Sticky: Windows 7 Opdaterings Fix

Software/OS d.  18. november. 2016, skrevet af Cocio21
Vist: 4946 gange.

Cocio21
 
Moderator
Tilføjet:
18-11-2016 22:46:19
Svar/Indlæg:
4696/113
Syntes det passer bedre ind med sin egen tråd, fremfor at skulle stå i midten af ISO tråden, og skal der diskuteres/rettes noget er det endnu smartere med sin egen tråd 😛

Nå men efter lidt rod med ikke at kunne få min bærbare til at opdatere overhoved, kom en bruger med en mulig løsning, som jeg umiddelbart også vil mene er løsningen 😀

Grundet evt besvær der kan opstå med installering af updates hvis Wusa.exe hænger, har jeg lavet en automatisk løsning også med lidt af de almindelige fix med i også 🙂


Den kan hentes her :

https://drive.google.com/file/...


Vil man heller ligge updates ind selv, kan man i CMD skrive følgende kommando inden for at lukke WU-modulet ned :

net stop wuauserv

KB3020369 (stacking service, krævet af rollup updates, installer først!)
https://www.microsoft.com/en-u... x32
https://www.microsoft.com/en-u... x64

KB3172605 (July 2016 Rollup, indeholder nyeste WU-agent = WIN 😛 )
https://www.microsoft.com/en-u... x32
https://www.microsoft.com/en-u... x64

Al kredit går til brugeren Had for at finde tråden her :
https://wu.krelay.de/en/

Jeg har blot efterprøvet at det kun burde være July 2016 rollup (og self Stacking service) som er krævet for at WU-agenten ikke hænger i en evighed 🙂

En smule kredit bør vel også gå til Svenbent, Comicsdk og Spacedog for at hjælpe til med at afprøve det hele 😀


Tråden blev redigeret 5 gange, sidst af Cocio21 d. 07-12-2017 21:35:26.
Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
18-11-2016 23:13:51
Svar/Indlæg:
3370/71
takker for inf ojeg skal netop igang meda t opdater mine install medier.

jetested ldit rund efterat comicsDK ikek fik loest sit problem med min saedvanligt patch.

jeg opdagede at at installer min saedvanligt patch gav mig de regel maessig 5 minutters opdate tid som onesket.
men saa snart jeg installer Windows rollup patchen blev den sloev igen.. saa jeg skal da lige lege med her.


Cocio21
 
Moderator
Tilføjet:
18-11-2016 23:24:59
Svar/Indlæg:
4696/113
#1

Det er noget gøgl, og ændre sig udfra hvad udgangspunktet er

Løsningen i #0 er testet på 2 Pc´er herhjemme og virker, det var de oprindlige opdaterede ISO jeg smed op som var brugt her.

Min egen Pc, som i sin tid er installeret med den "org" gamle SP1 ISO skulle have en reset af WU-komponenterne for at virke igen, men har slet ikke KB3172605 (July 2016 Rollup) installeret 😛


krikke
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-11-2016 02:56:21
Svar/Indlæg:
2272/16
#0
Super at du gider tak 🙂


The
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-11-2016 12:02:07
Svar/Indlæg:
96/20
Hej har lige prøvet,og kan bekræfte at det virker.10 min tog det at finde opdateringer :)

Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af The Real Iceman d. 19-11-2016 12:02:58.


Hallohej
 
Superbruger
Tilføjet:
19-11-2016 21:34:44
Svar/Indlæg:
153/44
har prøvet nu i 2 timer og kan ikke få det til at virke :(


Cocio21
 
Moderator
Tilføjet:
19-11-2016 21:39:10
Svar/Indlæg:
4696/113
#5

Det må du meget gerne uddybe lidt 😛


Hallohej
 
Superbruger
Tilføjet:
19-11-2016 23:33:45
Svar/Indlæg:
153/44
lige meget :D den er igang nu... 244 stk go go


Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
23-11-2016 19:21:28
Svar/Indlæg:
3370/71
lidt info til hvor det ikke helt virker for mig.

