Bundkort brændt af ??+

Bundkort & CPU d.  02. oktober. 2009, skrevet af CoBrA1
Vist: 480 gange.

CoBrA1
 
Superbruger
Tilføjet:
02-10-2009 22:42:35
Svar/Indlæg:
242/25
Hej Alle

Har lige fået det http://hwt.dk/newsdetails.aspx... kort hjem, smid den i Computeren uden at lægge mærke til at mit Chill PSU kun gave 450 Watt... Nu tænder computeren SLET ikke :no: , får godt nok lys på motherboarded nå jeg tænder for strømforsyning, men dre sker intet nå jeg trykker på power knappen, har også prøvet at fjerne grafikkortet fra systemmet men stadig INTET ??

Ud fra overstående går jeg ud fra at min strømforsyning er stadig i live og det er motherboarded også ? Der kommer jo lys på motherboarded ? Men ved ikke hvad der kan være galt ???

Håber at der er nogen der har et bud, var ellers mening at jeg skulle til at bestille et nyt strømforsyning, det gør jeg nu alligevel idet kortet kræver som menimum 500 Watt, men det er vel ikke der mit problem ligger, eller ???


Mit system :

Bundkort = http://www.edbpriser.dk/Produc...

CPU = http://www.edbpriser.dk/Produc...

Ram = http://www.edbpriser.dk/Produc...

Kabinet = http://www.edbpriser.dk/Produc...

Lydkort = http://www.edbpriser.dk/Produc...

Grafikkort = http://hwt.dk/newsdetails.aspx...


Tråden blev redigeret 1 gang, sidst af CoBrA1 d. 02-10-2009 22:49:57.
oban666
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-10-2009 22:49:20
Svar/Indlæg:
1440/318
Du ku jo starte med og skifte batteriet på dit mobo... Det er da vær at prøve... Det kan jo være 😉


anru2007
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-10-2009 22:50:57
Svar/Indlæg:
5869/422
Er dit bundkorts pins skøve, så kan det også resultere i dette problem 🙂


CoBrA1
 
Superbruger
Tilføjet:
02-10-2009 22:52:01
Svar/Indlæg:
242/25
Kunne det være det oban666 ?? og hvor kan jeg får fat i sådan en batteri hen, altså uden at skulle købe helt motherboard ??

Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af CoBrA1 d. 02-10-2009 22:55:49.


CoBrA1
 
Superbruger
Tilføjet:
02-10-2009 22:54:30
Svar/Indlæg:
242/25
Jeg er ikke helt med på hvad du mener anru2007 "Skøve" ? mener du skæve ?? tror det ikke, den virkede meget fint med 9800GTX, det eneste jeg gjorede var at skifet den ud med ATI 5870 HD, og så opstod problemet

Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af CoBrA1 d. 02-10-2009 22:54:47.


Emillos
 
Overclocker
Tilføjet:
02-10-2009 22:55:55
Svar/Indlæg:
14078/622
For mig lyder det som om, at det er din strømforsyning, der ikke fungerer optimalt. Ingen af de komponenter du har, bruger sindssygt meget strøm - men jeg kan huske, at nogle de Chill-Innovation strømforsyninger, i sin tid havde nogle sære tendenser.

Har du ikke mulighed for, at prøve en anden strømforsyning? 🙂 (evt låne en)


>#1

Nej. Et fladt eller sågar manglende BIOS-batteri, kan slet ikke have den effekt på computeren.



oban666
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-10-2009 22:57:05
Svar/Indlæg:
1440/318
Du kan købe et nyt batteri ved din lokal hardware puscher... Vil tro det koster et sted mellem 5 og 20.- Så det er ikke den store udskrivelse hvis det ikke virker 😉


CoBrA1
 
Superbruger
Tilføjet:
02-10-2009 23:00:58
Svar/Indlæg:
242/25
Det var også mit bud Emillos, men det der gjorde mig lidt forvirret var at der kommer fint nok lys på motherborded nå den er tilsluttet og strømforsyning tændt, du ved den der lille diod der indikere at der er strøm på bundkortrt, derfor begynder jeg at tænke i andre baner. Det vil sige at min strømforsyning ikke er helt død, og motherboarded ikke er brædt af, eller ???

Jeg har lige bestilt den her http://www.edbpriser.dk/Produc... for en sikkerheds skyld, men er bange for at det kan være noget andet



Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af CoBrA1 d. 02-10-2009 23:02:29.


Emillos
 
Overclocker
Tilføjet:
03-10-2009 00:06:05
Svar/Indlæg:
14078/622
->#6

Ja, men han kan ligesågodt kyle en 20'er ud af vinduet, og spare gåturen derhen 😲


->#7

Godt valg. Så kan du i hvert fald se, om det er PSU'en, der volder problemer. Eller, om du evt har været så uheldig, at den Chill-Innovation har taget bundkortet med i faldet. Men lad os nu se. Jeg krydser fingre. Meld tilbage, når du har fundet ud af det. 🙂


vanovich
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-10-2009 00:08:39
Svar/Indlæg:
3972/242
set din gamle gfx i forste og boot, hvis den booter er det nok, intet har du ikke set ledninger i det nyt gfx, som du sikkert har, eller er den psu for lille. og hvis du aglivel skal købe en ny psu. så købe en over 650w til den gfx


CoBrA1
 
Superbruger
Tilføjet:
03-10-2009 00:31:49
Svar/Indlæg:
242/25
vanovich det har jeg prøvet men me samme resultat, maskinen vil ikke tænde :'-(

Et andet spørgesmål er, kan mit bundkort være brændt af selvom den lyser nå den er sat til PSU'en ? for så er det noget møj hvis motherborded er brændt, elskede det bundkort og har ikke haft det alt for længe ..

Emillos, jeg vender helt sikkert tilbage, men lige nu ser det meget dort ud, for er motherboarded brændt af så har den sikker taget rammene med og alt andet tilsluttet den 😕


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af CoBrA1 d. 03-10-2009 00:34:00.


vanovich
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-10-2009 00:51:10
Svar/Indlæg:
3972/242
Hov foresten, du havde vel ikke et nvidia kort før?


CoBrA1
 
Superbruger
Tilføjet:
03-10-2009 01:09:11
Svar/Indlæg:
242/25
vanovich Jo det havde jeg i en 9800GTX, har lige sendt dig PM

Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af CoBrA1 d. 03-10-2009 01:31:32.