sli bøvl

Grafikkort d.  30. september. 2009, skrevet af clemme
Vist: 298 gange.

clemme
 
Superbruger
Tilføjet:
30-09-2009 17:12:22
Svar/Indlæg:
7/4
Hejsa. Har lige købt et ekstra asus top gtx260 monteret det på mit 780i. Nyeste driver over hele det hele. Men under test giver det ikke bemærkelsværdig forbedringer.Det hele skulle ellers være sat op men åbenbart ikke alligevel. Er det nogen der kunne komme med et fif eller 2 så det hele kom til at køre.
besse
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-09-2009 17:14:46
Svar/Indlæg:
1326/83
Fyld venligst din profil ud, det vil hjælpe os til at hjælpe dig.
Velkommen til HWT.dk 😀


SkylineGTR
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-09-2009 17:34:27
Svar/Indlæg:
1950/182
Spørger nok dumt, Men har du aktiveret SLi inde i Nvidia driveren?

Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af SkylineGTR d. 30-09-2009 17:36:36.


Elitesoldaten
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-09-2009 18:13:35
Svar/Indlæg:
2038/121
#2 Tænkte det samme.

#0 Hvis du ikke ved hvordan man gør: du slår SLI til ved at højreklikke på skrivebordet, vælge "nVidia control panel", trykke på "Set SLI and PhysX configuration" og så ellers Enable 🙂

Den spørger dig om (hvis det er første gang du går ind i nvidia control panel) du vil vælge avanceret eller standard konfigurationer for nvidia control panel, og der er det ligegyldigt hvilken af de to du vælger.


clemme
 
Superbruger
Tilføjet:
30-09-2009 20:27:21
Svar/Indlæg:
7/4
Hej igen. Jo det har jeg gjort. Ved i hvor hvor meget sådan en opsætning burde opnå i 3dmark06?? Sådan ca. Når ca 17000. Er det helt ah til?? eller passer det meget godt??


Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-09-2009 20:29:34
Svar/Indlæg:
8762/174
Nu har du heller ikke clocket cpu vildt og voldsomt.

Her er min score med mine to Gigabyte GTX260 216 🙂

http://hwbot.org/compare.do?re...


clemme
 
Superbruger
Tilføjet:
30-09-2009 22:13:05
Svar/Indlæg:
7/4
HAHA. så der absolut være noget galt med mit. Har du nogen foreslag til hvad der lige skal pilles lidt i 🙂 Der burde da ikke være noget i bios der skal stilles eller hvad??


Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
30-09-2009 23:36:37
Svar/Indlæg:
15893/632
3Dmark06 fungerer ufatteligt dårlig med GTX2x0 serien i SLi.
På Ci7 920 m. 2x GTS 250 (G92 core) SLi fik jeg 19'000point.
På en Ci7 920 m. 2x GTX280 SLi fik jeg 17'500point, PII X4 955 m. 3x GTX 280 3-way-SLi = 17'500point, PII X3 720 2.8@3,4GHz 2x GTX 260 SLi = 17'500 point, PII X3 720 2.8@3.4GHz 2x GTX 275 SLi = 17'500point. Alt på trods ny formatterede maskiner og nyeste up to date 3Dm06. Min konklusion 3Dmark06 kan ikke pålideligt bruges til GTX multi-gpu setups.

Hvis du skal se om dit SLi virker så skal du bruge goe gamle pålidelige 3Dmark03 eller den nyere Vantage.


Svaret blev redigeret 3 gange, sidst af Gripen90 d. 30-09-2009 23:40:22.


clemme
 
Superbruger
Tilføjet:
01-10-2009 16:20:50
Svar/Indlæg:
7/4
Takker. det skal lige prøves 🙂