Harddisk forsvinder efter lidt tid

Diverse d.  29. september. 2009, skrevet af MartinJO
Vist: 368 gange.

MartinJO
 
Superbruger
Tilføjet:
29-09-2009 19:23:51
Svar/Indlæg:
344/42
Hey HWT

jeg har lige købt mig en ny 1TB hdd og den har kørt fint uden problemer i en uges tid.

Men nu er den begyndt at "forsvinde" fra min pc. Jeg kan ikke finde den i diskhåndtering heller. Men når jeg genstarter pc'en kommer den mystisk frem igen, og jeg kan bruge den i lidt tid, hvorefter den "forsvinder" igen..

Nogen der har nogen idé om hvad dette skyldes ?

Jeg har tjekket Sata og strøm til den og de sidder fint

MVh.
doit
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-09-2009 19:46:11
Svar/Indlæg:
998/134
kunne tænke mig harddisken har en peridoisk fejl
du kan gøre følgende skift dit satakabel ud
prøv at sætte den til sata 150 med jumper, ved ikke om kun bundkortet understøtter
sata 150 kunne være det, ellers er det en rma .


MartinJO
 
Superbruger
Tilføjet:
29-09-2009 23:03:00
Svar/Indlæg:
344/42
uha uha, hvad er sata 150, og hvad er rma ? :)


vanovich
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-09-2009 23:06:14
Svar/Indlæg:
3972/242
martinjo prøve at give southbridge lidt mere volt i biose. i første omgange. Kører du med win 7?


vanovich
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-09-2009 23:07:55
Svar/Indlæg:
3972/242
Er det den maskin i din profil vi snakker om? Måske er psu ved at være for lille, til at trække 2x ati kort.


MartinJO
 
Superbruger
Tilføjet:
29-09-2009 23:28:27
Svar/Indlæg:
344/42
nej jeg har ikke win 7.. strømforsyningen, for satan 😩 .. Prøver lige det southbridge der, mange tak :).. jeg smutter i seng nu, sov godt du 🙂


MartinJO
 
Superbruger
Tilføjet:
30-09-2009 16:57:02
Svar/Indlæg:
344/42
#4 jeg kan bare ikke forstå hvorfor den skulle hoppe af efter lidt tid så. Hvis psu er for lille skulle den slet ikke kunne starte jo ?


MartinJO
 
Superbruger
Tilføjet:
30-09-2009 22:52:40
Svar/Indlæg:
344/42
bump


MartinJO
 
Superbruger
Tilføjet:
01-10-2009 16:06:54
Svar/Indlæg:
344/42
bump igen 🙂


Kaebel
 
Superbruger
Tilføjet:
01-10-2009 17:48:26
Svar/Indlæg:
174/22
#0

kan det være noget strømstyring der driller?


MartinJO
 
Superbruger
Tilføjet:
02-10-2009 11:41:37
Svar/Indlæg:
344/42
#9 ja det var også det vanovich skrev, jeg kan bare ikke forstå hvis det skulle være det, da den er der i starten.. Men jeg kan jo lige prøve på at slå det ene gfx fra :)