Defekt mb ?

Bundkort & CPU d.  30. april. 2017, skrevet af winther25
Vist: 947 gange.

winther25
 
Superbruger
Tilføjet:
30-04-2017 12:34:51
Svar/Indlæg:
295/68
Hej alle
har et msi z77a-gd65 med en i5 3750k.
Kære stock med 24 gb ram 2xsniper gskill og 2x kingston hyber x
det har altid kørt fitn
brugte pcen et par timer hvor efter lukkede den ned ville så tænde igen lidt senere hvor den nu bar gensterter i loop pg kommer ikke med noget skærm billede

kan se den kommer med fejl kode 55 på bundkortet

har prøvet en ram af gangen i alle socket og prøvet med en famblok fra en anden pc
hsr prøvet andet gfx og onbordet

og har havft batteriet ude for at resætte bios

er det bundkortet der er dødt?
Polarfar
 
Redaktør
Tilføjet:
30-04-2017 15:15:26
Svar/Indlæg:
2304/846
Her er et svar fra en tråd på MSI's forum. Hvis din køler har metal som støtte eller monteringsramme er det en mulig forklaring. isoler alle skruer og rammer fra bundkortet.


« Reply #24 on: 09-August-13, 00:38:24 »
Here's the solution: http:// whitepapers.mussio.eu/index.php?title=Bugs_hardware_Mainboard_MSI_Z77_*

I had the same problem.

It is a hardware bug of this MSI mainboard series, probably you've mounted a CPU cooler with metallic support... Seems crazy but it's true.
When I've isolated the support of the cooler from the mainboard all has worked well with all the 32GB RAM slot installed!

Hope that this can help people with the same problem, best regards.


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Polarfar d. 30-04-2017 15:19:12.


Polarfar
 
Redaktør
Tilføjet:
30-04-2017 15:16:12
Svar/Indlæg:
2304/846
Link til tråden - der er mange i samme båd.

https://forum-en.msi.com/index...


winther25
 
Superbruger
Tilføjet:
30-04-2017 15:37:13
Svar/Indlæg:
295/68
Har en h80i køler på mener ikke der er det vilde bag på den


Cocio21
 
Moderator
Tilføjet:
30-04-2017 16:04:38
Svar/Indlæg:
4696/113
Har du prøvet med en anden PSU ? 🙂


winther25
 
Superbruger
Tilføjet:
30-04-2017 16:58:15
Svar/Indlæg:
295/68
Har nu skiftet en en luft køler og har prøvet anden psu stadig fejl 55