- installerede Windows 7 sp1 x64
- installerede dem gamle kb blah lah 810 der fixet langsom opdateringshastighed i foerste omgang
- det tog ca 5 minutter at hente opdaterings listen

- hentede via windows update, saa Oct update til win7 og net frame work samt IE11
- Etter install og reboot var windows update utroligt langsomt igen (2 timers og ingen liste)

- hentede KB3020369 (stacking service) manuelt paa anden PC
- installerede KB3020369 (stacking service)
ser stadigvaek ud til at halte med windows updates


Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af Sven Bent d. 23-11-2016 19:40:35.


Cocio21
 
Moderator
Tilføjet:
24-11-2016 00:14:08
Svar/Indlæg:
4696/113
Jeg har lige nu her reinstalled den gamles Pc med ISO (HP fra dual bit udgaven) jeg har smidt op herinde.

I første omgang ville den ikke opdatere, den fejlede dog indenfor 10sek hver gang, men efter at have lagt de resterende drivers ind og Netfx 4,5 som åbenbart er krævet til det, så virker det fint nu, under 20sek for at finde opdates 😛

Skal måske også lige siges der jo heller ikke sparet ret meget, så alt efter hvad man sammenligner med, kan det give god mening at det tager længere.

En 775 dual core pc med en mekanisk Hdd bygger ikke det index på under 5min, det tør jeg personligt garantere 😛


Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
24-11-2016 00:34:52
Svar/Indlæg:
3370/71
#9

jeg har aldrig haft brug for net frame 4.5 til at koere windows update tidligere. men det kan da vvare det har noget at gore med ders roll ups at goere.

jeg kommer ikke til at lege med nu indstallation igen foer paa mandag desvaere

En core 2 duo laptops medd HDD og 4gb ram lave listen paa ca 5 minutter
med en frisk isntaller windows sp1+ ie11 hvorefter denne p patch installeres
https://support.microsoft.com/...

Det virker helt perfekt indtil den rollup kommer ind i billedet


Cocio21
 
Moderator
Tilføjet:
24-11-2016 17:16:34
Svar/Indlæg:
4696/113
#10

Tror nu heller ikke det handler om Netfx 4.x.x, men den skulle ind for at Intel RST kan ligges ind 😛

Det sagt, det er heller ikke helt det bedste udgangspunkt at sammenligne med, du bruger jo netop rimlig outdatede engelske installers som du selv fortæller 🙂

KB3102810 var forresten superseeded allerede i min org SP1 ISO


Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
29-11-2016 16:45:39
Svar/Indlæg:
3370/71
#11
Det er det install medie man faar fra MS. hele pointet er jo et ved reinstall at det tager tid at installere updates

MS fucker idet. og dne gmale kb something 810 fixed det fint indtil de begyndte paa ders maanedelige rollups som saa introducede den sloeve update bug igen


anyway reinstaller windows 7 SP1 HomePrem 64
installede de to navnte updates i #0
reboot imellem hver
Efter 16 timer staar windows stadigvaek og leder efter opdaterings listen


Saa det er ummidelbart ikke loesningen generelt
tag i betragning at det tager 5mins med KB810 patchen saa er der altsaa noget rivende galt med MS Updates


Cocio21
 
Moderator
Tilføjet:
29-11-2016 18:21:29
Svar/Indlæg:
4696/113
De har ikke klaret det skide godt (overgangen til Store/stacking services fremfor kun at bruge det gamle updater modul), det bliver vi nemt enige om 😛

Men ja jeg tror ikke det hjælper meget at debattere det yderligere, problemet er jo mere praktisk, det skal afprøves ifh til den givne ISO ved at updatere den med divs KBs indtil det fungere, eller man har smidt alt ind som jeg gjorde da jeg opdaterede de danske ISOs for anden gang 😛

Du kan evt prøve om den danske ISO virker fint hos dig også, men ellers går jeg også igang med at lave en omgang engelske multi installer når Spacedog vender tilbage med ISOs (han skal selv lave lidt jo ) så kan rode lidt med det der ifh til at få updater modulet til at spille i fuldt opdateret tilstand 😲


Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
29-11-2016 19:06:55
Svar/Indlæg:
3370/71
#13
DANKS ADVRK... har drlig brugt DK windoews siden jeg saa de ovesatte Idle til aktive system ressourcer... idle til AKTIV... GDI sprogspasser 🤣

anyway jeg lege lidt rundt her og fik min opdateirngs ti tilbage paa ca 5 minutter

jeg brugte disse 3 til at fixe Update windows

Windows6.1-KB3020369-x64
Windows6.1-KB3102810-x64
Windows6.1-KB3138612-x64


og derefter smed dives rollups ind paa dyrts

Windows6.1-KB3172605-x64.msu
Windows6.1-KB3179573-x64.msu
Windows6.1-KB3185278-x64.msu
Windows6.1-KB3185330-x64.msu
windows6.1-kb3197868-x64.msu

saaa
IE pre updates
IE 11
cumulative updates for IE11 april 2016


saa et eller andet derinde et sted fixer det igen 🤣



Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
29-11-2016 19:15:22
Svar/Indlæg:
3370/71
tog sgiem lige en benchmark

12:10 start windows update
12:14 update listen er klar

Nice 😎


Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
29-11-2016 20:20:28
Svar/Indlæg:
3370/71
Hey chokoladeMaelk3x7

kan du gore mig en tjeneste. proeve at hente
https://www.microsoft.com/en-u...

Baade som dansk og engelsk. er det samme fil du faar leveret?


Cocio21
 
Moderator
Tilføjet:
30-11-2016 01:37:31
Svar/Indlæg:
4696/113
#14

Nice når det bare spiller 😀

#16

Uden at hive et compare program frem og virkelig tjecke det efter i hoved og røv, så ja det burde være samme fil 🙂

Er faktisk ret sikker på KBs er 100% uafhængige af sproget i OS, eftersom KB-catalog siden kun levere 1 KB pr Bit/OS 🙂


Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
30-11-2016 16:18:30
Svar/Indlæg:
3370/71
#17

Min mistanke ligesaa men har ikke dansk windows at teste med
plus aly det halloej med at de skiftede over til sprogpakker.

men da jeg legede med integrering i XP var det seperat. saa jeg ville lige double checke


Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
30-11-2016 21:22:36
Svar/Indlæg:
3370/71
proever at finde ud af hvad der gaar glat og hvornar det virker

Dette gave mig en langsomt windos autoupdate

installeret Windows 7 x64 SP1u

Windows update fixes
Windows6.1-KB3020369-x64.msu
Windows6.1-KB3102810-x64.msu
Windows6.1-KB3138612-x64.msu

Windows "SP2"
windows6.1-KB3125574-x64.msu

IE 11 + preupdates
Windows6.1-KB2670838-x64.msu /quiet /norestart
Windows6.1-KB2729094-v2-x64.msu /quiet /norestart
Windows6.1-KB2834140-v2-x64.msu /quiet
- REBOOT -
IE11-Windows6.1-x64-en-us.exe /quit /norestart
-REBOOT --

november 2016 Update
windows6.1-kb3197868-x64.msu


Har staaet en timns tid og soegt efter opdatering nu.
saa det var ikke helt den rigtige maade :no:

Proever uden IE11 nu


Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
30-11-2016 22:48:19
Svar/Indlæg:
3370/71
nye installa

foelgende updates

Windows update fixes
Windows6.1-KB3020369-x64.msu
Windows6.1-KB3138612-x64.msu

Windows "SP2"
windows6.1-KB3125574-x64.msu

november 2016 Update
windows6.1-kb3197868-x64.msu

rebootede denn gang efter hver update
resultat := Sloev Opdatering :(

GAAAAH


loopstr
 
Ny Skribent
Tilføjet:
01-12-2016 09:56:38
Svar/Indlæg:
488/65
Jeg har brugt wsus hvis jeg er løbet ind i en win7 der ikke ville opdatere, det har løst mine problemer.

https://download.wsusoffline.n...


Cocio21
 
Moderator
Tilføjet:
01-12-2016 15:56:46
Svar/Indlæg:
4696/113
#20

KB3020369 er faktisk superseeded af den nyere KB3177467 til stacking services så jeg lige, så prøv evt med den istedet 🙂

#21

Det er self også en mulighed 🙂


SpaceDog
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-12-2016 16:17:13
Svar/Indlæg:
1417/75
Det virker fint her, men der er en lille krølle på det, jeg var inde i services og stoppe Windows Update manuelt før jeg installeret

KB3020369 & KB3172605 hurtigt og smertefrit, genstart computer

og 5 min efter var der 330 updates.

