Kan ik opdatere bios.

Bundkort & CPU d.  02. oktober. 2009, skrevet af Sir D_Devil
Vist: 292 gange.

Sir
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-10-2009 17:00:09
Svar/Indlæg:
2872/90
Har lige fået dette system mellem hænderne.

cpu 720 phenom x3 black editon.
gigabyte GA-MA770-DS3 (rev. 1.0)
4gb ram
hd4870..

Når men problemet ligger i jeg simpelhen ik kan få lov at opdatere bios´en.
Først hentede jeg en bios fra gigabytes hjemmes side og smed den ned på en usb key. Bootede så op og gik ind i q-flash i bios. Fandt bios´en på usb sticket og den gik igang med at scanne den. til sidst skriver den id error også stopper den med at opdatere.

Gik så ind og hentede en ny bios. Men samme fejl sker. Og ja er 100% sikker på det er de rigtige bios´er jeg har hentet. Har checket 10gange og endag læst på kasse og checket cpu-z om det virkelig var det bundkort.

Kom så i tanke om gigabyte har et bios program som finder en på nettet også updater inde i windows. men den kan ik finde nogen bios til bundkortet.

Hva skal jeg gøre folkens er løbet total tør for ideer..! 😕
Elitesoldaten
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-10-2009 17:15:01
Svar/Indlæg:
2038/121
Det program gigabyte har som du snakker om til sidst, lader det dig ikke opdatere på andre metoder? Jeg havde præcist samme problem på mit striker extreme, men jeg fik den flashet/opdateret ved at downloade bios fra asus hjemmeside og så vha. Asus Update opdaterede jeg bios'en fra en fil i Windows.


MadsH
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-10-2009 18:05:18
Svar/Indlæg:
1915/57
Brug det progam der hedder bios,men lad være og lad den finde noget på nettet. Bare vælg update from file istedet og så vælg den bios du har hentet på deres hjemmeside.. jeg har gjort det MASSER af gange på mit og det har virket hver gang.


Sir
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-10-2009 18:13:33
Svar/Indlæg:
2872/90
#1 jo man kan os bruge en bios man selv har hentet. Og det har jeg os prøvet. Den skriver bare den ik passer.. Det er bare vildt underligt.

Har opdateret mit eget gigabyte bundkort massere af gange.


Riis
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-10-2009 20:53:26
Svar/Indlæg:
4657/53
hvilket filsystem har du på den usbpen, det skal sikkert være fat for at det virker.
ellers skal du til og ha gang i et floppy drev


Sir
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-10-2009 21:08:17
Svar/Indlæg:
2872/90
#4

Den er formateret i fat32 og her i sidste uge brugte jeg den til at flashe mit eget bundkort med.. Og hvis den var i ntfs så ville den ik kunne finde filerne i q-flash. 😉



Jeg har seriøst på fornemmelsen at det er bundkortet der er noget galt med.. For når den ikke engang kan finde en bios med gigabytes eget program, så virker det meget underligt.. 😕


js9600
 
Overclocker
Tilføjet:
02-10-2009 22:17:41
Svar/Indlæg:
235/0
Prøv at opdater eller for den sags skyld nedgrader til en anden version. Må vel være F7 du har gang i http://www.gigabyte.com.tw/Sup... _os Og så prøv igen med F7. Går ud fra du har sat bios til stort set standard indstillinger.

Prøv at søg her http://62.109.81.232/cgi-bin/s... Tysk Gigabyte forum men vist nok stedet med den slags detaljer.


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af js9600 d. 02-10-2009 22:19:27.


Sir
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-10-2009 23:54:46
Svar/Indlæg:
2872/90
#6

Har prøvet med alle bios´er fra den første til den sidste.. ☹
Men prøver lige det forum der..


vanovich
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-10-2009 23:58:44
Svar/Indlæg:
3972/242
måske skal du rename biosen du hented med .rom til sidste for at gigas eget program


Sir
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-10-2009 16:08:29
Svar/Indlæg:
2872/90
#8 vil jeg lige prøve.