hjælp til bundkort og strømforsyning

Bundkort & CPU d.  28. september. 2009, skrevet af NaFZ
Vist: 400 gange.

NaFZ
 
Overclocker
Tilføjet:
28-09-2009 18:53:36
Svar/Indlæg:
16/4
hej

jeg har købt og kan ikke få det til at starte op ikke en gang cpu blæser vil køre

1 Socket AM3 Phenom II X3 720 2.8 GHz

2 Socket AM3 Gigabyte GA-MA790XT ud4p

3 2x2048 MB Dual Ram DDR3 Corsair

4 XFX Radeon HD 4890 1GB "xXx" GDDR5

5 gammel strømforsyning thermaltake toughpower 750W atx 12V 2.2

jeg kan se at kun 23 ud af de 24 pin er der ledninger i er det normalt ?
og hvis hvorfor.

det er pin 20 som der ikke er nogle ledning i, og efter bundkort manualen er pin 20 hvis nok
til -5V kan det passe.

her været uden spille pc i en måned da postdanmark fik smadret nr. 2 bundkort 😩

Thomas


Tråden blev redigeret 2 gange, sidst af NaFZ d. 28-09-2009 19:51:41.
NaFZ
 
Overclocker
Tilføjet:
28-09-2009 18:57:14
Svar/Indlæg:
16/4
hvis der er strømforsyningen det er galt med, hvad for en skal man så købe ?
har 2 harddiske og 1 dvd brænder


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af NaFZ d. 28-09-2009 18:57:49.


(FIH)
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-09-2009 19:19:45
Svar/Indlæg:
2687/71
har du huske 8pin til bundkortet?

evt tag lige et billede af tingene i dit kabinet, så kan jeg lige se om der er noget der sidder forkert? 🙂


NaFZ
 
Overclocker
Tilføjet:
28-09-2009 19:38:11
Svar/Indlæg:
16/4

#2 Hej. ja den har jeg huske.

har haft et af de her bundkort for som var defekt fra start og det næste fik postdanmark smadret og nu har jeg så dette nr 3 bundkort. det kan sku da ikke blive ved :no:



LlamaAgenten
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-09-2009 01:27:21
Svar/Indlæg:
1129/113
Det kunne da godt lyde som om, at det er din PSU der er problemet. Alt andet ville da være for mystisk. Kan du ikke låne en PSU et sted?


NaFZ
 
Overclocker
Tilføjet:
01-10-2009 12:06:59
Svar/Indlæg:
16/4
har lige afprøvet den i en anden computer 24pin og 4pin køre med det samme.

thermaltake toughpower 750W atx 12V 2.2 har en 8pin som der efter går til en 4 pin den er der til bundkorte Ikk'

har målet på 8 pin den har 4 x 12V (4x + 4x -)



NaFZ
 
Overclocker
Tilføjet:
07-10-2009 07:17:34
Svar/Indlæg:
16/4
Hej vil bare lige sige at det var bundkorte som var defekt igen :( .Har fået en ny og nu køre det bare :)