Så det med at "Stop windows update servicen via indstillingerne for automatisk opdatering" virker ikke, servicen køre stadig i bagruden. Man skal manuelt ind og stoppe Windows update Servicen.

Jeg mener at det er derfor at tager lang tid for nogen at installere de to updates, eller der går noget galt under opdatering af windows update servicen.

1. kontrolpanel -> Administrative Tools og finde Windows Update og stoppe den

2. Install KB3020369 & KB3172605 og genstart computer

3. Søg efter updates, og ca. 5 min efter så har den fundet alle updates (alt efter hvor hurtig din computer/bærbar er)


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af SpaceDog d. 01-12-2016 16:21:23.


Cocio21
 
Moderator
Tilføjet:
01-12-2016 16:35:54
Svar/Indlæg:
4696/113
#23

Mange takker 🙂

Jeg kan godt se at en mere automatisk metode, eller ihvertfald en metode der bedre sikre at wusa.exe er blevet lukket helt ned, inden update installeres nok er en god ide 🙂


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Cocio21 d. 01-12-2016 16:36:06.


Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
01-12-2016 16:56:16
Svar/Indlæg:
3370/71
tror jeg ar localisre mit problem,

jeg opdater til november 2016
i det hvor det virkede gik jeg igennem alle rollups.
men saa leste jeg der superseeced hinandne og skfited til kun at bruge "SP2" + nov2016. det er dog loegn

du skal have july agust sept og nov 2016 for at have alle rollups

june og octber er dog ligemget ( de er med i den naeste

saa det leger jeg lige med ny


Hvad er arrsange til at folk ikke installere/intergrer "SP2" det er immervak mange updates man nemt spare at skulle hente


Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
01-12-2016 21:53:54
Svar/Indlæg:
3370/71
jeg fandt en loesning der indtil videre har virker paa alle maskiner jeg har teste paa lige efter en frisk install


"Service Pack 2"
KB3020369
KB3125574

Reboot

IE 11 pre opdateringer
KB2670838
KB2729094
KB2834140

Reboot ( bekraefter noedvendigt)

IE 11 main install
IE11-Windows6.1-x64-en-us.exe


Reboot

KB3172605
KB3179573
KB3185278
kb3197868

Reboot


Sa er man nede paa kun at skulle hente 38 Vigtige Opdateringer og der tager ca 6 minutter paa et core2 duo system med mekanisk HDD at hente listen.

Samt IE11 er installerede med alle opdatering saa det er nemt og sikkert



Kursiv del er kun hvis man vil have IE 11

men 6 min opdaterings tid og under 40 opdatering at hente ned er sgisme nice





Cocio21
 
Moderator
Tilføjet:
02-12-2016 14:54:17
Svar/Indlæg:
4696/113
Cool, laver det til en bigger-fix løsning i mine kommende batch ting (meget bedre ifh til det med at få deaktivere wuaserv/wusa.exe ordenligt inden hvis den hænger pakke install modulet)

Lidt OT i den sammenhængen, men kan jeg linke til subfolders uden variabler ? altså ala "\KB\KB3020669.exe /quite" i min batch ?

Ved jeg har rodet med det før, men jeg kan satme ikke huske det 🤣 Er klar over det blot er "kosmetisk", kunne jo dumpe alt i hovedmappen også glemme alt om overstående, men det må godt se lidt pænt ud bare for min skyld 😛


Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
02-12-2016 15:46:25
Svar/Indlæg:
3370/71
#27
ja de goer jeg, men du kan ikke starte med \
\ = root folder
saa
\IE11\blahblah.msu
leder altsaa i folder IE11 i roden af drevet




her er min batch


@echo off

net stop "windows update"
net stop "windows defender"

echo (Stage 1/5) Installing Windows Update Stack
wusa.exe UpdatesFix\Windows6.1-KB3020369-x64.msu /quiet /norestart

echo (Stage 2/5) Installing conviency update
wusa.exe RollUps\windows6.1-KB3125574-x64.msu /quiet /norestart

shutdown /r


echo (Stage 3/5) Installing preupdates for Internet Explore 11
wusa.exe IE11\PreUpdates\Windows6.1-KB2670838-x64.msu /quiet /norestart
wusa.exe IE11\PreUpdates\Windows6.1-KB2729094-v2-x64.msu /quiet /norestart
wusa.exe IE11\PreUpdates\Windows6.1-KB2834140-v2-x64.msu /quiet /norestart

