USB-enhed bruger for meget strøm?

Gigabyte - Bundkort d.  25. oktober. 2013, skrevet af Gromm
Vist: 9041 gange.

Gromm
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-10-2013 20:26:26
Svar/Indlæg:
129/36
hejsa folkens

min computer er til tider begyndt at sige "en USB enhed bruger for meget strøm"

jeg har så forsøgt at hive alt fra sidder til via USB.. men den siger det stadig når der ikke er noget tilsluttet? - hvad gør man så?

det er det samme uanset om jeg booter i windows7 eller MacOS Mavericks

system:
intel core i5 3570K
GA-Z77x- UD5H
8 Gb ram
asus GF660TI 2GB
2 x 256 SSD ( win & mac)
1 x 1Tb harddisk (lager)
Corsair Enthusiast Serie Modular TX750M PSU

hvis man begynder at rode med det.. så forsvinder fejlen pludselig.. men kommer tilbage.. efter alt lige fra ét minut - 1 måned

nogen der har en ide til hvad jeg kan prøve...?

mvh
lars

M.Thomsen
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-10-2013 20:43:39
Svar/Indlæg:
4026/50
Hvilke enheder har du i USB?
Har du forsøgt at om-arangerer dem, så de er fordelt på andre porte/stik?
Har du forsøgt at sætte en USB-hub med egen strømforsning til at trække noget af USB grejet?


Gromm
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-10-2013 22:05:49
Svar/Indlæg:
129/36
selvom jeg fjerner alle USB tilsluttede "dimser" så klager den stadig :(


Karsten-B
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-10-2013 22:17:06
Svar/Indlæg:
1244/70
Hvis du ikke har fjernet stik til kabinet usb kunne du jo prøve det. Hvis de er fjernet så er det sikkert bundkortet som er defekt.

Prøv evt om du kan disable usb i bios og se om et pci/
psi-e usbkort kan virke uden problemer.

-------CB


Gromm
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-10-2013 22:19:39
Svar/Indlæg:
129/36
iflg windows er det en USB 3 port der driller...

men jeg synes ikke at kunne deaktivere nogen USB3 i bios, kun USB2


Karsten-B
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-10-2013 22:30:40
Svar/Indlæg:
1244/70
#4 - Du burde kunne deaktivere det i enhedshåndtering.

-------CB


Gromm
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-10-2013 22:32:25
Svar/Indlæg:
129/36
ahh.. for dælen.. den havde jeg ikke tænkt på.. :)

den afprøver jeg lige når/hvis den begynder at klage igen

takker :)


M.Thomsen
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-10-2013 13:25:49
Svar/Indlæg:
4026/50
Og at den hedder USB3, er ikke ensbetydende med USB3.0, men nærmere nummert på porten på bundkortet, så den er identificeret til dig.
Så kan du kigge på bundkortet hvilken port der er #3, og så kan du undlade at bruge dén port.


Brander9400
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-05-2014 22:51:46
Svar/Indlæg:
2231/97
Fandt du en løsning på dette ?

Har samme bundkort og min maskine er i dag begyndt på det samme..


M.Beier
 
Skribent
Tilføjet:
02-05-2014 01:38:14
Svar/Indlæg:
1954/116
1) Opdater BIOS er aldrig dumt
2) Undlad forlænger på USB enheder, lang historie kort; Der er spændingsfald 😳 DeltaU(spændingsfald) = RL(ledningsmodstand)*I(strømstyrke) -> RL = (rho*l)/s -> rho * længde (husk tur-retur) / tværsnit

Tværsnittet på USB er meget meget lille, deraf problemet..

Jeg mindes at bundkortet 'kun' har 1.5A til USB enhederne på USB2, og tilsvarende på USB3.0 portene, dvs. hvis det er over 7.5W for hver af dem er der ballade.
- Såvidt jeg husker er USB-std 0.5A, Gigabyte kører deres 333, som er 3 gange juice, altså 1.5A, dette er for alle USB portene, men, ikke enkeltvis, samlet..


GIGABYTE_Ted
 
Newbie
Tilføjet:
02-05-2014 11:13:42
Svar/Indlæg:
45/0
Hi,

please update all your drivers, you can download the latest versions from our website here:
http://www.gigabyte.com/produc...

Like M.Beier said please also update your BIOS, you can find the latest BIOS here:
http://www.gigabyte.com/produc...

You can find a guide that helps you with the BIOS update here:
http://www.gigabytenordic.com/...

If you are still having issues the fastest source for help is to open a ticket with our support. You can do this here:
http://support.gigabytenordic....

Good luck and have a nice day!