæg:
2845/91
Hvilken internet udbyder og router har du?


Hitman1973
 
Elitebruger
Tilføjet:
27-09-2009 22:25:55
Svar/Indlæg:
1028/33
Jeg Har Dansk Kabel TV , Så modager gennem Antenne til mit Modem vidre til min comp.

Win7 skriver at der måske kan være et adapter problem, kunne forstille mig det var mit modem, men kan ikke se hvordan det skulle være, da jeg aldrig har installeret noget hverken til mit vista 32 bit eller 64bit Ultimate som det også har virket fint med.

Jeg køre Xp på min bærbar, og der finde den nettet med det samme, Browser er ie8, og google , men da jeg slet ikke kan komme igennem og åbne mit netvæk, tror jeg ikke det er problemet ?


Encrazed
 
Overclocker
Tilføjet:
27-09-2009 22:29:05
Svar/Indlæg:
809/50
¨prøvet at fjerne driveren og installere den igen? eller formatere? kunne være det hjalp på net-problemet :)


MadsAG
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-09-2009 00:16:13
Svar/Indlæg:
5415/53
Kunne Windows 7 ikke selv finde driverne? Jeg har endnu ikke set en computer hvor Windows 7 skulle have hjælp til at finde dem.
Så prøv at fjerne den/dem og se hvad win 7 siger til det. Eller formater.


bornholm
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-09-2009 00:23:53
Svar/Indlæg:
2958/84
Prøv at gå ind i enhedshånderingen, find dit netværkskort og fjern det inc. driver, når det er sket så søg efter HW. ændringer og lad den selv finde en driver til netkortet.


Hitman1973
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-09-2009 08:58:58
Svar/Indlæg:
1028/33
Nu Har jeg fjernet Netværkskort og driver, lade den finde det selv, stadig samme fejl, kan ikke få kontakt til DNS server.

Formateret , Smidt Windows 7 på igen... stadig samme Fejl.

Tror jeg må prøve at smide Vista på engang og se om det evt kan være netværks kortet der volder problemer.

Står stadig åben for forslag da jeg vil søge lidt mere på nettet inden vista ryger på :)

På Forhånd tak for hjælpen


Chrisp
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-09-2009 09:36:52
Svar/Indlæg:
617/52
Hvis Win7 får lov at opdatere netkortsdriver her (onboard på Gigabyte EX58-UD5) virker netværk ikke hos mig, så jeg bruger Vista driveren fra installations CD´en med drivere til mit bundkort.

Driveren fra CD´en er en NDIS 6.20, medens den win7 vil opdatere til er en NDIS 6.0 (som altså ikke virker ordentlig med mit onboard netværkskort)


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Chrisp d. 28-09-2009 09:37:31.


xystos
 
Superbruger
Tilføjet:
28-09-2009 09:52:48
Svar/Indlæg:
287/5
Det er Realtek der laver netværk til det bundkort ikke sandt? hvis det er så kan du evt. prøve at hente en driver fra ders hjemmeside

http://www.realtek.com.tw/down...


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af xystos d. 28-09-2009 09:53:02.


Morphos
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-09-2009 12:22:50
Svar/Indlæg:
53/6
Jeg har i rigtigt mange tilfælde haft succes med at bruge vista drivere til win 7.

Lige lidt info, når win 7 i en fejl snakker om adapteren er det ikke modemet der er tale om, men netværks kortet, og med det jeg læser her er jeg overbevist om at netværks kortet skal udskiftes.

Prøv evt. også at checke om netværks kortet sidder ordenligt i sin sokkel.


Hitman1973
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-09-2009 12:32:21
Svar/Indlæg:
1028/33
Hola igen, ja nu har jeg installeret Vista ultimate 64bit, samme problem igen med DNS, fik så fat i supporten hos Dansk Kabel TV

Vi brugte ca en halv time på at får det til at virke ( på win 7 igen) Men intet held, han kunne sagtens se jeg have forbindelse og det hele stod som det skulle, så han mente også det var en opsætning i win7 ( som også stadig var nyt for dem)

Så mit næste valg var også at se om Asus eller Realtek have nogle forslag , så det skal lige afprøves :)


Hitman1973
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-09-2009 12:47:17
Svar/Indlæg:
1028/33
Crap og Crap!

Prøvet med driver også nu, no luck. Hmmm kan ikke forstår han kan se mig hos DK TV hvis det skulle være mit netkort?

Det er et Fresh Asus M4A785T M-atx med onboard lan.

Men jeg må prøve videre i min søgen, og se hvad hulen jeg kan gøre :/


xystos
 
Superbruger
Tilføjet:
28-09-2009 15:01:13
Svar/Indlæg:
287/5
Prøv at benytte dig af en anden dns server... bare for sjovs skyld, det burde jo virke med din nuværende når du siger din bærbare ingen problemer har, men hvem ved.

Liste over danske udbyders dns adresser: http://cubus-adsl.dk/elteknik/...

har du tjekket under strømstyring at dit netværkskort ikke må slukkes.


mazlink
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-09-2009 16:15:52
Svar/Indlæg:
743/13
#12
Når han siger han kan se dig på nettet, er det formentlig kun dit modem han måler op imod, ellers er det evt din bærbare. Jeg ville prøve med et andet netværkskort, for at se om det evt. er Windows 7 der ikke er så glad for netkortet.


MadsAG
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-09-2009 16:38:00
Svar/Indlæg:
5415/53
Ellers må sidste løsning jo være et nyt netkort.

En af mine venner blev selv nød til at købe et nyt netkort, da det ikke kunne klare 40 mans raid i WoW 😛


Hitman1973
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-09-2009 17:35:04
Svar/Indlæg:
1028/33
Hmmm ja Kan godt ske i har ret, ang netkort, Nu har jeg set der er temmelig mange der har haft probs med det jeg har gang i, Og flere har også forsøgt med vilkårlige DNS servere nogen er det lykkedes for andre ikke.

Men det er da et forsøg værd så må ud og finde et kort der passer :)

Tak for Hjælpen gutter :)


Hitman1973
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-10-2009 13:08:30
Svar/Indlæg:
1028/33
Så er jeg tilbage

Takker for hjælpen, Smed et nyt netkort i og droppede det Onboard.

and guess what, den hoppede på nettet med det samme :)

Så ved man det til næste gang, selv det er et problem jeg endnu ikke var løbet ind i ved at bygge computer :)



Forsat god weekend