shutdown /r


Echo ( Stage 4/5) Installing Internet Explore 11
start /wait IE11\IE11-Windows6.1-x64-en-us.exe /quiet /norestart

shutdown /r


echo (stage 5/5) Installing Lates Updates
wusa.exe RollUps\Windows6.1-KB3172605-x64.msu /quiet /norestart
wusa.exe RollUps\Windows6.1-KB3179573-x64.msu /quiet /norestart
wusa.exe RollUps\windows6.1-kb3197868-x64.msu /quiet



echo All Done. Rebooting the computer is necessary.
Pause
shutdown /r


Jeg traekker saa bare lige en genvej til startmappen.



og dog lige ved at teste min iso


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Sven Bent d. 02-12-2016 16:06:08.


Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
02-12-2016 15:56:25
Svar/Indlæg:
3370/71
ChokoladeMaelk3x7 har du ved chance en dansk win7 x64 SP1u ?


og lige en bemarkning min ovestaande liste er forkert men jeg kan ikke rette den. kan man ikke faa permant rette tilladelse til sine egne indlaeg :D

Windows6.1-KB3185278-x64.msu

er overfloedig den bliver erstattet af neaste update. saa den skal ikke vaer paa listen


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Sven Bent d. 02-12-2016 16:07:40.


Cocio21
 
Moderator
Tilføjet:
02-12-2016 16:57:06
Svar/Indlæg:
4696/113
Takker 🙂

Kører den igennem reboots den batch ? 😛

Anyways, next up, hvordan rydder jeg en mappe for alt indhold med en command ? 😲

/E

Jeg tjecker tråden når jeg når så langt at lave den del færdig 🙂

Men ja det er redigeringslåsen på indlæg, den slår til efter ca 10-15min på alle indlæg, med udtagelse af #0 i markedstråde 😛

/EE

Øh hvilken en mener du ? Har lige smide nogen op jo, men du tænker en ældre Dansk x64 ISO ? 🙂


Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af Cocio21 d. 02-12-2016 17:01:17.


Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
02-12-2016 19:54:13
Svar/Indlæg:
3370/71
#30

RD <mappe> /s /q

den batch fix er fucked jeg bliver noedt til at finde min rigtige. da tager hoejde for reboots.


jeg har dog tested at disse updates ogsaa virker uparklaeligt efter slipstreaming ind i windows.

3 maskiner er er installer med iso fra microsoft (sp1u) og kun lagt disse updates ind og det koere smukt



Jeg skal bruge en Dansk Windows 7 x64 SP1u.
umodificeret. da jeg checker md5/sha1 imod MS.
jeg kan bare ikke hente den fra MS da jeg ikke her en retail key.


Cocio21
 
Moderator
Tilføjet:
02-12-2016 20:40:47
Svar/Indlæg:
4696/113
#31

Ja tænkte nok det var den nemmeste måde, men ja så sletter vi bare hele softwaredistro mappen og opretter en ny med samme navn, keep it simple 😛

Jeg tænker at smide alle de updates ind som er nævnt her i tråden, er der så nogen KBs der allerede er installeret, så springer den jo bare dem over, jeg tænker netop der kan jo være nogen af de KBs du har rodet med, men som ikke gør noget for din install, rent faktisk kan være det som mangler i en andens install, så bedre bare at få det "hele" med istedet 🙂

Sådan en fin helt un-touched ISO kan jeg desværre ikke lige klare 😛


SpaceDog
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-12-2016 20:46:23
Svar/Indlæg:
1417/75
Det kan jeg desværre heller ikke klare :(


Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
02-12-2016 21:27:45
Svar/Indlæg:
3370/71
#32
Den liste jeg lavede det er en nedskrabet udgave af andre updates

jeg fjerne dem lidt efter lid for at finde ud af hor mange mindre opgradreing jeg kunne komme af med.

saa bla min blahlbah 810 update roeg sig en tur og en ande windows update opdatering roeg sig en tur da den ikke var noedvendig.

Set er ogsaa derfor der kun er 3 prerequiest updates til ie11. der er nomalt 6 eller 7 men resten er allerede i den conviency update

jeg teste de 3 IE 11 update indiivduel i baade foraf og bagfra rakeefoelge for at vare sikker paa de alle var noedvendige. saa jeg er rimelig sikker pa at en frisk install har brug for dem alle.


men ja hvis du bruger en batch til blot at installer dme saa springer de bare over hvir der er unoedvendige/allerede installeret.
Det er i hverfald min erfaering jeg gjorde i gaar


og mht til iso...
far er skuffet 😢


#33
SKUFFET...


Cocio21
 
Moderator
Tilføjet:
05-12-2016 23:11:56
Svar/Indlæg:
4696/113
Batch er færdig og #0 opdateret 😛


SpaceDog
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-12-2016 23:45:27
Svar/Indlæg:
1417/75
Jeg tester lige begge i morgen 😉 på en T520 med SSD

Med en gammel ISO kun med SP1

Lige et spørgsmål, det er ligemeget hvilket sprog man har installeret, så vidt jeg husker så er KB uafhængig af sprog


Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af SpaceDog d. 05-12-2016 23:49:01.


comicsdk
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-12-2016 23:55:13
Svar/Indlæg:
2131/173

35

Stævning på vej fra min advokat.
To af mine maskiner væltede om på siden og brød i brand efter den sidste batch.
I forsøget på at redde harddiskene, fik jeg svære forbrændinger på begge hænder, jeg er nu tvunget til at skrive med albuerne.
Hvis du vil spare dig selv en del af udgifterne, kan du indgå et forlig, hvor du på mobile pay overfører tusind kroner til min konto med det samme.

I øvrigt; hvorfor vil windows ikke boote op med igpu, men gerne med dedikeret kort?
No shit, sådan var det i dag da jeg skulle smide det på.


Cocio21
 
Moderator
Tilføjet:
06-12-2016 00:09:14
Svar/Indlæg:
4696/113
#36

Nej KBs er ikke sprogbetinget 🙂

#37

Lies, anyway i refuse to accept any responsebility even if it is my fault 😛 (batchen er dog rimlig simpelt opstillet/rent skrevet, så dem der vil kan følge med og lære lidt hvis lysten er der :) )

Hmm det med iGpu ved jeg sku ikke lige, men min 3570k/Asrock Z77 pro3 havde ikke det problem.

Dog kan det ikke boote med kun UEFI aktiv da det mangler GOP understøttelse (dvs evt skal du lige checke fast-boot options/legacy options og sætte mode i UEFI+Legacy eller Legacy only for at kunne boote med det.


comicsdk
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-12-2016 00:14:55
Svar/Indlæg:
2131/173
38

Aha.
Man lærer noget på HWT for tiden.
Jeg dropper stævningen.


SpaceDog
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-12-2016 00:20:15
Svar/Indlæg:
1417/75
Det er kun til 64 bit, Right?


Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
06-12-2016 01:13:06
Svar/Indlæg:
3370/71
#40
Du kan hente dem til 32bit hvis du blot foelger min liste for oven


Cocio21
 
Moderator
Tilføjet:
06-12-2016 01:52:32
Svar/Indlæg:
4696/113
#40

Begge batch pakker indeholder 64 og 32 bit KBs 🙂

Den forsøger sådan set at installer 64 og 32 bit uanset dit OS, simpelthen fordi KBs automatisk skippes hvis de ikke matcher eller er installeret/nyere updates er, plus det holder min batch simpel at gøre det på den måde 🙂

Svenbent kan måske få den til at detekte rigtig bit version, men jeg kan ikke lige nogen tricks der 😛


Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
06-12-2016 03:33:09
Svar/Indlæg:
3370/71
if %PROCESSOR_ARCHITECTURE%==AMD64 Goto X64

:X32
32bit kb goes heres
Goto End

:X64
64bits KB goes here
Goto End

:End


lige saadan ud af hovedet jeg kan ikke huske om batch bruger : eller ;


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Sven Bent d. 06-12-2016 03:33:25.


akacomicsdk
 
Enthusiast
Tilføjet:
13-10-2017 23:27:54
Svar/Indlæg:
547/34

Den anden tråd er desværre låst.
32 bit-versionen er testet her til aften, den virker fint.
64 bit versionen virker også fint, men i dag var det lige en gammel Celeron-maskine der skulle ristes.



https://hwt.dk/Forum/343930/Wi...








www.bildelestore.dk